Voleybol > Fenerbahçe Kadın Voleybolu

Fenerbahçe Kadın Voleybol Altyapı Haberleri

(1/12) > >>

Anka:
Fenerbahçe Minik Kız A Voleybol Takımımız 16’da 16 yaptı

İstanbul Minikler Voleybol Ligi Anadolu Grubu'nda mücadele eden Minik Kız A Takımımız, 16'da 16 yaptı ve grubunu lider tamamladı.

Bir diğer ekibimiz Minik Kız B Takımımız ise grubunda 2. olarak Anadolu Grubu'nu 4. bitirdi.

Minik Kız A Takımımız Cumartesi günü İstanbul Şampiyonluğu için sahaya çıkacak.

Anka:

Fenerbahçe Voleybol Altyapı Sporcu Seçmeleri (Kız/Erkek)

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40167

Anka:

Küçük Kız Voleybol Takımımız Türkiye Şampiyonası’na Katılmaya Hak Kazandı

Fenerbahçe Küçük Kız Voleybol Takımımız, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri mücadelesinde Gelişim Kolejini 3-1 yendi ve Türkiye Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazandı.

Ankara Beştepe Spor Salonu'nda oynanan maça Hatice, Özlem, Selin, Ecem, Ayşe ve Hülya altılısı ile başlayan Takımımız, 25-22, 25-22, 19-25 ve 25-19'luk setlerle maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan ekibimiz, bugün saat 15.00'te Beştepe Spor Salonu'nda Karşıyaka ile birincilik mücadelesi verecek.

Anka:

Önceki gün Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Küçük Kız Voleybol Takımımız grup liderliği maçında Ankara Karşıyaka’yı 3-0’lık skorla yendi.

Ankara Beştepe Spor Salonu'nda oynanan maça Hatice, Özlem, Selin, Ecem, Ayşe ve Hülya altılısı ile başlayan Takımımız, 25-20, 25-22 ve 25-14’lük setlerle maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Anka:

Fenerbahçe Minik Kız Voleybol Takımı İstanbul Şampiyonu oldu

58 takımın mücadele ettiği İstanbul Minikler Voleybol Ligi’nde oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe Minik Kız Voleybol Takımımız, İstanbul Şampiyonu oldu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git