Parkede Fener

Site Hakkında => Forum Arşivi => Konuyu başlatan: - 08 Temmuz 2019, 18:06:02

Başlık: Leo Westermann
Gönderen: - 08 Temmuz 2019, 18:06:02
Resmi açıklama gelir birkaç güne
De colo ve kostas yanına tamamlayıcı rolde geliyor
Sakatlıktan uzak bir sene diliyorum
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: hmetin - 08 Temmuz 2019, 18:31:03
Basarılar diliyorum.Beklentim cok Net su Micic'i tutsun o kadar...
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Murat - 08 Temmuz 2019, 19:22:17
Hayırlı uğurlu başarılı ve 4 kupalı bir sezon olsun inşallah.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: ertugrul_solomon - 08 Temmuz 2019, 19:30:59
İnşallah seviye atlar burda reyiz in elinde. Hayırlı olsun.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Avanta - 08 Temmuz 2019, 20:13:49
Hayırlı uğurlu olsun, başarılı olur umarım.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Hakan Yaman - 08 Temmuz 2019, 21:37:15
Tercihim -sağlıklı döneceğine inansam- Ennis olurdu ama yine de güzel bir transfer... Hayırlı olsun.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Oğuz Han - 09 Temmuz 2019, 00:27:07
Partizandan sonra Naumoski olur diodum feci sakatlık geçirdi, umarım burda olur, bayadır istiodum gelmesini.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Murat - 09 Temmuz 2019, 07:22:52
Partizandan sonra Naumoski olur diodum feci sakatlık geçirdi, umarım burda olur, bayadır istiodum gelmesini.
Basketbol izleyicisi ve takipcisi olmama (1984-85 yıllarından beri_Efeli Aliçolu yıllar) ragmen basketbolu çok iyi bildiğimi söyleyemem. Bu kadar yıllık dönemde iyi kötü her oyuncuyu verdiğim değerine göre rafta ait olduğunu düşündüğüm bir yere koymuşumdur. Ama bu arkadaş  istisna. İnşallah yerinin tesbitini de yapar en güzel yeri de kapar :)
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Cemalex - 09 Temmuz 2019, 15:45:45
Savunmacı bir kısa daha alırsak bu transfer her açıdan çok anlamlı olacak. Oyun zekası yüksek, oyun kurucu özellikleri gelişmiş fizikli bir oyuncumuz daha oldu. Sloukas De Colo Westermann varken oyun kurma zaafiyeti yaşamayız.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: horevail - 09 Temmuz 2019, 22:37:40
Hayırlı olsun, Nando'yla arkadaşlığı saha içine de yansıyacaktır. Bu ikili Joffrey'i de yukarı çeker umarım. Bu transfere oldukça sıcağım. Fizikli bir kısa ihtiyacımız vardı. Zalgris maçlarına göz atmaya çalıştım, savunma bilgisi ve azmi yüksek görünüyor. Larkin faciasından (ve genel olarak sezon boyu) sonra birebirde yine çok beğenilmeyebilir ancak topa baskı yapabilen, savunma bilgisi yüksek bir oyuncu olduğu çok net. Kalinic vari hamleleri var. İşin bir de hücum kısmı var. Topu eline rahatlıkla verebileceğimiz bir oyuncumuz daha oluyor böylelikle. İkili oyunlarla rahatça yaratabilir, hiç olmazsa topu yarı sahaya taşıyıp oyun kurulumunu başlatacak, Nando'ya, Kostas'a verecek gayet iyi yüzdesiyle ceza şutlarını kesecek.

Sakatlıksız bir Fenerbahçe kariyeri olsun.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Intermed - 09 Temmuz 2019, 22:48:51
Rotasyona sağlam bir parça ekledik.  Hayırlı uğurlu olsun, EL kupası bizim bu sene inşallah.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: mirinkirin - 10 Temmuz 2019, 11:27:36
tamam, bir çoğu gibi benim de ilk tercihim delici kısaydı ama şimdi vakit leo'yu sıvama vakti. mümkün olduğunca layığıyla yapmaya çalışayım.

ilk bakışta sağlam bir sigorta! geçen seneki sakatlık kabuslarımızı düşünürsek asıl sistemimizin işlemesine yardımcı olacak bir parçadır leo. yarın birgün slou/nando ikilisinden biri allah korusun sakatlanırsa "ulan, sezon başında iyi ki almışız" adamı diyebiliriz. ayrıca onların dinlendirilmesi açısından da çok kıymetli.

