Parkede Fener

Site Hakkında => Forum Arşivi => Konuyu başlatan: Andrew Goudelock - 25 Mart 2015, 17:58:09

Başlık: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Andrew Goudelock - 25 Mart 2015, 17:58:09
Yıllar sonra efsane diye bahsedilecek.

Nemanja Bjelica bu sezon Euroleague'de EA7 Milano (9) maçı dışında bütün maçlarda 10 efficiency (verimlilik) puanından fazla topladı. Top-16 da ise bütün maçlarda 10 efficiency (verimlilik) puanından fazla toplad

Euroleague'de bu sezon geride kalan 21 maçın hepsinde 10 efficiency (verimlilik) puanını geçen oyuncu yok. Nemanja Bjelica, Boban Marjanovic ve Artsiom Parakhouski 21 maçın 20'sinde 10 efficiency (verimlilik) puanını geçti.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Umut - 25 Mart 2015, 20:43:00
2 sene oynayıp giderse efsane demem ama şöyle bir 5 sene kalırsa efsane demeyeni tartaklarım. :)
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Bülent - 25 Mart 2015, 21:30:25
O'nu değerli kılan üstündeki sarı-laci çubuklu formaydı der -tamamen bizi bırakıp gidecek olmasının hüznüyle- çamurumu atar çeker giderim.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: exex - 25 Mart 2015, 22:19:00
O'nu değerli kılan üstündeki sarı-laci çubuklu formaydı der -tamamen bizi bırakıp gidecek olmasının hüznüyle- çamurumu atar çeker giderim.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Solamnus - 26 Mart 2015, 12:42:19
2 sene oynayıp giderse efsane demem ama şöyle bir 5 sene kalırsa efsane demeyeni tartaklarım. :)

Umut noktayı koymuş :) Kalırsa efsane olacağı kesin.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Umut - 04 Nisan 2015, 10:08:45
Mart ayı MVP'liği sonrası Doktorla yapılan röportajı çeviriyorum. Birazdan...
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Hakan Yaman - 04 Nisan 2015, 10:24:14
Benim merak ettiğim; Bizim takımda yaratıcı uzun oyuncu sıkıntısı olduğu için mi Bjelica bu kadar öne çıkıyor; yoksa her şartta bu efektifliği sağlar mı? Hani mecburen oyun onun üstünden dönüyor ve o da _Allah şahit_ çoğunlukla hakkını veriyor. Acaba diyorum, başka bir basketbol sisteminde de böyle parlayabilir mi? Sonra 2014 Dünya Kupası ve Sırbistan geliyor. Bilemiyorum. Bildiğim bir şey varsa bizde çok faydalı; kalsaydı bu sistemde efsaneleşirdi. İçimden bir ses; bizim onu aradığımız kadar o da bizi arayacak diyor.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Umut - 04 Nisan 2015, 10:51:59
Orjinali: http://www.euroleague.net/features/interviews/euroleague-2014-15/i/5uuaa3qfrsstqeeg (http://www.euroleague.net/features/interviews/euroleague-2014-15/i/5uuaa3qfrsstqeeg)

Alıntı
(http://i.imgur.com/yqeRDCj.jpg)

Fenerbahçe Ülker dokuz maçlık bir galibiyet serisi yakalamış durumda ve 2008-2009 sezonundan bu yana ilk kez Euroleague 'playoff'larına katılma hakkını elde etmiş durumda. Dolayısıyla, takımın uzun forveti Nemanja Bjelica, Mart ayı MVP ödülü için kolay bir seçim oldu. Bu süreçte 15 sayı, 9 ribaunt, 3 asist ve 1 blok ortalaması yakalamakla kalmadı, takımı da durdurulamaz bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin galibiyetlerindeki ortalama sayı farkı 14,5 gibi inanılmaz bir rakamdı; %62,5 iki sayı, %55,5 üç sayı yüzdeleri ve her maç en az 13 sayı, 7 ribauntla Bjelica da bu durumu oluşturan temel direkti. 10 ribaunt ortalamayla Top 16'da ikinci sırada ve buna 12,8 sayı, 1,1 top çalma ve 20,3 verimlilik puanı eklemiş durumda. Fakat en önemlisi, Euroleague röportajında Javier Gancedo'ya söylediği üzre, kendi istatistikleri hakkında endişesi yok ve önce takımı düşünmekte. "Takım arkadaşlarıma yardımcı olmaktan ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktan dolayı iyi hissediyorum; kendim için ve diğerleri adına yaratmaktan..." diyor. "Bana gerçekten yarımcı oldu bu durum ve iyi hissediyorum. Fakat, sonuçta, en önemlisi Fenerbahçe, başka birşey değil".

