Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası

<< < (4/1622) > >>

Tolga Gümüş:
Yeni bir transferden çok kadroda yer alıp, yattıkları yerden paraları cebine koyanları yollamamız lazım. Mesela A takım kadrosuna dahi giremeyen Semih Şentürk ve Serdar Kesimal. Ardından Yabo Dayı ve Bekir İrtegün gönderilmeli. Bu oyuncuların aldığı garanti ücretler göz önüne alındığında çok ciddi bir meblağın sokağa atıldığını görüyoruz. Önce gereksiz giderleri kesmeli sonra transferi düşünmeliyiz. Yazık günah..

cemagrak:

--- Alıntı yapılan: Tolga Gümüş - 06 Aralık 2013, 15:45:55 ---Yeni bir transferden çok kadroda yer alıp, yattıkları yerden paraları cebine koyanları yollamamız lazım. Mesela A takım kadrosuna dahi giremeyen Semih Şentürk ve Serdar Kesimal. Ardından Yabo Dayı ve Bekir İrtegün gönderilmeli. Bu oyuncuların aldığı garanti ücretler göz önüne alındığında çok ciddi bir meblağın sokağa atıldığını görüyoruz. Önce gereksiz giderleri kesmeli sonra transferi düşünmeliyiz. Yazık günah..

--- Alıntı sonu ---
Hay ağzına sağlık :)
Hayatlarinda goremeyecekleri paraları alıyorlar içim sızlıyor

tecessus:
Christian'dan parasını verip kurtulmak lazım. Modern futbolda oyunun iki yönünü de oynayabilen adamlar çok önemli hale geldi ve biz bu mevkideki hakkımızı ve bir yabancı kotamızı Christian'dan kullanıyoruz. Bu adam yerine Holmen'i tercih ederim

Newcastle'daki Moussa Sissoko gibi adam bulmak lazım.

Meireless tazminatını alarak gönderilmek için elinden geleni yapıyor. Pozisyon olarak geriden oyun kurabilen adam önemli, Meireless gidecekse bile yerine benzer birini bulmak lazım.
Xavi, Pirlo, Javi Martinez, Xabi Alonso, Arteta... bu profillerde bir adam lazım. Yerli olarak Nuri var

Bogdan Bogdanovic:
şu etapta Xavi, Pirlo, Javi Martinez, Xabi Alonso, Arteta gibi adamları alamayız, ancak bu seviyenin altındaki adamları alırız, bu seviyenin bir altı adamlarda kadromuzda mevcut zaten.

Avrupa'dan aldığımız ceza ister istemez transferleri etkiler ..

tecessus:

--- Alıntı yapılan: Chauncey Billups - 07 Aralık 2013, 03:54:48 ---şu etapta Xavi, Pirlo, Javi Martinez, Xabi Alonso, Arteta gibi adamları alamayız, ancak bu seviyenin altındaki adamları alırız, bu seviyenin bir altı adamlarda kadromuzda mevcut zaten.

Avrupa'dan aldığımız ceza ister istemez transferleri etkiler ..

--- Alıntı sonu ---
Bu isimleri değil, bu isimlerle benzer özellikler taşıyan, geriden oyun kurma becerisi olan birini alalım. İyi bir scouting ile böyle tonla oyuncu bulunur.
Meireless böyle bir oyuncu ama adam oynamak istemiyor

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git