Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı

<< < (16/21) > >>

iHTiYaRDeRKi:

--- Alıntı yapılan: furkan - 02 Haziran 2022, 13:10:28 ---Ben iki kere gittim, ikisi de ücretsizdi. Beşiktaş da, Karagümrük de ücretsizmiş.

--- Alıntı sonu ---

Olurda Finale kalırsak tek maç üzerinden mi olacakmış?Jessica kaç maçtır yok.Son maçlarda mutlaka Jessica,Fatma,Colleman,Cansu,Nina,Shameeka,Kennya olmalı.Onun haricindekileri hoca ayarlar.Gördüğüm kadarıyla,Yaşları ufak olsada,Cansu Defans densede sol kanatta ,Setenay Forvet densede Sağ kanatta daha verimliler.,İleride Shameeka-Kenya ,arkalarında Coleman onların arkasında Fatma olmalı.Nina ve Jesseica Defansta ayrılmamalı.Bu takımın tek eksiği pas trafiği.Önümüzdeki sene bol bol bu eksikliğe çalışmalılar.Bu da top kaptırmayıda engeller.Dan-dun oyun artık olmamalı.Pası 5-6 ve daha üstüne çıkardılarmı ozaman üstüne katarlar.

Enver Tarcan:

--- Alıntı yapılan: iHTiYaRDeRKi - 02 Haziran 2022, 14:19:35 ---Olurda Finale kalırsak tek maç üzerinden mi olacakmış?Jessica kaç maçtır yok.Son maçlarda mutlaka Jessica,Fatma,Colleman,Cansu,Nina,Shameeka,Kennya olmalı.Onun haricindekileri hoca ayarlar.Gördüğüm kadarıyla,Yaşları ufak olsada,Cansu Defans densede sol kanatta ,Setenay Forvet densede Sağ kanatta daha verimliler.,İleride Shameeka-Kenya ,arkalarında Coleman onların arkasında Fatma olmalı.Nina ve Jesseica Defansta ayrılmamalı.Bu takımın tek eksiği pas trafiği.Önümüzdeki sene bol bol bu eksikliğe çalışmalılar.Bu da top kaptırmayıda engeller.Dan-dun oyun artık olmamalı.Pası 5-6 ve daha üstüne çıkardılarmı ozaman üstüne katarlar.

--- Alıntı sonu ---
Deplasmandaki maçta Shameeka ve Kenya çok etkisizdi. Karagümrük her pozisyonda basan bir takım, oynatmadılar bizi orta sahada. Topu ileriye ite kaka götürebildik. Özellikle Errin Yenney’in etkinliğini iyice azalttılar. Fatma keza, çok etkisizdi.

Hücumda çok etkili değiller. Ancak hücum ederken bile öncelikle saha parselizasyonu ve basabilecekleri noktada baskı yaparak oynuyorlar. Zaten gol de tesadüfi oldu bence. 

Yine böyle az pozisyonlu bir maç olur ve bir tane sıkıştırabilirsek finale çıkma pozisyonuna geliriz. Onların gol bulma ihtimali daha düşük. Penaltılara falan giderse iş, hiç şaşırmam.

Ben de hafta sonu gideyim maça diye niyetlendim ama bakacağız…

Final tek maç.

kenz:

--- Alıntı yapılan: furkan - 02 Haziran 2022, 13:10:28 ---Ben iki kere gittim, ikisi de ücretsizdi. Beşiktaş da, Karagümrük de ücretsizmiş.


--- Alıntı sonu ---
Gitmeyi düşünüyorum kısmetse

kenz:
1.39 - 6.15 oran var, umarım geçeriz turu

Enver Tarcan:
Karagümrük’teki 4 numara acayip güçlü bir kadın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git