Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe Futbol Altyapı Başlığı

<< < (6/7) > >>

Özcan Özdemir:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 09 Temmuz 2021, 22:08:31 ---özellikle de ilk yarı hiçbir ikili mücadeleyi kazanamadık.trabzonspor’un bazı oyuncuları a takımla da antrenmana çıkıyormuş bizim de oyuncuları güçlendirmek için ya böyle bi şey yapmamız ya da oyuncuları banko oynayacakları bi takıma kiralamalıyız.yıllardır pilot takım hikayelerini duyuyoruz ama bir türlü icraat göremedik.

--- Alıntı sonu ---

Bizim de topuk yaylasında olacak oyuncularımız var diye biliyorum , turnuvadan dolayı yoklardi.

efeovic:

--- Alıntı yapılan: Özcan Özdemir - 10 Temmuz 2021, 01:59:50 ---Bizim de topuk yaylasında olacak oyuncularımız var diye biliyorum , turnuvadan dolayı yoklardi.

--- Alıntı sonu ---
teşekkürler abi bilgi için.pilot takım olmazsa olmaz bence.mümkünse de şöyle avrupa’da olsa çok iyi olur.

Umut:
Dünkü takımdan 5-6 oyuncu net A takımda denenmeli kupa maçlarında falan. Kaan Öztürk, Okan Kurtulan, Kemal Bayrak, Kaleci Ertuğrul ve tabii ki Arda Güler. Bir de daha öncekilerden sol bek Emir Miray hoşuma gitmişti zamanında.

efeovic:

Antalya’da düzenlenen Süper Lig U19 Play-off üçüncülük maçında Fenerbahçemiz ile Kasımpaşa karşılaştı.
 
Emirhan Otel Spor Kompleksi 1 No’lu sahada oynanan karşılaşmayı U19 Takımımız 5-1 kazandı ve sezonu üçüncü olarak tamamladı. Takımımızın gollerini Bora Aydınlık (2), Arda Okan Kurtulan, Ruhan Arda Aksoy ve Arda Güler (P) kaydetti.
Ayrıca Arda Güler 2,Arda Okan Kurtulan ise 1 de asist yaptı.

ETIRYAK:

--- Alıntı yapılan: Umut - 10 Temmuz 2021, 22:17:05 ---Dünkü takımdan 5-6 oyuncu net A takımda denenmeli kupa maçlarında falan. Kaan Öztürk, Okan Kurtulan, Kemal Bayrak, Kaleci Ertuğrul ve tabii ki Arda Güler. Bir de daha öncekilerden sol bek Emir Miray hoşuma gitmişti zamanında.

--- Alıntı sonu ---

Daha yolları uzun... A Takım havası alsın diye kafileye katabiliriz ... Ama daha fiziksel gelişimleri için uzun bir yolları var ....

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git