her ne kadar kendisinden beklenilen büyük yıldız statüsüne bir türlü ulaşamasa da obra reyizin bugüne kadar bireysel anlamda oyunculara neler kattığı ortada. yaşı da uygun, gelişim pekala gösterebilir.

ayrıca post up'ı en iyi kısalardan biridir kendisi. bizim takımın yarı saha dağılımı EL'in en iyisiyken pekala rakip pota altında 1-2-3 ile başbaşa bırakabilriz. misal bu özellik sloukas'ta hiç yok. nando'da var mı yok mu bilmiyoruz, çünkü bugüne kadar hiç ihtiyaç dahi duymadı ;)

son olarak da ufak bir nunnaly/leo kıyaslaması. fizik hemen hemen aynı (-3 cm). nunnaly'nin atletizmi biraz daha iyi gözükse de misal bu ribaundlara yansımıyor (2,1) leo guard haliyle 2.3 alıyor. bu da zannımca bana pozisyon bilgi ve sezgisinin leo'da daha iyi olduğu fikrini veriyor. post up'ta bence bariz leo>nunnaly. potaya gidişlerde ikisi de elit seviyede değil ama hiç olmazsa leo topu yere vurduğunda yüreğimiz ağzımıza gelmeyecek. leo'nun saha görüşü 10 basar. defans desen kişisel fikrim ne nunnany'de sıvazladığımız kadar iyi, ne de  leo'da rakip gömme derecesinde kötü. ikisini de aynı seviyede görüyorum. kriterlerin en önemlisi ise 3'lük atışlar. ikisi de geçen seneyi %42 ile bitirdi. nunnaly bizde %55,4 yaparken bence bunda, onun yeteneği kadar takımın ona sunduğu, fitbolda al da at diye tabir edilen, ağzının ortasına yapılan muz ortaların da etkisi büyüktü. hal böyleyken "nunnaly sonrası ceza 3'lüklerinin yılmaz bitiricisi" pekala sf'den rol alan bir leo olabilir. (1-slou, 2-nando, 3-leo, 4-kaliniç, 5-gözümün nuru -you know who-)
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Semazen - 10 Temmuz 2019, 11:42:19
Leo ile ilgili en büyük avantajımız, hiç kimse  "Oo süper oldu! Şöyle uçar, böyle kaçar..." yorumları yapmadı.  Genel anlamda taraftar olarak kimsenin öyle büyük bir beklentisi yok. Bu da ona yeterinden fazla bir kredi verecektir ki, yaptığı bir kaç olumlu hareketle bir anda kendini farklı bir konumda bulabilir. Kısacası ben faydalı olacağını ve her geçen gün performansını yükselteceğini düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: constructor - 10 Temmuz 2019, 16:21:29
Bu sene alışır, seneye seviye atlar diyelim.sakatlıksız sezonlar
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Cem Ağrak - 12 Temmuz 2019, 10:37:18
Resmi açıklama gelir birkaç güne
De colo ve kostas yanına tamamlayıcı rolde geliyor
Sakatlıktan uzak bir sene diliyorum

O da geldi
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: Afgan - 12 Temmuz 2019, 20:12:56
Ben bu adamin ismini duyunca aklima kamyon geliyor nedense.Sert savunmasiyla unlensinde lakabini kamyon koyalim
Başlık: Ynt: Leo Westerman
Gönderen: fener_1907 - 12 Temmuz 2019, 23:18:19
Şimdi Westermann'ın twitter hesabına bir baktım.

Profil fotosunu Fener formalı karikatür yapmış, teşekkür tweeti atmış.
 3-4 tane kendi transferi ile lgili kulüp tweetini re-tweet  etmiş.

Diyeceğim şu, adam transfer olduğu için mutlu ve heyecanlı.

Belli ki koşa koşa, çok isteyerek gelmiş bize. Bu sırf yüksek transfer parası ile  olacak iş değil.

Bize böyle istekle gelecek oyuncu lazım.

