Basketbol > Aydın Örs Türk Basketbolu Forumu

Türk Basketbolu (Altyapılar ve Alt Ligler)

<< < (18/19) > >>

kenz:
Bu sene bir alt lig olan TBL inanılmaz denk geçiyor.
19. Hafta itibariyle liderle 12. arasında sadece 2 galibiyet fark var.

Lider:12-7
12.:10-9

Bogdan Bogdanovic:

--- Alıntı yapılan: kenz - 22 Şubat 2021, 22:15:23 ---Bu sene bir alt lig olan TBL inanılmaz denk geçiyor.
19. Hafta itibariyle liderle 12. arasında sadece 2 galibiyet fark var.

--- Alıntı sonu ---

Bu sene TBL'de Umut Geçen gerçeği var, Manisa'da gösterdiği gelişim ve çıkış dikkat edilmesi gereken seviyede.

Ben bu tip guardları çok seviyorum, statik olarak oyun kurmanın dışında savunma enerjisi ve gerektiğinde şutunu yollaması çok büyük artı yazıyor. Bu çocuk 1997 doğumlu, halen önünde uzun bir yol var ama asıl sorgulanması gereken bu seviyede bunları yapacak kıvama gelmesi neden uzun sürdü? Bunun da cevabı basit aslında, Türkiye'de birçok yerli koç kendisine fırsat isteyip, yabancı kriteri dayatırken, sahadaki oyuncusuna aynı fırsatı vermekten kaçınıyor. Fırsatı verdiğin zaman, oyuncun da buna değerse tıpkı Umut gibi, hem senin elin rahatlıyor hem de takımın esneklik kazanıyor.

kenz:
Merkezefendi-Samsun maçı var TRT'de, kazanan BSL'ye yükselecek çok büyük ihtimalle. 2-9. sıradakiler ise playoff oynayacak.

kenz:
Merkezefendi ligin ilk devresini 7 G- 8M ile 12. sırada bitirmişti ama 2. yarı bütün maçlarını kazanarak zirveye yükseldi.

ozgurr:
merkezefendi bld. denizli basketin sezonu şampiyon bitirerek tbl'ye yükselmesinin ardından play offlarda da sona yaklaşıldı. finali samsunspor ile semt 77 yalovaspor oynuyor ve seri şu an 1-1. 3 maç alan tbl'ye yükselecek.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git