Site Hakkında > Forum Arşivi

Fenerbahçe'ye Pislik Yapan Bir Sporcuya Fenerbahçe Formasını Yakıştırır mısınız?

(1/3) > >>

Hakan Yaman:
Soru açık. Başka bir takımın formasını giyerken Fenerbahçe'ye karşı düşmanca ve aşağılayıcı tavırlar sergileyen, Fenerbahçe'yi küçük düşürücü söz ve hareketlerin içinde yer alan, Fenerbahçe'ye karşı doping yapıp şampiyonluğunu çalan, velhasıl basın yoluyla veya başka türlü bütün kamuoyunun önünde Fenerbahçe nefretini gösteren, bir şekilde pislik yapan bir sporcuya başarı uğruna Fenerbahçe formasını layık görür müsünüz?

Cem Ağrak:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 14 Aralık 2013, 23:33:35 ---Soru açık. Başka bir takımın formasını giyerken Fenerbahçe'ye karşı düşmanca ve aşağılayıcı tavırlar sergileyen, Fenerbahçe'yi küçük düşürücü söz ve hareketlerin içinde yer alan, Fenerbahçe'ye karşı doping yapıp şampiyonluğunu çalan, velhasıl basın yoluyla veya başka türlü bütün kamuoyunun önünde Fenerbahçe nefretini gösteren, bir şekilde pislik yapan bir sporcuya başarı uğruna Fenerbahçe formasını layık görür müsünüz?

--- Alıntı sonu ---

abi kaptanlık yapanlar var sen layık görürmüsünüzden bahsediyorsun ilahi Hakan Yaman :)

Hakan Yaman:
Bu sorun onlara o kaptanlığı yakıştıranların sorunu. 03 Temmuz sürecinde taraftardan Lig Tv dekoderi almasını isteyen yöneticilerden ne beklersin ki? Her devirde Damat Ferit zihniyetinde yöneticiler var maalesef.

Cem Ağrak:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 15 Aralık 2013, 00:09:37 ---Bu sorun onlara o kaptanlığı yakıştıranların sorunu. 03 Temmuz sürecinde taraftardan Lig Tv dekoderi almasını isteyen yöneticilerden ne beklersin ki? Her devirde Damat Ferit zihniyetinde yöneticiler var maalesef.

--- Alıntı sonu ---

neyse abim bu konu derin bu konu Kemal beyin konusu  8)
bilirsin kendisi derin adamdır ve derin sohbetleri çok sever  ;D ;D

Özcan Özdemir:
Cem kardeşim kaptanlık yapmış olabilirler ama bu beni pek bağlamıyor  ;D ;D ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git