Futbol > Can Bartu Türk Futbol Forumu

Milli Takımlar

<< < (2/48) > >>

kenz:
Alper ve Salih şu takımda nasıl oynamaz anlamıyorum.

Hakan Yaman:
Maçı izlemedim. Aynı saatte Amerika-Slovenya basket maçı vardı. Özetlerden gördüğüm kadarıyla Trabzon'un "kıvrak" kalecisi eline yüzüne bulaştırmış. Bunların Fenerbahçe maçlarında panter olacağı tutuyor. Elin İzlanda'sını görünce hiç sıkmadan gevşetiveriyorlar. Şu golleri Volkan yese ip çekilir. Ki Fenerbahçe formasıyla benzer golleri yediğinde başkası değil, ilk biz eleştiriyoruz zaten. Ama ne hikmetse Terim'in kadro seçimlerinin dokunulmazlığı var. Gazeteciler "bu ne ya" demeye, soru yöneltmeye korkuyor.

onee:
hakan abi haklisin haksizsin demiyorum ama volkanbence su anda bu ligdeki en kova kalecidir.tolga sakatken onurdan baska kim oynayabilirdi ki eldeki kadro belli.onun icin trabzonlu diye cok yuklenmemek gerek.dun kotu olan bi tek onur da degildi.caneri gokhan emresi buragi ardasi selcugu hepsi kotu.

Kutay:
Neden rahatsiz oluyoruz birakin Fenerliler cagirilmasin su les milli takima. Bakin Caner gitti sakatlandi geldi. Keske bizim oyunculari hic begenmese Imparatore.

Hakan Yaman:
Benim midemi bulandıran, Volkan'ın performansı nedeniyle değil; sadece Melo olayı sonrası oluşan Galatasaray lobisi nedeniyle çağrılmamış olduğunu düşünmem... Geçmişte de benzer formsuz dönemleri vardı Volkan'ın ve bütün bunlara rağmen davet alırdı. Ama bu defa Melo ve sokak köpekleri gündemi olduğu için alınmadı. Yoksa ben teknik adam olsam ben de almam Volkan'ı; ama performansı nedeniyle almam. Oysa Terim bu tür seçimleri yaparken çok iyi biliyoruz ki, oyuncuların kulüp performanslarına takılmaz. Fenerbahçe'de forma bulamayan Tümer Metin'e zamanında Milli Takımda göz kırpmadan ilk 11 görevi verirdi. Daha çok örnek var. Bu sebeple midem bulanıyor. Volkan performansı nedeniyle değil, Melo denen yaratık ve onun destekçileri nedeniyle kesik yedi. Sıkıntı burada...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git