Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

7Days Eurocup

(1/15) > >>

Bogdan Bogdanovic:
Eurocup’ın değişen formatına göre 10’ar takımlı iki grupta ilk 8’e girenler, son 16 turuna yükselecek. Son 16 turundan itibaren tek maçlı eleme usulü uygulanacak ve şampiyon belirlenecek. Öte yandan grup sıralaması daha yüksek takım, eleme turlarında ev sahibi avantajını elde edecek.

Karşılaşmaların 20 Ekim’de başlayıp 6 Nisan 2022’de sona ereceği gruplarda dağılım şöyle:

A Grubu: Türk Telekom (Türkiye), MoraBanc Andorra, Joventut Badalona (İspanya), Lokomotiv Kuban (Rusya), Partizan NIS (Sırbistan), Lietkabelis (Litvanya), Dolomiti Energia Trento (İtalya), Boulogne Metropolitans 92 (Fransa), Hamburg Towers (Almanya), Slask Wroclaw (Polonya)

B Grubu: Frutti Extra Bursaspor (Türkiye), Herbalife Gran Canaria, Valencia (İspanya), Promitheas Patras (Yunanistan), Buducnost VOLI (Karadağ), Virtus Segafredo Bologna, Umana Reyer (İtalya), Cedevita Olimpija (Slovenya), Mincidelice JL Bourg (Fransa), Ratiopharm Ulm (Almanya)

- Eurocup’ta 2021-22 Sezonu Fikstürü Belli Oldu

A Grubu’nda yer alan Türk Telekom, yeni sezonun açılış maçında 19 Ekim Salı günü TSİ 20.00’da evinde Boulogne Metropolitans’la karşılaşacak. B Grubu’nda yer alan Frutti Extra Bursaspor ise 20 Ekim Çarşamba günü İtalya’nın Virtus Bologna takımını konuk edecek.

Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, 19 Ekim Salı günü deplasmanda Hamburg Towers’la karşı karşıya gelecek.

https://www.euroleague.net/rs/bnrg7kvx8h5iywye/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/db2/filename/2021-22-ec-rs-calendar-v1.pdf

efeovic:
geçen sezon s sport plus veriyodu.bu sezon da onlardadır büyük ihtimalle cidden güzel bi sezon olacak.

efeovic:
jaiteh de bolognaya gitmiş..hocam hem udohu hem jaitehi en büyük rakibine kaptırdı maalesef.

Turski Grobar:
Zeljko hocam Dallas Moore'u da aldı. Fakat orayı tek başına Moore ile kapatacağını düşünmüyorum. Tahminime göre Westermann'ı alır ve kısa rotasyonunu tamamlar. Uzun rotasyonunda da bir tane 5 numara transferi olur ve transfer kapanır diye düşünüyorum. LeDay'in arkasına bir adam alınabilir belki de. Bu arada Sırp basını ve kızılyıldız forumları onlarca spekülasyon çıkarıyor ama her transferde patlıyorlar :D Pangos konusu için bir şey diyemeyeceğim çünkü onu İspanyollar ortaya attı.

Turski Grobar:
Alen Smailagic, Partizan'da.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git