Bizi böyle bir çekim merkezi yapan Obra'ya tekrar teşekkürler.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 17 Temmuz 2019, 22:39:15
Sezonun en iyi transferi olacak, Umut bana hatırlatsın bu sözümü..
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Umut - 18 Temmuz 2019, 09:51:02
Ahahaha tabii ki. :D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: oddrech - 14 Ağustos 2019, 13:20:42
Leo bize esnekliği sağlayacak gibi.
2 tane bambaşka 5 in tamamlayıcısı olabilir.
Leo nando gigi wiliams vesely
Sulukas nando leo gigi wiliams gibi uzunların dışarı çıkabildiği çok kısa kalmayacağımız bir 5
Leo nando kalinic williams vesely giibi defans agırlıklı bir 5
Beklentide düşük o yüzden nunnaly den çok daha iyi bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Çok fazla iyi koç gördü ve bir üst seviye için son sansı olduğu için inanılmaz motive olacağına eminim.
 Birde takımın en iyi sutorunu boby i zor maçlarda sahada tutamıyorduk. Sulukas boby ikilisi çok zaafiyet veriyodu savunmada. Leo ile boby de sahada daha çok kalabilir.
Başlık: Leo Westermann: Fenerbahçe Beko Avrupa’daki En İyi Takım
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 28 Ağustos 2019, 18:44:04
Leo Westermann: Fenerbahçe Beko Avrupa’daki En İyi Takım

Fenerbahçe Beko’nun yeni isimlerinden başarılı oyun kurucusu Leo Westermann, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 14/16 programına konuk oldu. Fenerbahçe Beko'nun kupalar kazanmak için Avrupa'daki en iyi takım olduğunu söyleyen Westermann’ın açıklamalarından önemli notlar şu şekilde:

- Fenerbahçe Beko size teklif yaptığında karar vermek çok zor değildir. Fenerbahçe Beko’nun tarihini herkes biliyor. Her zaman şampiyonluklar için oynayan, çok iyi bir koça ve takıma sahip bir ekip. Bana teklif geldiğinde ikinci kez düşünmeme gerek kalmadı. Hemen bu teklife olumlu yanıt verdim. Fenerbahçe’den teklif aldığımda kız kardeşimin düğünündeydim, benim için güzel bir hafta sonuydu. Ailem Fenerbahçe’nin nasıl bir kulüp olduğunu çok iyi biliyor. Koçu, takımın seviyesini… Burada her şeyin üst düzey olduğunu biliyorlardı. Benim kupalar kazanmak istediğimi biliyorlar ve bana göre Fenerbahçe Beko şu anda kupalar kazanmak için Avrupa’daki en iyi takım.

- Zalgiris’te oynadığım dönemde normal sezonu sekizinci bitirmiştik ve birinci sıradaki takımla oynamak zorundaydık. O dönemde sakatlık sorunları yaşasa da Fenerbahçe Beko’nun gücünü biliyorduk. Favori olan biz değildik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bence iyi bir mücadele oldu, bütün taraftarlar için güzel bir Play-off serisi yaşandı. Taraftarların yarattığı enerjiyi ve elektriği hissetmek her zaman güzeldir, o salonda rakip olsanız bile bu böyledir. Avrupa basketbolunu seven biri olarak ben, bu tip salonlarda oynamaktan çok keyif alıyorum. Hatta bazen bu kalabalık arkamda değil, karşımda olsa bile bundan keyif alıyorum. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu benim için hep böyle bir salon oldu.

- Zalgiris’te basketboldan çok büyük bir bağlılık olarak bahsederler ve benim de orada hissettiğim bu olmuştu. Geçen sene altı maçlık bir galibiyet serisi yakalayarak Play-off’a girdik. O dönemde müthiş bir coşku olmuştu. Şehirde bütün mekanlar bizim maçlarımızda doluyordu, deplasmanda oynadığımız zamanlarda bile bütün şehrin arkamızda olduğunu biliyorduk. Bu atmosferin bir parçası olmak çok güzeldi. Sarunas Jasikevicius ile iki kez çalışma fırsatı buldum. Onda, Zeljko Obradovic’in DNA’sının aynısı var. Elbette farklılıkları var. Ama onun için oynamaktan büyük keyif alıyordum. Çocukluğumda onu parkede basketbol oynarken izlemekten büyük keyif alıyordum. Ona karşı oynama fırsatı da buldum. Bir oyun kurucu olarak onun koçluğumu yapma şansını elde etmem harikaydı.

- Transfer dönemimde Zeljko Obradovic ile telefonda konuştuk ve ayrıca Belgrad’ta bir araya geldik. Onunla buluştuğumuzda Fenerbahçe Beko ile anlaşmıştım. Onunla bir araya gelmek çok keyifliydi. Daha önce başka bir röportajda da şunu söylemiştim. Elbette Fenerbahçe Beko gibi bir takımda oynamayı hep istersiniz. Benzer şeyleri söyleyeceğiniz sınırlı sayıda takım olabilir Avrupa’da. Ama benim gibi çocukluğundan beri basketbolu çok seven biri için Zeljko Obradovic’in koçluğumu yapmasının hep bir hayal olduğunu söyleyebilirim.