Nemanja, merhaba. bwin Mart ayı MVP ödülü için tebrikler. Bu senin ilk bireysel ödülün. Bu başarıyla alakalı neler hissediyorsun?

"Çok teşekkürler. Herkesin bildiği üzre herhangi bir oyuncu için her ödül önemlidir fakat ayın MVP'si ödülü, kazanması çok zor olduğu için özellikle önemlidir. Bunu takım arkadaşlarım sayesinde kazandım, onlarsız kazanamazdım; yalnız başıma mümkün değildi. Güzel bir hissiyat fakat Top 16'da kalan iki maçımıza odaklanmak zorundayım artık."

Son dönemde Fenerbahçe, bilhassa deplasmanda, durdurulamıyor. Ekim'den beridir deplasman maçı kaybetmediniz. Sizi İstanbul'un dışında bu kadar sağlam hale getiren nedir?

"Gerçekten de deplasmanda çok iyi oynadık. Bu bizim bir arada ikinci yılımız; bazı yeni oyuncularımız olsa da az veya çok her şey aynı sayılır; sistemimiz ve koçun bizden istedikleri. Her şey geçen seneyle aynı. Ciddi mücadele ettik ama aynı zamanda iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Sonuçlar da bunu gösteriyor şu an. En iyiyi vermeye ve böyle oynamaya devam etmemiz lazım. Bazen, CSKA ve Olimpiakos maçları gibi maçlar kaybetmemiz gerekiyor. Ama sonrasında ikisini de yendik ve şimdilik her şey iyi durumda."

Mart ayını evinizde Nizhny Novgorod maçıyla açtınız ve onlar son çeyreğe kadar maçın içinde kalmayı başardılar. Kazanmanızı ne sağladı ve bu takıma karşı oynamak ne derece zordu?

"Nizhny gerçekten zorlu bir takım. İyi oyuncuları var ve umursamadıkları için değil gerçekte amaçları Top 16'ya ulaşmak olduğu için daha rahat ve eğlenerek oynadılar. Bazen bu tarz takımlar en zorluları olabiliyor ve işi baştan sıkı tutmazsanız sorunlarla uğraşırsınız. Ancak maçı kazandık ve bu da en önemli şey."

Olimpiakos'u Yunanistan'da yenmeyi başardınız ve bu onların ilk iç saha mağlubiyeti oldu. Kendinize güven açısından değeri nedir bu maçın?

"Özellikle ikili averajı da ele geçirdiğimiz için çok önemli bir galibiyetti. Çok sıkı bir maçtı. Sonuçta başardık ve öz güvenimiz açısından destekleyici oldu. Ama daha zor maçlar önümüzde bizi bekliyor."

Muhteşem bir son çeyrekle EA7 Milan'ı da yendiniz. Maçı bu kadar iyi tamamlamanızı neye bağlıyorsun; kazanma mentalitesine sahip olmanıza, ciddi bir takım olmanıza ya da hepsinden biraz?

"Tam olarak değil, biz sadece iyi oynuyoruz şu an. İlk olarak basketboldaki her şey, savunmayı iyi yapmanızdan kaynaklı öz güvene dayanır. Elbette 40 dakika en üst seviyede oynamak kolay bir şey değil, inişler çıkışlar olacaktır fakat başlangıçtan itibaren kuvvetli olmalısınız ve iyi savunma çok daha iyi oyuna izin verir. Milan maçına iyi başladık fakat sonrasında rahatlayınca devreyi 3 sayı önde tamamladılar. Sonrasında çok daha iyi oynadık ve 20 sayı farkla kazandık. Belki maçın gerçek resmi değildi bu sonuç ama ciddiyeti elden bırakmamanın bir getirisiydi."

Evinizde Unicaja Malaga'yı yenerek harika geçen Mart ayını tamamladınız. Bu maçtan artakalan Ricky Hickman'ın kaybıydı. Bu durum sizin için ne derece etkili olacak?

