Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Kupası (2023-2024 sezonu)

<< < (2/5) > >>

Samet_GFB:

--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 27 Şubat 2024, 21:22:08 --- Takım çöktü.Ben demiyorum lig daha önemli diyenler var youtube programlarında.

--- Alıntı sonu ---
Abi sana yada forumdan birine demedim genel romantizm yapan taraftarımıza dedim tabi ki lig daha önemli benim derdim oynanan futbolla çıkan 11le alakalı

Tom Hanks:

--- Alıntı yapılan: Samet_GFB - 27 Şubat 2024, 21:22:53 ---Abi sana yada forumdan birine demedim genel romantizm yapan taraftarımıza dedim tabi ki lig daha önemli benim derdim oynanan futbolla çıkan 11le alakalı

--- Alıntı sonu ---
Takım dünüde gördü ve kepenk indirdik bence.Bakalım artık.

efeovic:
yine aynı değişikliği yaptı yine bi bok yok. illa burda elenmek lazım heralde öğrenebilmesi için.

iloturo:
Bir takım yaptığı takviyelerle kendi ayağına ancak bu kadar sıkar. Bu krunic denen vasat herifi ligin başında alsaydık zaten ligde buralara kadar da gelmeden kopardik yaristan.  Ismailin çapı bu işte. Ligin basindaki her maç 15-20 tane pozisyona giren takimi mahvetti. Her maç maça yenik başlayan sonra çıkarmaya çalışan pozisyona bile zor giren, zor gol atan ite kaka mac kazanan bir takıma çevirdi takimi. Kupa gitti, avrupadan da elenip ligi de onun bunun çocuklarına verince oturur götümüzün üstüne seneye bakarız yine.

Tom Hanks:
Kurgu lig zaten figüran biziz.Yinede centilmence kovalayalım.Birde çekilelim falan yazıp daha komik duruma düşmeyelim.Borsada işlem görüyoruz çünkü.Ne yabancı ne yerli ne değişen kadrolar biz asla ve kata şampiyon olamayız.Bitti artık.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git