- Joffrey Lauvergne ile 14-17 yaş arasında hep birlikte oynadık. Evet, onunla daha önce Partizan’da oynamış olmak ve şu anda da Fenerbahçe Beko’da bir araya gelmek benim için çok güzel bir hikaye. Elbette o benim en iyi arkadaşım. Ona buraya geleceğimi söylediğimde çok mutlu oldu. Onun, kendisi için çok zor bir sezondan çıktığını biliyorum. Benim buraya geleceğimi duyduğunda mutlu olduğunu biliyorum. İmza attıktan bir hafta sonra da bir araya geldik ve bunu kutladık.

- EuroLeague her geçen sezon daha da güçleniyor ve bu da taraftarlar için çok iyi. Şampiyonluk için mücadele edebilecek birçok takım var, bu da ligi daha heyecan verici kılıyor. EuroLeague’de normal sezonu ilk sırada bitiren takımlar son birkaç sezonda mutlu sona ulaşamadı. Fenerbahçe EuroLeague şampiyonu olduğunda sıralamada beşinciydi. Bu nedenle Final Four’a yaklaştıkça her zaman hazır ve elbette sağlıklı olmanız gerekiyor. Bunun da hiç kolay olmadığını biliyorum çünkü sezon çok uzun. Söylediğim gibi; birçok takım kupayı kazanabilecek seviyeye sahip. Kağıt üzerinde biz ve Barcelona şu an için en iyi takımlar olarak gözüküyoruz ama kağıt üzerinde olanların bir önemi yok. Takım kimyasını oluşturmalı ve rakiplere göre farklı bir yapı kurabilmeliyiz. Son birkaç sezonda, Final Four’da mutlu sona ulaşan takımın her zaman kağıt üzerinde en güçlü gözüken ekip olmadığına şahit olduk. Bu nedenle birçok değişken ve dikkat edilmesi gereken nokta var. Ama kağıt üzerindeki durumdan bahsedecek olursam, bizi ve Barcelona’yı daha iyi takımlar olarak belirtebilirim.

- Ben kesinlikle Avrupa basketboluna daha yakın hissediyorum. Bu yıl NBA’den Avrupa’ya çok fazla sayıda iyi oyuncu geçişi oldu. Fenerbahçe Beko özelinde Guduric ve Melli oraya gittiler. Ama EuroLeague, gelen oyuncularla birlikte daha da rekabetçi bir hal aldı. Bu sayede de NBA ile aradaki kalite farkı azalıyor. FIBA ile EuroLeague arasındaki anlaşmazlık bizler için kolay değil. Ama EuroLeague’in yeni formatını seviyorum. Her hafta Avrupa’daki en iyi takımlara karşı oynuyorsunuz. Taraftarlar için de bir hafta Barcelona, ardından da Real Madrid ya da Maccabi ile oynamak çok güzel. Bu, hem taraftarlar hem de bizler için iyi. Ama aynı zamanda biliyoruz ki çok fazla sayıda maça çıkmamız gerekecek. EuroLeague takımları bir sezonda artık 80, hatta 90 civarında maça çıkıyor. Bu sayı elbette fazla ve performans olarak buna ayak uydurabilmek gerekiyor.

- Dünya Kupası hazırlıklarında Türkiye’yi, Fransa’yı mağlup ettikleri maçta izleme şansı buldum. Kendi ülkem Fransa’dan bağımsız değerlendirecek olursam; bence Sırbistan, Yunanistan ve birçok eksiği olmasına rağmen ABD madalya için güçlü adaylar. Avustralya’nın da ABD karşılaşmasını izledim ve oynadıkları basketboldan etkilendim. Bence bu sezon her şeye açık bir turnuva olacak. Kazanma şansı olan birçok takım olduğunu düşünüyorum ve bu nedenle de heyecan verici bir turnuva olacak.

- İstanbul harika bir şehir ve şu ana kadar çok mutluyum. Daha önce burada hiç yaşamadım ama basketbol vesilesiyle birçok kez gelmiştim. Bu şehri seviyorum ve ailem de burada çok iyi hissediyor.

- Babam profesyonel bir basketbolcuydu. Onu izleyemedim, ben doğduğumda o emekli olmuştu. Ama koçluk yapıyordu ve ben de onu takip etmeye başladım. Yaşımı hatırlayamadığım dönemlerden itibaren onun idmanlarını elimde basketbol topuyla takip ettim. Ailemin baba tarafında herkes basketbolla ilgileniyordu ve bu şekilde de benim hayatıma girdi.