"Çok zor olacak. Çok iyi bir oyuncuyu ve harika bir takım arkadaşını kaybettik. Maccabi ile Euroleague'i kazanıp gelmişti. Onsuz oynamak sıkıntılı olacak ancak elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve onun için de oynayacağız. Çok iyi bir insan ve normal hayatımızın bir parçası. Sakaltıklar her oyuncu için berbattır; onu özleyeceğiz fakat kısa sürede iyileşip çok daha iyi oynayarak döneceğini düşünüyorum."

Aldığın sürenin tamamında uzun forvet pozisyonunda oynuyorsun ve Top 16'da "double-double" ortalamaya sahipsin. Senin özelliklerin sebebiyle rakipler için doğrudan ters eşleşmeye yol açan bu pozisyonda ne derece rahatsın?

"Sahada iyi hissediyorum. Koç bana güveniyor ve serbestlik tanıyor. Bazı zamanlarda, benim pozisyonumda bir oyuncuya diğerlerine fırsat yaratması için serbestlik tanımak koçlar için zordur. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak, kendim için, onlar için fırsat yaratmak ve elimden gelenin en iyisini yapmak iyi hissettiriyor. Bu durum bana çok yardımcı oldu ve parkede iyiyim ancak Fenerbahçe dışında hiçbir şey önemli değil. Ayrıca Kızılyıldız'da oynarken beni oyun kurucu oynatan koç Svetislav Pesic'in hakkını da teslim etmeliyim. Benim için büyük bir fırsattı ve şu an pozisyonumdan diğerlerine fırsat yaratabilmemi kolaylaştırdı. Bu da kariyerimdeki önemli adımlardan birisidir."

Zelijko Obradovic'le beraber Fenerbahçe Ülker'e geldiniz. Sana tanıdığı özgürlük haricinde daha iyi bir oyuncu olmana nasıl yardımcı oldu?

"Kesinlikle çok yardımcı oldu. Bu sene kondisyonerimiz Bata Zimonjic'le çok fazla vücut çalıştım. Kas oranımı arttırdım ve fiziksel olarak daha iyiyim. En önemlisi koç Obradovic bana güveniyor ve ondan çok fazla şey öğrenebilirsiniz. Ve bu sadece basketbolla sınırlı değil. Harikulade bir insan ve basketbol harici de çok şey öğrenebileceğiniz bir kişi. Bana güvendiği için sahada çok iyi hissediyorum. Söylediğiniz gibi, aynı zamanda geldik buraya. Fakat benim gelme sebebim çağıranın Obradovic olmasıydı. Şu ana kadar bu konuda da çok iyi hissediyorum."

Takımınızda birçok oyuncu farklı pozisyonları oynayabiliyor. Bu çok yönlülük size nasıl yardımcı oluyor?

"Gerçekten güzel bir durum. Bazen Jan Vesely gibi bir oyuncu tarafından savunulmak zordur; kimse 2,12m'lik bir oyuncunun bir 2 ya da 3 numarayı savunabilmesini beklemez. Rakiplerimiz için bu çok sıkıntılı bir durum. Ayrıca her oyuncunun maç içinde iniş çıkışları olabiliyor ama şu ana kadar çok iyiydik. Bu şekilde oynamaya devam etmeli ve duraksamamalıyız. En iyiyi vermeliyiz çünkü şansımız fazla."

Final Four'dan bir hafta evvel 27 yaşına gireceksin. Şampiyonluk şansıyla beraber en iyi doğum günü hediyesi ne olabilir senin için?

