Diğer Sporlar > Diğer Spor Branşları

Masa Tenisi

<< < (30/30)

furkan:
Rövanş maçını 3-2 kazandık ama ilk maçtaki 3-1'lik yenilgiden dolayı elendik.

Çinli bir oyuncumuz olmadan ilerlememiz zordu, nitekim olmadı da, ama gönül ister ki en azından şube sorumlularına bir sorsalar Fenerbahçe tv'de: Ne oldu bütçe mi kıstık? Başka bir aksilik mi oldu? Önümüzdeki yıl ne planlıyoruz?

franz392:
Masa tenisi için ne kadar bütçe gerekiyordu da birden bütçe kısıldı acaba. Geçen sezon şampiyon olan takımın bu duruma gelmesi çok üzücü.

(EREN):
Bence bu branş için ayrı bir bölüm açalım. Başımızdaki zat sırf bu sporu örnek göstererek 20 yıldır başımızda. Daha fazla önem hak ediyor.

Anka:
Bulgaristan´ın Albena şehrinde düzenlenen Gençler Masa Tenisi Balkan Şampiyonası takım maçlarında Türkiye, adını zirveye yazdırdı.


Millilerimiz takım maçlarında dört kategoride üç  birincilik, bir de üçüncülük elde ederek Takımlar Balkan Şampiyonluğunu elde etti.


- Genç Erkeklerde Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin ve Umut Emre Başsan´ın forma giydiği maçta Milli takımımız finalde Romanya´yı 3-2 yenerek Balkan Şampiyonluğuna uzandı.

- Genç Bayanlarda Simay Kulakçeken, Betül Nur Kahraman ve Aybüke Öner´in forma giydiği Genç Bayanlar final maçında Romanya´yı 3-0 mağlup eden Türkiye Balkan Şampiyonu oldu.

- Yıldız Bayanlarda Özge Yılmaz ve Ece Haraç´dan kurulu Milli takımımız final maçında Moldova´yı 3-0 yenerek Balkan Şampiyonluğunu kazandı. 


Türkiye Yıldız Erkeklerde ise Millilerimiz Kosova´yı 3-0 yenerek üçüncülüğü elde etti.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git