- Kariyerimde yaşadığım sakatlıklardan ve özellikle de CSKA dönemimdeki sakatlıktan sonra farklı bir şekilde düşünmem gerekti. Oyuna farklı bir şekilde nasıl etki edebileceğimi düşünmeliydim. Evet, bazı şeylere daha fazla çalıştım. Sağlıklı kalmayı ve başardım ve bu da bana yardımcı oldu. Şu anda da şut yüzdelerimi aynı seviyelerde tutabilmek için çok çalışıyorum.

- Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Umarım taraftarlarımızı sezon boyunca salonumuzda görebilirim.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 26 Eylül 2019, 18:13:57
Kadroda yok.Yereldeki zorlu maçlarda kadroya girmesi zor.
Sakatlığı da varmış gerçi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ata771 - 26 Eylül 2019, 22:48:21
Efese karşı ilerleyen maçlarda kostas yerine kadroya girebilir. Fiziğiyle avantaj yaratabilir
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: smith jr - 28 Eylül 2019, 16:31:35
Kadroda yok.Yereldeki zorlu maçlarda kadroya girmesi zor.
Sakatlığı da varmış gerçi.
Bizim takım geceleri Fight Club falan yapıp birbirini mi sakatlıyor
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 11 Ekim 2019, 23:48:46
Bakalım ne zaman ses verecek?
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 26 Ekim 2019, 00:00:03
Oynayacak mısın birader?
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: moskuf - 26 Ekim 2019, 11:41:03
Koç geçen sene tyler ennis le yapmak istediği 1–2–3 oynayabilecek herşeyden biraz yapan kısa oyuncu profiline uyduğu için leoyu aldı ama ben bizde sinan kadar katkı bile veremeyeceğini düşünüyorum.Son üç sezon sakatlık problemi yaşamış birine üstelik 36lık bobbynin yanına yanlış isim seçildi
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: cansipor17 - 26 Ekim 2019, 12:17:17
Hücumda işler yolunda gitmiyorsa benim beklentim kısa savunmasının liderinin olması.  Şuan şaşkın tavuk gibi dolaşıyor sahada.
 Takımda ki düzenler yerine oturana kadar enerji seviyemiz düşük olabilir. En azından kısalarda enerji ve savunma işini Westermann almalı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 01 Kasım 2019, 23:18:03
EL'de bu sezon maç başına 0.8 sayı ile oynuyor, bakın 1 bile değil.
Ligde de %33 saha içiyle 5 sayı ortalaması var.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: hmetin - 02 Kasım 2019, 00:42:37
Bu arkadasa soyleyecek birsey bulamıyorum.Bir de buy out odeyip aldık.Tek aklımda kalan cok kısa surede 3-4 faule ulasması cogu mac da...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Muratti - 02 Kasım 2019, 11:51:19
Bu adam takima ne zaman faydali olacak cok merak ediyorum. Aslinda kotu oyuncu degil ama bu sezon herkeste oldugu gibi leo dada bir bozukluk var...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Hakan Yaman - 02 Kasım 2019, 11:57:17
Jason Thompson'dan bile daha kötü anılar bırakacak, sanırım. :(
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: cansipor17 - 02 Kasım 2019, 12:03:47
Kendisinin İlk 6 maç sonunda ki en yüksek istatistiği yaptığı faul sayısı. Onuda doğru düzgün yapamıyor zaten. Westerman için boy out ödemek skandal olmuş.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 02 Kasım 2019, 12:11:15
Ben Westermann'dan çok çok umutluydum, hatta yazın en iyi transferi olur demiştim bizim açımızdan. Bunu söylerken temel çıkış noktam, işin istatistiklere yansımayan kısımlarda oynayacağı ateşleyici faktördü. Yeri geldiğinde de takımdaki sertlik seviyesini bir üst noktaya taşımasını bekliyordum.

Ancak takım sezon başından beri görünmesi gereken şeyleri pek yapamadığı için bu da Westermann'ın performansını epey olumsuz etkiledi. Westermann sistem içinde, takımla beraber değerli olabilecek bir parça. Benim hala umudum var kendisinden, takım toparlandıkça onda da gözle görülür bir düzelme olacağını düşünüyorum.

