Futbol > Can Bartu Türk Futbol Forumu

Kirli İlişkiler: Galatasaray'da FETÖ Yapılanması

<< < (2/4) > >>

Hakan Yaman:
Tekrar 5: Böyle bir örgütün bir defa sızdığı yerden kolayca elini kolunu sallayarak çekip gitmeyeceğini var sayarsak, bu kirli ilişkilerin hâlâ devam edip etmediğini anlamak için devlet derhal Galatasaray hakkında soruşturma açmalı ve konu aydınlanana kadar Galatasaray A.Ş'ye kayyum atamalıdır. Yani diğer şirketlerde bu örgütle nasıl mücadele ediliyorsa aynı yöntem takip edilmelidir.

ayhan:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 12 Ağustos 2016, 10:46:50 ---Tekrar 1: Adnan Polat ile Fetö arasındaki ilişki için yetkililer devreye girmeli ve 14 Mayıs 2006 Denizli'de yaşananlar yeniden konuşulmalı. O maçın skandal hakemi Selçuk Dereli'ye Fenerbahçe ile alay edercesine TRT'de iş verenler kimdir?

--- Alıntı sonu ---

Selçuk Dereli dendiğinde Denizli ve BJK ile farklı senelerdeki (2005 ve 2006 sanırım) Türkiye kupası maçlarındaki katledilişimiz de araştırılmalı.

ayhan:
Hakan Hocam, müsadenle bende bu güzel yazının başka bir kısmını buraya taşıyayım;

Tekrar 6 : Fenerbahçe nin Avrupa kupalarından men edilmesi için uğraş veren Lütfi Arıboğan kim? Ardında kimler vardı? (Daha sonra Galatasaray yöneticisi oldu.) 03 Temmuz sonrası Uefa'ya aleyhimizde imza kampanyasını kimler, kimin talimatıyla organize etti?

ayhan:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 12 Ağustos 2016, 10:48:57 ---Tekrar 4: Şimdi kamuoyu olarak cevabını beklediğimiz soru şu: Galatasaray'ın geçmiş bazı şampiyonluklarında Fetö'nün rolü ne olmuştur? Bu örgütle ilişkili hakemler hangi maçlarda "hata" yapmıştır?

--- Alıntı sonu ---

Böyle bir bağlantı ıspat edilirse/edildiğinde (ki biliyoruz ki biz hiçbir kanıt/ıspat olmadan mahkum edilmiştik sahte/yalan belgelerle, burada ise olayların içindeki kişilerin itirafları var.) bu şampiyonluklar ellerinden alınmalı, bunların sayısı kadarda ileride kazanacakları avrupaya gidiş hakları ellerinden alınmalı.

Tabi, genede biraz olsun ucundan karışmış kişilerin kendilerini sıyırabilmek için her tarafa saldırıyor olabilecekleri de gayet mümkün.

Hakan Yaman:
Denizli'de 14 Mayıs 2006'da saat 21:45'in hikayesi mi?



Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git