Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

Avrupa ve Diğer Ligler

<< < (3/34) > >>

Samet_GFB:
Flaş hamlelerine devam eden
@PartizanBC son olarak Milwaukee Bucks forması giyen 23 yaşındaki Letonyalı forvet Rodions Kurucs ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı

Umut:
Piyango mu çıktı diyecem de ne oluyor lan?

iloturo:
Partizan’in butcesi de maşallah. Ben de hoca ilk gittiğinde sanmıştım ki gençleri yetiştirecek, araya koyduğu bir iki tecrübeli ve ucuz yabanci ile yeni bir jenerasyon oluşumu sağlayacak. Bildigin bizle yarışır bütçesi var adamlarin. Hoca dusuk butcelere hic bir zaman gitmiyor zaten. Seneye euroleague'e katılırlarsa daha da artar o butce.

Umut:
Abi zaten aldıkları oyuncular en üst seviyede oynayacak oyuncular. Sırbistan içinden de olabilecek tüm potansiyelleri çekerler şimdi, birkaç sene sonra EL şampiyonluğu gelir gibi görüyorum.

Semazen:

--- Alıntı yapılan: Umut - 08 Temmuz 2021, 12:29:30 ---Abi zaten aldıkları oyuncular en üst seviyede oynayacak oyuncular. Sırbistan içinden de olabilecek tüm potansiyelleri çekerler şimdi, birkaç sene sonra EL şampiyonluğu gelir gibi görüyorum.

--- Alıntı sonu ---

Katılıyorum. Büyük ihtimalle koç ve Partizan 3 yılının sonunda bir Euroleague şampiyonluğu istiyor. Ki şu ana kadar yaptıklarına bakılırsa bu hiç te sürpriz olmaz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git