Basketbol > Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu

Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)

<< < (253/257) > >>

efeovic:

--- Alıntı yapılan: Afgan - 26 Nisan 2024, 00:44:04 ---Atamana neler demişler öyle,Ataman soylemese gercek olduguna inanırdım ama ...

--- Alıntı sonu ---
Ergin Ataman: "Maccabi teknik ekibinden biri, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız."

ozgurr:
işin içinde bu şahıs olduğundan dolayı yalan söylediğine %99 eminim.

Umut:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 26 Nisan 2024, 00:48:00 ---Ergin Ataman: "Maccabi teknik ekibinden biri, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız."

--- Alıntı sonu ---
Böyle bişey söylendiyse bile garanti sportif anlamda söylenmiştir ama Gergin böyle şeylerden avantaj devşirmeye oynar hep. Tiksinç bir insan.

constructor:
bu arada eurolig hakemlerinden baultauzer belgrad da parfüm çalarken yakalanmış. tam bir facia. parfüm çalan adamlar neler yapmazlar. rezalet ötesi.

Murat:

--- Alıntı yapılan: constructor - 29 Nisan 2024, 11:41:17 ---bu arada eurolig hakemlerinden baultauzer belgrad da parfüm çalarken yakalanmış. tam bir facia. parfüm çalan adamlar neler yapmazlar. rezalet ötesi.

--- Alıntı sonu ---

Yani bizim çalınan EL şampiyonluğu nasıl gitti anlaşılıyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git