Voleybol > Fenerbahçe Kadın Voleybolu

Fenerbahçe Opet-Vakıfbank | Kupa Voley Finali

<< < (17/17)

Murat:
Allah belanızı versin diyesim geliyor ama demeyeceğim. Allah bildiği gibi yapsın tüm takımı başta koç ve takım kaptanı olmak üzere. Keşke o eczacı ve vakıf galibiyetleri alınmasaydı ve özellikle italyanları yenmeseydik. Bizi boş hayallere sokup üstüne tüy diktiniz.

iloturo:
Unutmuşum maçı. Şimdi bir baktım 3-0 bitmiş. Unutmak, hic bakmamak en iyisi, herkese tavsiye ederim.

Ertan Ürkmez:
Herkesin sinirini ızdırabını anlıyorum. Öte yandan rakibin kadrosu, koçu hülasa her şeyi bizden daha iyi, daha tecrübeli. Arkalarında kapı gibi devlet var, dolayısıyla bütçeleri de iyi. Imocu'yu haşat etmemiz hepimizin gözünü boyadı, onların en kötü dönemine bizim de iyi dönemimize denk gelmiş anlaşılan. En iyi 3 oyuncumuzun biri 23 diğer ikisi 18 yaşında. Karşı taraf Egonu'su Gabi'si üst düzeyde oynamış her zaman. Özetle yapacak bir şey yok. Beklentiyi çok yukarılara çektiğimiz için yıkım da büyük oluyor sanırsam...

Tom Hanks:
Ana Cristina Arina gibi isimlerle başarı imkansız.Yetistireceksek kendi altyapı oyuncularımızı yetiştirelim.Artı güç farkı bariz Vakıfla.Bana sorsanız yatırımı tamamen keser basketbol yönlendiririm.yazık yetmedi mi konu mankeni olmamız.

Tom Hanks:
Yatırımı kesmek kapanmak değil.Bu adamların değirmenine su taşımayalım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git