Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası

<< < (1450/1622) > >>

Tom Hanks:
Ali Koç Jesus ele ele değil.Koçun beden dili kötü.Seffaf cam.var elini oraya koymuş sadece.

Kubilay Can:
Oldu olacak bir de madalya takalım Jesus'a. 

'Tarihimizde yaşamadığımız rezillikleri yaşattığınız için minnettarız. Bizi rezil etmeye ve yine bize Brezilya'dan oyuncular çakmaya devam etmeniz dileğiyle'

Fenerbahçe Spor Kulübü

Maldonado:
Jesus'un geri zekâlı olduğuna katılıyorum ama seneye kalsa bu mallıkların çoğunu yapmaz, üç beş takviye ile de ligin en büyük adayı oluruz bana kalırsa. Bu sebeple tutulabiliyorsa tutulmalı derim ben.

Senelerdir her şeyi değiştirip hiçbir şey kazanamıyoruz, bir sene de üstüne koymayı denemek lazım.

efeovic:
jesus yönetimde avrupa’nın büyük takımlarıyla görüşmeler yapıp onlardan oyuncu getirebilecek, beceriksiz olmayan iş bitirici 2 yönetici olacaksa ve kendisi transfere karışmayacaksa kalsın. ama yok bu beceriksiz yönetim devam edecek üstüne jesus da lincoln, bruma gibi kazıklara devam edecekse bugün gitsin. moussa dembele, lucas moura, hakim ziyech, naby keita bunların ya sözleşmesi bitiyor ya da kiralanacaklar, fenerbahçe standardında yöneticiler olsa bugünden gidip bitirirler bu transferleri. bizim en büyük sıkıntımız da bu noktada başlıyor zaten.

Kubilay Can:
Jesus kalıp bir de transfer yaparsa zaten geçmiş olsun.

Jesus gidip transfer yapmasını bilen bir hoca gelirse:
Kaleci, stoper, 6 numara ve santrafor. Omurgayı sağlam kurmak lazım. Hepsini üst düzey yapamayabiliriz ama buralara zar atmamak lazım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git