Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (145/194) > >>

Kubilay Can:
Çok kötü bir rakibe karşı maça o kadar kötü girdik ki affı yok. Gs puan kaybetmişken maça böyle giremezsin. Neyseki Jesus 2.yarıya doğru değişiklikleri yaparak başladı.
Savunmadaki en büyük sıkıntımız yediğimşz golde olduğu gibi tam böyle half space denilen yerden çok orta yaptırıyoruz. Kayseri maçında da aynısı olmuştu. Daha agresif olmak lazım.
Pedro kullanımı da sıkıntılı. Pedro'yu Valencia ile yakın oynatmak lazım ama Valencia gezerek oynadığı için Pedro iki stoperin kucağında yek kalıyor. Böyle Pedro'dan imkanı yok verim alamayız.

Ertan Ürkmez:
Adana maçı ve dün akşam olanları göz önünde bulundurduğumuz zaman çok bir beklentiye girmemek gerekiyor. Hakemlerin mimikleri, beden dilleri, VAR'ın ekrana yansıttığı açılar mide bulandırıcı. Galatasaray çok büyük saçmalıklara imza atmazsa zor.

efeovic:
ligin başından beri şampiyonluk yarışı içinde olan takımla masabaşı oyunlarıyla kendini şampiyonluk yarışına dahil etmeye çalışan takımın maçı. pazar 20.30

aralık 2019’dan beri yenemiyoruz.

Bogdan Bogdanovic:
Jesus, her büyük maçta olduğu gibi saçmalamazsa kazanmaya yakınız aslında.


--- Alıntı yapılan: efeovic - 31 Mart 2023, 14:16:36 ---aralık 2019’dan beri yenemiyoruz.

--- Alıntı sonu ---

Kısaca Ali Koç geldiğinden beri herhangi bir derbiye favori çıkamıyoruz, net alırız diyemiyoruz, içten içe kaybeder miyiz acaba ihtimalini aklımızda tutuyoruz.

iloturo:

--- Alıntı yapılan: Bogdan Bogdanovic - 01 Nisan 2023, 17:43:44 ---Jesus, her büyük maçta olduğu gibi saçmalamazsa kazanmaya yakınız aslında.

Kısaca Ali Koç geldiğinden beri herhangi bir derbiye favori çıkamıyoruz, net alırız diyemiyoruz, içten içe kaybeder miyiz acaba ihtimalini aklımızda tutuyoruz.

--- Alıntı sonu ---
Ali Koç geldiginden beri kaç tane derbi kazandık? O kadar az ki ben sayısını bilmiyorum. Trabzon da dahil bu dediğime.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git