"Şu an bunları düşünmek istemiyorum. Top 16'yı tamamlamalı, 'playoff'a girmeli ve becerebilirsek Final Four'a gitmeliyiz. Zor olacak fakat herkes gibi bizim de orada olma şansımız var. Maç maç düşünmek zorundayız."
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Cem Ağrak - 04 Nisan 2015, 10:54:09
Benim merak ettiğim; Bizim takımda yaratıcı uzun oyuncu sıkıntısı olduğu için mi Bjelica bu kadar öne çıkıyor; yoksa her şartta bu efektifliği sağlar mı? Hani mecburen oyun onun üstünden dönüyor ve o da _Allah şahit_ çoğunlukla hakkını veriyor. Acaba diyorum, başka bir basketbol sisteminde de böyle parlayabilir mi? Sonra 2014 Dünya Kupası ve Sırbistan geliyor. Bilemiyorum. Bildiğim bir şey varsa bizde çok faydalı; kalsaydı bu sistemde efsaneleşirdi. İçimden bir ses; bizim onu aradığımız kadar o da bizi arayacak diyor.
abim sana şöyle katılmak istiyorum.
utkan ve uğur ile yazın sohbet ederken bana aynen şu cümleyi kullanmışlardı ( geçen seneki Bjelica performansını beğenmediğim için )
Cem abi , '' Bjelica çok özel yetenekleri olan bir adam ama oyunda 20 dakikaları aldığı zaman verimli olamıyor. mutlaka süresi 30 dakikaları bulmak zorunda ''
Cidden çok özel bir oyuncu , ama Bjelica gibi bir adamı standart bir 4 numara gibi kullanmak ne kadar verimli olur ?
ki Laboral den geldiği zamanla şu andaki hali arasında ciddi farklar var
Obrdoviç ile beraber oyununun her anlamında inanılmaz bir seviyeye çıktı.
umarım gitmez kalır :(
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: Umut - 04 Nisan 2015, 10:55:30
Benim merak ettiğim; Bizim takımda yaratıcı uzun oyuncu sıkıntısı olduğu için mi Bjelica bu kadar öne çıkıyor; yoksa her şartta bu efektifliği sağlar mı? Hani mecburen oyun onun üstünden dönüyor ve o da _Allah şahit_ çoğunlukla hakkını veriyor. Acaba diyorum, başka bir basketbol sisteminde de böyle parlayabilir mi? Sonra 2014 Dünya Kupası ve Sırbistan geliyor. Bilemiyorum. Bildiğim bir şey varsa bizde çok faydalı; kalsaydı bu sistemde efsaneleşirdi. İçimden bir ses; bizim onu aradığımız kadar o da bizi arayacak diyor.
Biraz yumurta-tavuk ilişkisi gibi geliyor bana da abi ama zaten Laboral'de de bu derece ekstra bir oyuncu değildi. Hep potansiyeli konuşulurdu ama  çalıştığı koçla alakalıymış demek ki. Umarım bir mucize olur da gitmez.
Başlık: Ynt: Nemanja Bjelica
Gönderen: ObiCanKimobi - 19 Nisan 2015, 22:40:54
http://www.yarisaha.com/nemanja-bjelica-anahtari/ (http://www.yarisaha.com/nemanja-bjelica-anahtari/)

Çok güzel yazı. Nazar değmesin kıymetlimize.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 21 Nisan 2015, 14:03:16
Son gördüğümde gülüyordu kendisi ..
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: YBahadir - 22 Nisan 2015, 15:43:37
Bu sene bence takımın en iyisi olan Bjelica'ya hakkı fazla teslim edilmemiş bu forumda.  :(

Adam sezon başından beri destan yazıyor, Avrupa'daki en iyi 4 numara apoletini aldı ama daha bir sayfası bile dolmamış. Gittiği gün yıkıldığım gün olacak. :(
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: onee - 23 Nisan 2015, 01:39:34
Takimdaki herkes o kadar iyi ki bem hepsini obradovic konusunun altina yaziyorum. Ama bjelica reis bambaska.
Seni vermesinler ellere beni vursunlar bjelica be.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: ayhan - 23 Nisan 2015, 09:58:23
Bu sene bence takımın en iyisi olan Bjelica'ya hakkı fazla teslim edilmemiş bu forumda.  :(

Adam sezon başından beri destan yazıyor, Avrupa'daki en iyi 4 numara apoletini aldı ama daha bir sayfası bile dolmamış. Gittiği gün yıkıldığım gün olacak. :(

Bunun asıl sebebi diğer başlıklardaki gibi iyi-kötü tartışmasının olmaması. Herkes çok olduğuna hemfikir. İyi olmadığı maçlarda bile eleştirmeye gerek görmüyor kimse.
Not : bu mesajı da başlık biraz daha dolsun diye yazdım :)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: aBouT - 23 Nisan 2015, 12:58:09
İnstagram açmıştır http://i.instagram.com/nemanja.bjelica8/ (http://i.instagram.com/nemanja.bjelica8/)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: exex - 23 Nisan 2015, 19:58:53
o artık dazlak ! :/ ne desem bilemedim
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: ObiCanKimobi - 23 Nisan 2015, 20:30:09
Instagram hesabı yokmuş tercüman Defne söyledi.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: emindesouza - 24 Nisan 2015, 09:03:57
allah korusun giderse yerini printezis hariç kimse dolduramaz , printezis'in de gelmesi imkansız olduğu için ..
obradoviç bakar çaresine.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Solamnus - 24 Nisan 2015, 10:41:31
keşke gitmese de başlıkta yazdığı gibi gerçekten "Efsane" olsa :)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Tyler Khan - 24 Nisan 2015, 12:31:23
şu an avrupa'nın en iyi 5 oyuncusundan biri
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Cem Ağrak - 24 Nisan 2015, 12:33:16
Bu sene bence takımın en iyisi olan Bjelica'ya hakkı fazla teslim edilmemiş bu forumda.  :(

