Voleybol > Fenerbahçe Kadın Voleybolu

Fenerbahçe-Vakıfbank | Süper Kupa Finali

<< < (15/15)

iloturo:

--- Alıntı yapılan: _FB1907_ - 12 Ekim 2023, 11:26:28 ---Ben Makris'in birinci neden olarak verdiğimiz maçı hatırlamıyorum. Çünkü Terziç aksadığında Buse ile değiştiriyordu.  Makris'in vasatın altında kaldığı maçlar elbette oldu ama genel performansı başarılıydı. Makris oyunu okuma özelliği, savunması smaçörleri etkili kullanma özellikleri ile her hocanın çalışmak isteyeceği iyi bir pasördü. Drca da bu özellikler oldukça düşük. Bizim beklentimize cevap verebilecek bir pasör olduğunu düşünmüyorum.

--- Alıntı sonu ---
Macris dünyanın en iyi pasorlerinden birisi. Bakmayın bizim taraftarın şımarıklığına.  5 tane pasor say desen sayamazlar.

Tom Hanks:
Evet katılıyorum İlhan Beye.Naza bile kulp takmıştık.Drcaya destek olunmalı baya boyluda avantaj bu.Asıp kesmeyelim derim.

Maldonado:
Geçen sene postlarına baksam bin tane Macris'e sövülen post bulurum yine. Kimse beğenmiyordu, takımın formu zirveye ulaşınca Macris de beğenildi, VakıfBank serileri ile yine eleştirildi, adamları altın sette geçip şampiyon olununca yine kıymete bindi işte. O altın seti almasaydık kimse adını anmazdı.

Bizim tarihimizde beğenilen pasör yok zaten, bu pasör de vasat olduğu bilinen ve istenmeyen bir oyuncuydu zaten. Fakat kaybın nedeni Arina. Herkes de biliyor bunu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git