Basketbol > Altyapılar

Fenerbahçe | Altyapı Haberleri

(1/50) > >>

cemagrak:
geleceğimiz onlar , onları konuşmadan olmaz.

finkployd:
Nedim Buza'nın bizim oyuncumuz olup olmadığını herkes gibi ben de tam bilmiyorum ama ''Fenerbahçe Ülker Alt Yapı haberler'' başlığında yazayım dedim. Değilse bile Allah yazdırmış olsun :)

Nedim Buza jenerasyonunun en yetenekli üç numaralarından. Savunmada zaafları olsa da hücumda çeşitli silahlara sahip bir oyuncu. Şut mekaniği Bogdanovic'i andırıyor. Potaya gidişleri de oldukça etkili. Günün birinde Obradovic ile birlikte bu klüp için oynarsa 202 cm boyu ve çabuk ayaklarıyla adam değişmeli savunmamızda koç tarafından verimli kullanılır bence.

KK Spars Sarajevo takımında bu sezon 15 dakika ortalamayla 6.6 sayı, 3.3 ribaunt ortalamaları yakaladı. Yine Eurohopes' u referans alırsak Metecan'ın 13. olduğu listede Nedim Buza en değeli 7. oyuncu gözüküyor 95 jenerasyonunda. Tabii bu listede Kenan'ın 3. sırada olduğunu atlamayalım.

Nedim Buza 31 points vs Unicaja Malaga (6-8 three points)

kmx:
Buza sezon başı kamplara katıldı ancak kadromuza katmadık. Bu iş Obra ya da Mirsad'ın onay vermesi ile birkaç saatte biter o ayrı. Yetenekli bir oyuncu ve duyduğuma göre uzun vadeli bir plan yapılıyor oyuncuyla ilgili

bugra:
Mehmet Alemdaroğlu, ki kendisi 2012'de U16'yı kazanan Yıldız Milli Takım'ın 4 numara pozisyonunda ilk 5 oyuncusuydu, Daçka Doğus'a transfer olmuş deniyor. Ama 2012 yazından beri sakatlıklar vs. derken kendisini hiç ortalıklarda göremedik. Ben Fenerbahçe'nin büyük bir kaybı olduğunu düşünmüyorum.

CanAndrea:
Fikret Doğan'dan sonra kim giderse gitsin şaşırmazdım ve ilk firar Alemdaroğlu oldu. Gidişi tabii ki kayıptır sonucta milli takım oyuncusu ve avrupa şampiyonlugu apoleti var ama arkasından ağlanılacak bi durum yok ortada. Alttan Ayberk-Ercan-Ömer Faruk-Tarık Aşık gibi ( 4-5 ) isimler geliyor. Serdar Apaydın (!) eşliğinde gelişimlerini titizlikle takip etmek gerek

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git