Basketbol > Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu

Fenerbahçe | ING Türkiye Kupası Şampiyonu FENERBAHÇE BEKO (2023-24 Sezonu)

<< < (17/17)

Umut:

--- Alıntı yapılan: friend-chip - 20 Şubat 2024, 12:27:42 ---"Git görüş takımlarla" dendiğinde hepsinin piyasası var. Bizden aldıklarına eş ya da yakın kontratlar bulurlar. Bence Sestina, Papa, Dorsey out, Guduric, Madar, in olacak. Hatta Ergin, Papa ve Dorsey yi havada kapar. İkiliyi hediye paketi kıvamında sunup Atina sokaklarında zafer naraları atar!

--- Alıntı sonu ---
Dorsey ve Papa'yı verelim, Juancho'yu alalım. :D

Semazen:
Valla Papagiannis'e oldum olası ısınamadım. Yeri geldiğinde yay gerisinden ceza şutu sokacak ama 2.20'lik boyunun hiçbir artısını kullanamayan adamı ben ne yapayım. Ha, ara sıra da adamını yakalayabilirse bir iki kez blok tehdidi var o kadar. Onun için istediği yere gitsin üzülmem. Dorsey'e gelince, özellikle Olimpiakos'ta iken bu kadar defoları olduğunu göremiyordum.  Geldiğinde çok sevinmiştim ama nedense bir türlü olmadı.  Bir var 3 yok devam edip duracaksa gitsin daha iyi.

Gidecekler veya gitmesi gerekenler az çok belli de kimler gelecek? Esas soru işareti bu. Önemli olan yapılacak eklemeler konusunda daha dikkatli ve ısrarcı olup bir seneyi daha çöpe atmamak. Umarım bu sefer doğru seçimlerle sezona başlarız.

friend-chip:

--- Alıntı yapılan: Umut - 20 Şubat 2024, 12:31:57 ---Dorsey ve Papa'yı verelim, Juancho'yu alalım. :D

--- Alıntı sonu ---
Bizde Papa ve Dorsey neyse Juancho da orada öyle. Ben teklifi revize ediyorum.

Papa + Dorsey + 1 Mio $ buy out = Juancho + Lessort :)

Umut:

--- Alıntı yapılan: friend-chip - 20 Şubat 2024, 13:40:40 ---Bizde Papa ve Dorsey neyse Juancho da orada öyle. Ben teklifi revize ediyorum.

Papa + Dorsey + 1 Mio $ buy out = Juancho + Lessort :)

--- Alıntı sonu ---
Bunu yedirebilirsek asrın takası olur bizim adımıza. :D

efeovic:
juancho olmasa da olur lessort gelsin yeter :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git