Adam sezon başından beri destan yazıyor, Avrupa'daki en iyi 4 numara apoletini aldı ama daha bir sayfası bile dolmamış. Gittiği gün yıkıldığım gün olacak. :(
Forumun üzerine bi banner var. görüş açısına göre en sağ tarafta bi delikanlı var , zahmet olmazsa ona bi bakarmısın ?
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: KhaN - 26 Nisan 2015, 01:06:18
bjelica zaten kötü oyuncu. boyu da kısa huyu da bozuk. nereden bulduk biz bunu? f4 beklenmeden takımdan gönderilmeli yerine anthony davis alınmalı.
yeter artık övmeyin şu adamı kasığında yırtık varmış nazar değdi  :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'(
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: sinanyucel - 26 Nisan 2015, 02:03:22
2hafta içinde dönecekmiş. Final4 da sahada olur. Geri kalan 4lig maçında dinlendirmiş oluruz. Ligde ha 1.olmuşuz ha 2 ha 3. Playoff dönemi bi sıkıntı yaratmaz bize zaten. Yeterki madride tek parça sağlam ve hazır gidelim
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: zeljkoo - 26 Nisan 2015, 16:18:34
Şampiyon olursak forması asılsa desem çok mu abartmış olurum?
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Besim - 26 Nisan 2015, 20:40:37
Şampiyon olursak forması asılsa desem çok mu abartmış olurum?

Bayagi abartmis olursun.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Bülent - 26 Nisan 2015, 21:14:55
Bayagi abartmis olursun.


Nba kararından vazgeçip, bizlere bir kaç f4 ve el şampiyonluğu yaşatsın kulüp asmazsa ben çıkar asarım o formayı kirişlere. :)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: ayhan - 27 Nisan 2015, 13:56:16
2 senede kimsenin forması asılmaz, ama tabiki unulmaz.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: zeljkoo - 27 Nisan 2015, 17:43:42
Haklısınız,keşke 1-2 sene daha kalsada gerçekten bir efsane olabilse.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: sinanyucel - 09 Mayıs 2015, 00:00:33
Doğumgünün kutlu olsun
Bizle mutlu ol senelerce...:)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: nsmert - 14 Mayıs 2015, 13:47:17
MVP!!
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: OUZZ - 14 Mayıs 2015, 13:54:28
MVP. Umarım bizimle kalır :(
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: iloturo - 14 Mayıs 2015, 13:56:16
Yakışır. Helal olsun. Hakettiği bir ödüldü Bjelica'nın.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Hakan Yaman - 14 Mayıs 2015, 18:24:38
MVP... Dile kolay... 24 Euroleague takımının kadrosunda bulunan toplam 300 civarında basketbolcu arasında EN DEĞERLİSİ...

