Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe Futbol Altyapı Başlığı

<< < (4/7) > >>

Avanta:

--- Alıntı yapılan: Murat - 18 Eylül 2020, 14:00:28 ---https://www.milliyet.com.tr/skorer/galeri/transfer-haberleri-fenerbahceye-kotu-haber-omer-faruk-beyaz-6309496/1

İnşallah doğru değildir.

--- Alıntı sonu ---

O fizikle ve henüz 16-17 yaşındayken "beni oynatmıyorlar, gidicem =/" moduna girmesi, hatta bu sebepten ötürü bunalıma girdiği söylentileri sebebiyle bu oyuncunun kafa yapısından şüpheliyim. Biraz kafası çalışsa, yeni sözleşmeyi imzaladıktan sonra kiralık olarak Fortuna Sittard vb. bir takıma gidip bolca resmi maç oynamaya bakar. Bu sebeplerden ötürü geleceğe dair fazla bir beklentim yok, en azından €4-5M para kazansaydık iyi olurdu.

Murat:
Bu gidişle 230K € alacağız. Enteresan  bir sistem var. Yaş 18 altı olunca en fazla 3 yıllık anlaşma yapabiliyorsun. 14-15 inde bir şeyler göstermeye başlayan oyuncuya 3 yıllık kontrat yapıyorsun. Sonra farkedilir edilmez o sürenin sonunda hadi bana eyvallah diyebiliyorlar. Çarpık bir durum. Belki bu eleman sayesinde akademinin 5-10 yıllık masrafı elde edilecekti. Nerden tutsan elinde kalıyor.

Murat:
https://www.milliyet.com.tr/skorer/galeri/son-dakika-fenerbahcede-omer-faruk-beyaz-depremi-6317793

Yine haber olmuş

efeovic:
bugün (daha doğrusu dün :D) u19 çeyrek final maçında başakşehir’i 6-0 yendik.2005 doğumlu orta saha arda güler 2 gol 1 asistle,2003 doğumlu orta saha fatih yiğit şanlıtürk ise 2 gol ile oynadı.izlediğim kadarıyla ardanın yetenekler fena,10 numara aslında ama 4-3-3te sağ-sol iç gibi oynuyor topu alışı verişi hareketlenişi vs çok iyi sürekli oyunun içinde.fatih yiğit de diğer 8 numara,ceza sahasına sürekli koşu yapıyor sürekli zorluyor şahsen ben böyle arkadan ceza sahasına destek yapan orta sahaları çok seviyorum.maçın da linkini bırakıyorum izlemek isterseniz:
https://youtu.be/Tlbddx-oLVE

Umut:
Güzel maçtı. İlk kez bir altyapı takımında 3-4 tane ciddi A takımı adayı görüyorum. Arda zaten akıllı olursa 5 sene sonra Liverpool'un 8 numarası olabilir. Ama stoper Kemal de muazzam çocuk ya, bayıldım. Savunmasını tam çözemedim ama orada da iyiyse yeni Merih. Ayağı da muazzam daha bu yaşta.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git