Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

Turkish Airlines Euroleague (Diğer Takımlar)

<< < (875/881) > >>

Av.Asım:

--- Alıntı yapılan: iloturo - 07 Mayıs 2024, 23:12:18 ---Önce  oyuncularin hırsına bak. Daha dün takıma katılan adamlarin hırsına bak. Bizde zerresi yok bunun. Herseyi taraftara atıyorsunuz.

--- Alıntı sonu ---

Hırs dediğiniz koşulsuz sevgi, destek gören oyuncunun kendini adamasından başka bir şey değil. Her gelen koçun illaki işler kötü giderken de taraftardan destek görmek istiyoruz demeci oluyor. Daha yendiğimiz 2-1 öne geçtiğimiz maçtan hemen sonra Saras'da bunu söyledi. Yendiği maçtan sonra koç çıkıp buna dikkat çekmesi normal mi? Sezon başında bu oyuncu grubuna koyduğun hedefler tuttuysa, bunun keyfini çıkartmak yerine maç-maç, pozisyon-pozisyon eleştirmenliğe soyunursanız tabiki o hırsı göremezseniz. Lessort 2/14 FT attı bir homurdanma duymadık bizde ise direkt tüm salonda bir uğultu kopuyor. Çok enteresan bir tespitte bulunmuyorum, her hafta futbolda basketbolda 4-5 ligde onlarca maç izliyoruz Türkiye dışında taraftarın hatayı anında cezalandırdığı bir örnek gösteremezsiniz. Avrupa ile rekabet edeceksek kendi kendimize yarattığımız bu handikaptan kurtulacağız.

Tom Hanks:
Bartzokasda bu kadar yetenek fukarası oyuncuyla iyi iş çıkardı.Vezenkov gibi beyni Kostası kaybetti.Dediğini yaptı.Uşakta tanıdığımız Mckissiç geldiği seviye şapkalıık.

Tom Hanks:
Barcaya şampiyonluk için giden efsanemiz Jan Vesely evden izleyecek.

ayhan:

--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 08 Mayıs 2024, 23:55:35 ---Barcaya şampiyonluk için giden efsanemiz Jan Vesely evden izleyecek.

--- Alıntı sonu ---
Çok sevindim ya buna da :)

iloturo:
Vesely haketti. Daha çok kupa için gitmiş beyimiz oraya. Bugün de rezil oynadı. 26 dakikada 1 rebound nedir. Alsın kupaları şimdi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git