Bir değil, iki değil, üç değil, beş değil, on değil, otuz değil, yetmiş değil, yüz değil, tam üç yüz oyuncu içinde... EN DEĞERLİ... Ve üstelik bir maç değil, üç maç değil, yedi maç değil, koca bir sezonun... EN DEĞERLİSİ...
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: kanazawa1907 - 14 Mayıs 2015, 18:45:24
Bu adami hic izlemeseler bile ulan bu senenin en degerli oyuncusu kimse getirin onu diye bile alir nba klupleri:(gecmis olsun ins ilerde sefo reisle beraber donerler
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: akarship - 14 Mayıs 2015, 19:34:53
https://www.youtube.com/watch?v=6tpSLjyW9iI&feature=youtu.be (https://www.youtube.com/watch?v=6tpSLjyW9iI&feature=youtu.be)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Başar Bükücü - 14 Mayıs 2015, 21:13:42
En çok Bjelica hak etmişti bu ödülü. Hakkını yemediler.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: exex - 15 Mayıs 2015, 01:09:07
MVP . EM Vİ Pİ . MAŞALLAH diyelim lütfen :D
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Solamnus - 15 Mayıs 2015, 17:05:08
adamın dibi! Ödülü alırken de sahadaki gibi ciddi! :) inşallah pazar günü yüzü gülecek, biz de güleceğiz :)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Del Piero - 16 Mayıs 2015, 00:59:06
Çok büyük oyuncu, bugün nocioni cakalı malesef oyundan düşürdü kendisini ama kalırsa seneye hesabı kesecek hiç şüphem yok.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Başar Bükücü - 16 Mayıs 2015, 13:57:02
İnşallah hırs yapıp gitmez Nba'e. Daha yapacakları, yarım kalan bir hesabı var burada.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: erhanay - 16 Mayıs 2015, 14:25:29
İnşallah hırs yapıp gitmez Nba'e. Daha yapacakları, yarım kalan bir hesabı var burada.
Tam tersi. Bence hırs yapıp kalacak burada ve seneye o kupayı kaldıracak. dün gece attığı basketten sonra teknik faul alması. İlk defa böyle bir tepki verdi. Benim çok hoşuma gitti açıkçası, tüm özelliklere sahipti sadece bu dışa vurumu yoktu. Bence asıl şimdi komple oyuncu oldu.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Cem Ağrak - 16 Mayıs 2015, 15:34:20
Dün kötü oynadi
ama canı sağolsun..
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Başar Bükücü - 16 Mayıs 2015, 20:32:31
Tam tersi. Bence hırs yapıp kalacak burada ve seneye o kupayı kaldıracak. dün gece attığı basketten sonra teknik faul alması. İlk defa böyle bir tepki verdi. Benim çok hoşuma gitti açıkçası, tüm özelliklere sahipti sadece bu dışa vurumu yoktu. Bence asıl şimdi komple oyuncu oldu.

Ben de hırs yapıp burada kalsın demek istemiştim ama anlatım bozukluğu yapmışım. :)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Stojakoviç - 16 Mayıs 2015, 21:10:07
Bence kesinlikle kalsın, gönlümde ve gözümde yeri ayrı ama giderse Bertrans yerini önemli ölçüde doldurur.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: yusufkaleli - 16 Mayıs 2015, 23:29:36
Bence kendisinin yerini doldurabilecek bir oyuncu yok Avrupa'da. Ama ben kalacağını düşünüyorum. Eğer olur da giderse daha farklı bir düzen oynamamız gerekir.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Andrew Goudelock - 18 Mayıs 2015, 02:09:32
Ocak ayında Obradovic kalacak yazmıştık. Şimdide Bjelica kalıyor.

http://www.derinnba.com/index.php/2015-02-28-14-15-48/haberler/item/4381-nemanja-fenerbahce-de-kaliyor (http://www.derinnba.com/index.php/2015-02-28-14-15-48/haberler/item/4381-nemanja-fenerbahce-de-kaliyor)
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: Umut - 18 Mayıs 2015, 06:24:47
Ocak ayında Obradovic kalacak yazmıştık. Şimdide Bjelica kalıyor.

[url]http://www.derinnba.com/index.php/2015-02-28-14-15-48/haberler/item/4381-nemanja-fenerbahce-de-kaliyor[/url] ([url]http://www.derinnba.com/index.php/2015-02-28-14-15-48/haberler/item/4381-nemanja-fenerbahce-de-kaliyor[/url])
Elinize sağlık kardeşim, çok güzel haber...
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: onee - 01 Temmuz 2015, 12:19:02
reis gitmeseydin iyiydi :(
Bilgilendirme
İki sezon boyunca Fenerbahçe Ülker formasını başarıyla terleten Nemanja Bjelica, sözleşmesindeki çıkış opsiyonunu kullanarak kariyerinin bundan sonraki bölümünü NBA’de sürdürmek istediğini kulübümüze iletmiş bulunmaktadır.
Sarı – lacivertli forma altında büyük başarılara imza atan ve 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague sezonunda En Değerli Oyuncu seçilen Nemanja Bjelica’ya bugüne kadarki katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde ise kendisine sonsuz başarılar dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: ObiCanKimobi - 01 Temmuz 2015, 12:51:34
Umarım çok başarılı olur.
Başlık: Ynt: Nemanja ''Legend'' Bjelica
Gönderen: sinanyucel - 01 Temmuz 2015, 13:49:44
Gerçekten çok sevdik seni nemanja. Yaşattığın hersey için, bu takıma kattığın hersey için çok teşekkürler güzel insan