Site Hakkında > Forum Arşivi

Dimitris Itoudis

<< < (2/18) > >>

iloturo:
Gelebilecek en iyi isimlerden birisi. En azından vizyon sahibi. Hayirli olsun. 

babafingoFENER:
Hayırlı olsun…umarım istediği iyi kadro kurulur ve tekrar f4 deki yerimizi alırız…

Civa:
Kemal dediyse gelmiş demek, hayırlı olsun.

sonkale1907:

--- Alıntı yapılan: Semazen - 05 Haziran 2022, 18:27:23 ---Şahsen Obradoviç'ten sonra en içime sinen koçtu. Hayırlı olsun.

--- Alıntı sonu ---
Obradovic'ten sonra kimse içime sinmez ama yarışmacı olmaya devam edeceğiz muhtemelen. O bakımdan sevindirici bir hamle.

badboys:

--- Alıntı yapılan: sonkale1907 - 07 Haziran 2022, 15:58:07 ---Obradovic'ten sonra kimse içime sinmez ama yarışmacı olmaya devam edeceğiz muhtemelen. O bakımdan sevindirici bir hamle.

--- Alıntı sonu ---
Belki kızacaksınız ama bence Itoudis şu anki şartlarda Obradovic'ten bile daha iyi bir ekleme bu takıma.Itoudis yıllardır CSKA gibi Avrupa'nın en büyük organizasyonunda sürekli olarak başarılı olmayı başardı.(CSKA'da küçük biz sayılır,onlar da bizim gibi çok bahtsız fakat bu baskıyla başarılı olmakta kolay değil)
Obradovic ise bence oyun anlayışını değiştirmeli çünkü hocanın hem ligte hem de Eurocup yaşadığı yenilgiler biraz da onun eski formunda olmadığını gösteriyor.Obradovic her zaman büyük koç ama şu anki günümüz basketbolunda ben Itoudis'i tercih ederdim.Birazcık mücadele ruhu olsaydı Kokoskov'da harika bir koçtu bence ama adam da gram ruh yoktu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git