İyimser bir mesaj oldu, Hakan abi affet :D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 02 Kasım 2019, 12:37:23
Sene başı boşta teo var biz çakması leoyu aldık demiştim. Zerre kadar mutlu ve umutlu değildim. Gs alsa bile dikkatimi çekmez okur geçerim demiştim.
Obrayi elestirirsem sadece bu noktada eleştiririm. Zira geçen seneki en büyük eksiğimize hiç bir çare düşünmeyip üstüne böyle vasat bir adamı almayı tercih etti. Daha önce teo'yu istedik, sergio ile adimiz çıktı, Delaney'i istedik ama olmadı. Gecen sene bu adamları  ucu de boştaydı. Biz leoyu aldık şimdi bütçe vs denir yine ama leoya da buy out verdik. Adam sıfır bile değil sıfırın altı bir katkı veriyor. Haa verse verse sinandan hallice bir katkı verir. Sinandan daha kötü olduğu için değil ama bizim takımdaki rolü bundan fazla olmayacağı için. Yani her sene bu ve buna benzer o kadar kötü bir yabancı tercihi yapıyoruz ki. Bu sene ki tombala da bu kardeşimiz oldu.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Kubilay Can - 04 Kasım 2019, 10:35:03
Erick Green bu adama on basar. Bonservis verdik bir de şaka gibi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Hakan Yaman - 04 Kasım 2019, 12:56:46
Kaprissiz, kenarda bekleyecek, kendini hazır tutacak, şans bulduğunda oyuna etki edecek, joker yedekler... Nunnaly > Green >Westerman.

Tabii rol farklılığını gözden kaçırmamak gerek. Esasında Westerman geçen sezon Ennis'ten bekleyeceğimiz rol için alınmıştı, fakat Ennis'in gelecek adına verdiği ışığın onda birinden bile uzak duruyor. İnşallah Kemal haklı çıkar da, bir patlama yapar. 
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Jason Bourne - 04 Kasım 2019, 13:19:22
Kaprissiz, kenarda bekleyecek, kendini hazır tutacak, şans bulduğunda oyuna etki edecek, joker yedekler... Nunnaly > Green >Westerman.

Tabii rol farklılığını gözden kaçırmamak gerek. Esasında Westerman geçen sezon Ennis'ten bekleyeceğimiz rol için alınmıştı, fakat Ennis'in gelecek adına verdiği ışığın onda birinden bile uzak duruyor. İnşallah Kemal haklı çıkar da, bir patlama yapar.
Adamın suratına bakınca, aslında  durumun psikolojik olduğu çok belli.Adam gelirken muhtemelen başka bir hayal ile en özel takıma geldiğini düşündü ama çok büyük bir kaosun ortasına düştü.Takımda asıl sorun kendini yıldız sanan Kaliniç.Umarım en kısa sürede gider.İlk defa bu takımdan birinin gitmesini istedim.Son 2 yıldır saçmalamaktan başka bir şey yapmadı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 04 Kasım 2019, 13:42:26
Kaprissiz, kenarda bekleyecek, kendini hazır tutacak, şans bulduğunda oyuna etki edecek, joker yedekler... Nunnaly > Green >Westerman.

Tabii rol farklılığını gözden kaçırmamak gerek. Esasında Westerman geçen sezon Ennis'ten bekleyeceğimiz rol için alınmıştı, fakat Ennis'in gelecek adına verdiği ışığın onda birinden bile uzak duruyor. İnşallah Kemal haklı çıkar da, bir patlama yapar. 

Yaramı deşme Hakan abi, James Nunnally benim gördüğüm en iyi joker yedekti Fenerbahçe'de.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ayhan - 04 Kasım 2019, 14:30:50
Bende olmasını çok isterdim ama jokerlerinde bir ücret limiti olmalı. Nunnally nin bu limitler içinde oynamaya devam edeceğini de sanmıyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 04 Kasım 2019, 15:23:39
Takımda asıl sorun kendini yıldız sanan Kaliniç.Umarım en kısa sürede gider.İlk defa bu takımdan birinin gitmesini istedim.Son 2 yıldır saçmalamaktan başka bir şey yapmadı.
Kalinic'teki özgüven yeteneğiyle doğru orantılı değil, özgüvenin verdiği cesaretle olmadık işlere giriyor ama yeteneği müsade etmiyor.Şutu risk edilebilen bir forvet olmaktan tam olarak kurtulamadı maalesef.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: akıllıdeli - 05 Kasım 2019, 09:42:56
Ben Westermann'dan çok çok umutluydum, hatta yazın en iyi transferi olur demiştim bizim açımızdan. Bunu söylerken temel çıkış noktam, işin istatistiklere yansımayan kısımlarda oynayacağı ateşleyici faktördü. Yeri geldiğinde de takımdaki sertlik seviyesini bir üst noktaya taşımasını bekliyordum.

