Basketbol > Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu

Dyshawn Pierre

(1/48) > >>

murat1971:
İlk oyuncu transferimiz 3 numara mevkiine oldu. Dinamo Sassari de oynayan 1.98 boyundaki Kanadalı kısa forvet Dyshawn Pierre ile anlaşıldı.
Dyshawn Pierre, 2012-2016 yılları arasında Kolej Ligi'nde Dayton Flyers formasını giydi. 2016'da NBA takımları tarafından draft edilmeyen oyuncu daha sonra kariyerini Avrupa'da sürdürdü. 2016-2017 yılını Alman ekibi Löwen Braunschweig'de geçiren Pierre 1 sezon sonra ise Dinamo Sassari'ye transfer oldu. Dyshawn Pierre 2017 yılından bu yana Sassari'de forma giyiyordu. Dyshawn Pierre, bu sezon İtalya Serie A'da 7 ribaund, 2.8 asist ve 13.8 sayı ortalamalarıyla oynarken; FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 8.4 ribaund, 2.4 asist ve 12.6 sayı ortalamalarıyla oynadı.
Kısa boyuna rağmen ribaund istatistikleri iyi. Oldukça hareketli bir oyuncu görüntüsü veriyor. Boy biraz kısa ve fiziki olarak zayıf olmasına rağmen smaç ve blokları da epey fazla. Aradığımız oyuncu mu bilemiyorum. Ayrıca bu transfer ile transfer politikamız da az çok belli oldu. Euroleaque de basketbol ekolü bir Fenerbahçe olarak değil herhangi bir Türk takımı olarak mücadele edeceğiz anlaşılan.
Yine de Fenerbahçemize hayırlı olsun.

murat1971:
Yanına Lucic te alınırsa, en büyük sorun olan ribaund larda epey katkı verebilirler.

ETIRYAK:
Goruntulerde solak gibi.... Solak olmasi hosuma gitti. Dis sutu da varsa gerisi takim icinde uyumunu izlemeye kaliyor. (bu arada 3 luklerde %sine bakmadim ama atis stili biraz garip ve yavas)

PS:Dun yatarken twitter da yeni yetmelerden biri Gentile yazmisti, icimden agir sovmustum. Bir yandan da 2020 lanetinden korktum. Bu sene nekadar olmaz denilen varsa oldu diye. Sabah Dyshawn i gorunce icim rahatladi.

bahadircevlik:

--- Alıntı yapılan: ETIRYAK - 07 Temmuz 2020, 09:39:32 ---Goruntulerde solak gibi.... Solak olmasi hosuma gitti.



--- Alıntı sonu ---
solak smaç yapıyor ama sağ eliyle şut atıyor. Bakalım neyle karşılaşacağız. playoff kovalamaya çalışan bir takım olmaktan korkuyorum. inşallah bu arkadaş yanıltır ve mahcup eder beni

ETIRYAK:

--- Alıntı yapılan: bahadircevlik - 07 Temmuz 2020, 10:24:43 ---solak smaç yapıyor ama sağ eliyle şut atıyor. Bakalım neyle karşılaşacağız. playoff kovalamaya çalışan bir takım olmaktan korkuyorum. inşallah bu arkadaş yanıltır ve mahcup eder beni

--- Alıntı sonu ---

Ben smactan daha cok, hizli hucuma cikarken sol el ile top surmesinden oturu soyledim.... iki eli de kullaniyor ama sola daha hakim sanki...

Ama italya dan daha once gelen Nunnaly gibi bir gorev adami olacagini tahmin ediyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git