Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı

<< < (18/21) > >>

furkan:

--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 05 Haziran 2022, 19:58:52 ---Kadınlara karşı pozitif ayrımıyım.Yeni kurulan takım için basariliyiz.Seneye inşallah.Kadin futbolla ilgili göŕüsler ayrı oynadsın hanımlarda

--- Alıntı sonu ---


--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 07 Aralık 2021, 21:53:14 ---İşimizin olmaması gereken dal.

Gidin oyun kurucu alın diğer kadın branşlarını güçlendirin.

Birde yabancı kızlar var.Ne gerek var madem bir amaç uğruna kurdun yerli kızlarla oynayın.


Başkan değişir değişmez bu dal iptal olmalı.

--- Alıntı sonu ---

Sevsinler senin pozitif ayrımcılığını.

Tom Hanks:
Olabilir bizi dinleyen yok.Yani ekonomik krizden dem vurup ilave branşlar kurmak tezatlık Ama varsa destek oluruz.Boksu övdüm misal.Ama zaman zaman küçülmeliyoz voleybol gibi kapanma değil.Fikir değişir E spira hala karşıyım.misal.

Tom Hanks:
İnsanlar fikir değıstirebilir.

iHTiYaRDeRKi:

--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 05 Haziran 2022, 19:59:14 ---Avrupa kupasi olsyi var mi bunda.?

--- Alıntı sonu ---
Biz yeni takımız.Çok çalışılması ve eksiklerin giderilmesi şart.Biz sert oynamayı ve paslaşmayı yapamıyoruz üstüne ayağımıza top gelsin istiyoruz.İki grup arasında çok fark var dedim bundada haklı çıktım.Ama biz ilk senemizde o grupta olmadığımıza seviniyorum.Sert ve basan Rakiplere karşı dağılıyoruz.Bu Ligde 3 olabilirsin ama Avrupada ALG spor - Kireçburnu gibi klas farkın olur.Onun içinde bizim katılmamızı istemem.Millet senelerdir oynuyor biz daha yeni kurulmuş takımız bu Branş ve Diğer Branşların kapatılmalı mantığını anlamıyorum.Oyuncular çok üzülmüş ,ağlamış olabilir ama Kulübünde bu kupayı akacağımıza inancı yoktu.Örnek bu maç büyük bir stada alınabilir ve seyirci kapasitesiyle rakibe baskı yapabilirdiniz?

iHTiYaRDeRKi:

--- Alıntı yapılan: Enver Tarcan - 03 Haziran 2022, 18:48:03 ---Jordan’ın suyun itme gücüne karşı, kuvvetlenme amaçlı yaptığı bir havuz antrenmanı vardı. Rossi’nin öyle antrenmanlar yapması lazım. Bizim lig için bile zayıf kaldı. Kuvvetlenmezse üst düzey liglerden talip çıkmaz ona. Eğer onu bu şekilde değerlendirme gibi bir niyeti varsa tabii kulübün.

--- Alıntı sonu ---

İşte Enver ,Kadın Futbol takımınada bu yapılmalı,ayrıca sadece sahada değil onlarada komplike spor salonları tedarik ederek,Havuz, güç ve kas çalışmaları şart.Kadın futbol takımları yeni doğan bebek gibi herşeye sil baştan uzun süreli eğitimle bir yerlere varabilirsin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git