Site Hakkında > Forum Arşivi

Achille Polonara

<< < (3/9) > >>

mirinkirin:
çok zor ihtimal bize gelmesi diyordum. baskonia'nın real/barça antipatisi malum. ya olay çıkar son anda yine onlardan birine gider ya da cska, milano, maccabi araya gider bitirir diye düşünüyordum. resmen ağzım açık kalakaldım. (+) yönlerini saymakla bitmez ama benim en başta sayabilceklerim topu yere güvenle vurabilmesi, kuduz gibi transition kovalaması, %44 üçlük isabeti (ki çoğu hareketli pozisyon ya da el üstünden)... hazır başlamışken hızlı, hırslı, atletik, hareketli, oyun görüşü sağlam, lider.

(-) yönlerini sayacak olursak... yok aq! adamın negatifi yok! komple paket.

Semazen:

--- Alıntı yapılan: mirinkirin - 29 Haziran 2021, 13:44:06 ---...
(-) yönlerini sayacak olursak... yok aq! adamın negatifi yok! komple paket.

--- Alıntı sonu ---

Dikkatli bakınca fark ettim; Gözünün üstünde kaşı var  :D

fingolfin:

Bence isin guzel yanlarindan biri de NBA ihtimalinin dusuk olmasi. Draft edilmemis ve goreceli olarak NBA'de 4 oynamak icin bir 5 santim eksigi var.

- yonleri icin ben nazar boncugu birakayim, serbest atis yuzdesi :) onu da calisir gelistirir diye dusunuyorum.

Tom Hanks:
Gherardini efsanemiz Datome gibi ismin forma giymesi yine Melli yine Zandalasini gibi isimler etkili olmuştur bu transferde daha derli toplu takıma evriliyoruz gibi tabi maçlar sahada oynanıyor.

Sapere:
Tek sezonluk olarak düşünmemek lazım Polonara’daki gelişimi. Bir önceki sezon Baskonia, İspanya Ligi şampiyonu olurken önemli katkı vermişti. Ki zaten fundemental’ı çok iyi bir oyuncu. Bu gelişimi vaat ediyor sahadaki hali. Hem Sassari’de hem Saski’de çok iyi oynadığı maçlar var. YouTube’dan izlenebilir. Son sezon istatistikleri bence en iyi 5 düzeyindeydi. Hayırlı olsun tekrar. Barthel de kalsın isterim; eğer oraya daha iyi bir transfer yapılmayacaksa... Rotasyonu ne kadar geniş tutarsak o kadar çok katkı alırız Achille’den...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git