Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

Turkish Airlines Euroleague (Diğer Takımlar)

<< < (871/881) > >>

Samet_GFB:
Pana aldı maçı üstüne Baldwin gene sakatlandı çıkarmazlar Atina’dan

iloturo:
Maccabi kadar dangalak, savruk bir takım görmedim. Oyun aklı diyoruz ya. Takimin tamaminin zeka toplamı bir calathes etmez. Çok istedim f4'te bize rakip olmalarini ama olmadı.

kenz:
Son 4 buçuk dakikaya 5 sayı önde girmişti Maccabi ama geri kalan sürede sadece 2 sayı atabildi.

Av.Asım:
Pana için 12 yıl sonra F4 maçı, seri 2-2, boş turnikeler kaçıyor, Lessort 2/14 serbest atış kullandı, maç kafa kafaya 3. Periyota girdi, bütün bunlara rağmen tribünlerde coşku hakim. Bizde ise özellikle final maçlarında olmak üzere taraftardan taraftara, taraftardan oyuncuya bulaşan müthiş bir gerginlik salgını var. O gerginliği hissettiğimizde maçın nereye gideceğini de hissetmeye başlıyoruz.

iloturo:

--- Alıntı yapılan: Av.Asım - 07 Mayıs 2024, 22:41:42 ---Pana için 12 yıl sonra F4 maçı, seri 2-2, boş turnikeler kaçıyor, Lessort 2/14 serbest atış kullandı, maç kafa kafaya 3. Periyota girdi, bütün bunlara rağmen tribünlerde coşku hakim. Bizde ise özellikle final maçlarında olmak üzere taraftardan taraftara, taraftardan oyuncuya bulaşan müthiş bir gerginlik salgını var. O gerginliği hissettiğimizde maçın nereye gideceğini de hissetmeye başlıyoruz.

--- Alıntı sonu ---
Pana da mı gerginlik yok. İlk maçın ilk saniyesinden beri başkanından oyuncusuna antrenörüne tamamı kafayı sıyırmak üzere. Taraftari da sütten çıkmış ak kaşık değil. Yunanlılar en sabıkalı kitlelerden birisi. Bizi 10'la falan carparlar bu konuda.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git