Ancak takım sezon başından beri görünmesi gereken şeyleri pek yapamadığı için bu da Westermann'ın performansını epey olumsuz etkiledi. Westermann sistem içinde, takımla beraber değerli olabilecek bir parça. Benim hala umudum var kendisinden, takım toparlandıkça onda da gözle görülür bir düzelme olacağını düşünüyorum.

İyimser bir mesaj oldu, Hakan abi affet :D

Westermann i daha onceden izlediğinize emin misiniz, u20 ve partizan donemi bir nevi olabilirdi ama olmadi, yapamadi..zaten düşüşte olan bir oyuncu, cska da denedi olmadi, zalgiris te ne yaptida Fenerbahçe icin bulunmaz bir oyuncu oldu bonservis verildi? Ayakları yavaş, sloukas ve de colonun ile ayni anda sahada, ne yapmasini bekliyordunuz ki faulden baska, euroleague de artik tüm takimlar da hizli Amerikalılar var
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 05 Kasım 2019, 11:56:32
Leo düz bir oyuncu. Kendisinden ne beklendiğini anlamıyorum. Herhangi bir kuvvetli yönü yok. Görev adamı sadece. Lider değil, ceza sutoru değil, ust düzey savunmacı değil. Yine diyorum gs,bjk,tofaş falan alsa dikkatimi bile çekmezdi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 06 Kasım 2019, 04:03:22
Westermann i daha onceden izlediğinize emin misiniz, u20 ve partizan donemi bir nevi olabilirdi ama olmadi, yapamadi..zaten düşüşte olan bir oyuncu, cska da denedi olmadi, zalgiris te ne yaptida Fenerbahçe icin bulunmaz bir oyuncu oldu bonservis verildi? Ayakları yavaş, sloukas ve de colonun ile ayni anda sahada, ne yapmasini bekliyordunuz ki faulden baska, euroleague de artik tüm takimlar da hizli Amerikalılar var

Yok ben genelde maç izlemiyorum, oyuncuları da tanımam. Tipine bakıyorum, bana güzel geliyorsa övüyorum. Ben böyleyim ama herhalde Obradovic de benim gibi yapıyor, Westermann'ı isteyip aldıran koçun kendisi.

Ben kendisinden ne beklediğimi az çok anlattığımı düşünüyorum, koçun da paralel düşünce de olduğunu sanıyorum, en azından transfer dönemi için bu böyleydi. Şu an kendisinden beklenenleri yapamadığı da aşikar. Lakin takım olarak zaten beklentilerin çok altındayız. Tekrara girmek gibi olacak, Westermann çıkıp bu kötü günlerde takımı sırtlayacak tarzda bir oyuncu değil zaten. Takım uzun vadede kendini toparlayıp, sistem işler hale gelirse Westermann'dan bir umudum olduğunu söyledim o kadar.

Mesajı atarken de, daha çok Hakan abiye latife yaptım. Farklı başlıklarda, bu tip konularda Hakan abiyle tatlı göndermelerimiz olur. Ki iyimser bir mesaj oldu diyerek zaten genel eleştirilere katıldığımı da bir şekilde vurguluyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Gigidatome70 - 06 Kasım 2019, 10:53:17
Westermann’ın ücreti hakkında fikri olan var mı?
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Hakan Yaman - 06 Kasım 2019, 11:57:34
Yok ben genelde maç izlemiyorum, oyuncuları da tanımam. Tipine bakıyorum, bana güzel geliyorsa övüyorum. Ben böyleyim ama herhalde Obradovic de benim gibi yapıyor, Westermann'ı isteyip aldıran koçun kendisi.

Ben kendisinden ne beklediğimi az çok anlattığımı düşünüyorum, koçun da paralel düşünce de olduğunu sanıyorum, en azından transfer dönemi için bu böyleydi. Şu an kendisinden beklenenleri yapamadığı da aşikar. Lakin takım olarak zaten beklentilerin çok altındayız. Tekrara girmek gibi olacak, Westermann çıkıp bu kötü günlerde takımı sırtlayacak tarzda bir oyuncu değil zaten. Takım uzun vadede kendini toparlayıp, sistem işler hale gelirse Westermann'dan bir umudum olduğunu söyledim o kadar.

