Basketbol > Aydın Örs Türk Basketbolu Forumu

Kiralık Giden Basketbolcularımızı Takip (Genel)

(1/84) > >>

Hakan Yaman:
nemanja bjelica nickli üyemizin isteği ile açıyoruz konuyu. Kadın olsun, erkek olsun, Türk basketbolunda kendisini geliştirmesi umuduyla Fenerbahçe'den başka takımlara kiralık gönderilmiş bir çok sporcu var. Bunların durumu nedir, performansı vs burada paylaşılsın.

Futbolda Stoch veya Krasic gibi satılamadığı için zorunluluktan kiraya gönderilenlerin değil de, gelişimini tamamlaması için kiralanan basketbolcularımızın üzerinde durmakta yarar var.

nemanja bjelica'dan ricam bu başlığı canlı tutması ve kiralık oyuncularımızın listesini çıkararak başlaması... Diğer üyelerimizin de katkısını bekliyoruz. Her hafta kiralık oyuncularımızın performans bilgileri burada toplanabilir.

nemanja bjelica:
Öncelikle teşekkür ederim Hakan abi bu başlığı açtığınız için,hiç merak etmeyin burası boş kalmayacak.

nemanja bjelica:
BERKAY CANDAN:Ted Ankara Kolejlilerde kiralık olarak oynayan oyuncumuz Berkay Candan ligde 9 maç forma giydi ve 19:49 sn süre,6,7 sayı,5 ribaund ve 1,2 asistlik bir ortalama tutturdu.Eurocup'ta ise 8 maç forma giydi 14.32 sn süre,3,8 sayı,2.6 ribaund ve 0.4 asist ortalaması tutturdu.

nemanja bjelica:
Erbil Eroğlu'nun durumu hakkında tam bir bilgim yok,zannedersem sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.İstersen futbol sayfasında da başlık açabilirsiniz,Bastia'da Krasic,Bucaspor'da Recep Niyaz'ın maçlarını devamlı takip ediyorum.

nemanja bjelica:
Emel Türkyılmaz:Ceyhan Belediye'de kiralık oynayan oyuncumuz ligde 8 maç sonunda 08:42 sn süre,1.8 sayı,2.1 ribaund ortalaması tutturdu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git