Voleybol > Dünya-Avrupa-Türkiye Voleybolu

Voleybol Kuralları ve Temel Bilgileri

<< < (2/4) > >>

cemagrak:

--- Alıntı yapılan: Anka - 05 Aralık 2013, 10:21:48 ---
Yakın örnek olarak bu sene Japonya nın uyguladığı bir sistem de var, tek orta oynatıp, diğer orta pozisyona smaçör koyduğu bir uygulama da var.

--- Alıntı sonu ---

bunlar temel kurallar bulunsun diye yazdım , bir kaç bilgi daha var onlarıda yazdıktan sonra bu kısımda teknik konular üzerinden sohbetler ederiz.
geçen sene Cuneo takımı final 4 a giderken ve orada oynarken 1 asıl orta oynatıp diğer ortasını ( Sokolov /pasör çaprazı ) çift yönlü oynatmıştı .. vs vs vs ( ikimizinde bahsettiği aynı sistem :) )

gurol1967:
Harika olmuş Cem ve Erdenay emeklerinize sağlık.

cemagrak:

--- Alıntı yapılan: gurol1967 - 05 Aralık 2013, 13:52:19 ---Harika olmuş Cem ve Erdenay emeklerinize sağlık.

--- Alıntı sonu ---

ne demek abi , emeğin ve teşekkürün büyük bölümünü sen hak ediyorsun :)
bu kısım sadece böyle kalmasın bence işin teknik boyutunuda sohbet de edebiliriz
kafasına takılan sorular olursa dostların buraya yazsın , dilimiz döndüğünce buradan bilgi paylaşımı yaparız ( herkes ) ,
voleybol sporunu biraz daha bilerek izlenirse daha da zevk alınacağını düşünüyorum , biraz sonra teknik terimler kısmını da ekleyeceğim

Cem Ağrak:
Biraz da görsel izahat olsun burada.

Özcan Özdemir:
Ellerinize sağlık Cem ve Erdenay.
Forumda basketbol ve voleybol bilgisi üst düzeyde olan bir çok arkadaşımız var. Bu oyundan büyük bir zevk aldığınızı ise tahmin etmek zor değil. Genç kardeşlerime nacizane tavsiyem, bulundukları ilde Spor İl Müdürlüklerinden antrenörlük sertifikası alması ve okul takımı yada spor kulübü çalıştırmaları, tabi bunu vakti olabilen yapar zevkli ve güzel bir uğraş olur. Burada ki arkadaşlardan bu işte başarılı olabilecek çok kişi var.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git