Mesajı atarken de, daha çok Hakan abiye latife yaptım. Farklı başlıklarda, bu tip konularda Hakan abiyle tatlı göndermelerimiz olur. Ki iyimser bir mesaj oldu diyerek zaten genel eleştirilere katıldığımı da bir şekilde vurguluyorum.

Sen maç izlemediğin zamanlar, bazı oyuncular çok büyük patlama yapıyor, biliyorsun değil mi? Merhum baban hastanedeydi sanırım, sen bir süre basketbol izleyememiştin, Jeremmy Lin diye bir çocuk çıkıp, 1 ay boyunca ortalığa duman attırmıştı. Sen geldin, o da bitti.

Yani bence sorun seninle ilgili Kemal Erdem. Düş Westerman'ın yakasından... Parsons'ı da bitiren sensin... Emir'i de...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ayhan - 09 Kasım 2019, 10:01:30
Dün izlerken Koponen güzel olurdu diye düşündüm Westerman yerine.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Semazen - 09 Kasım 2019, 10:27:22
Dün izlerken Koponen güzel olurdu diye düşündüm Westerman yerine.


Dün Kaponen bizde, Westermann'da Münih'te olsa büyük ihtimal "Westermann bizde olsa" diye düşünürdük. Buna etki eden en büyük faktör de Obradoviç bence. Çok zor(!)  bir koç. Kafasında bir oyun planı var ve harfiyen herkesin buna uymasını istiyor. Güçlü karaktere sahip profesyonel oyuncular bunu kaldırabilirken nispeten daha zayıf ve duygusal yapıya sahip oyuncular tabiri caiz ise tam bir sersem tavuğa dönüyorlar. Bekleyip göreceğiz; Westermann ya bu baskıyı kaldırıp takımın bir parçası olacak, ya da ismi kubbede hoş bir sada olarak kaybolup gidecek.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 09 Kasım 2019, 12:38:22
Dün Kaponen bizde, Westermann'da Münih'te olsa büyük ihtimal "Westermann bizde olsa" diye düşünürdük. Buna etki eden en büyük faktör de Obradoviç bence. Çok zor(!)  bir koç. Kafasında bir oyun planı var ve harfiyen herkesin buna uymasını istiyor. Güçlü karaktere sahip profesyonel oyuncular bunu kaldırabilirken nispeten daha zayıf ve duygusal yapıya sahip oyuncular tabiri caiz ise tam bir sersem tavuğa dönüyorlar. Bekleyip göreceğiz; Westermann ya bu baskıyı kaldırıp takımın bir parçası olacak, ya da ismi kubbede hoş bir sada olarak kaybolup gidecek.
Jasikevicius'u telefonla arayıp leoyu istiyorum diyerek oyuncuyu isteyen obra olduğu için bu oyuncu ile ilgili tüm sorumluluk da koçundur.
Bana gore çok hatalı bir transfer. Zira en zayıf karnimiza yapılan daha da zayıf bir takviyedir  kendisi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 10 Kasım 2019, 22:24:32
Beşiktaş maçında alıcı gözle izledim, vasatlık paçalarından akıyor. Düzelir mi? Bilemiyorum Altan bilemiyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Oğuz Han - 10 Kasım 2019, 22:29:38
İnanılmaz sevinmiştim geldiğine, bir dakka bile daha durmamalı. olmaz olamaz olamayacak.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: akıllıdeli - 10 Kasım 2019, 23:28:34
Dün izlerken Koponen güzel olurdu diye düşündüm Westerman yerine.


Sent from my iPhone using Tapatalk
İkiside kötü oyuncu.. koponen de bizim takima uymazdi,
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: akıllıdeli - 10 Kasım 2019, 23:39:07
Bayern de greg monreo alınası ama onunda defolari yok değil tabi, temposu düşük kaliyor vesely performansi beklememek gerek tepede.. ikili oyun savunmalarinda sıkıntı yasiyor
Ama isterdim o baska  ;D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 15 Kasım 2019, 23:02:24
Burnumuzun dibindeki Micic, Jekiri gibi adamları almayıp Westermann gibi vasat bir oyuncuyu almak enteresan
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 15 Kasım 2019, 23:04:56
Micici alan almış. Leo,strelnieks, wolters dururken leoyu almak asil enteresan olan. Kim gelse bu adamdan kötü olmazdı da su adamlar en azından artı katkı verirdi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 15 Kasım 2019, 23:17:29
Sırf bu seneyi kastetmiyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Oğuz Han - 16 Kasım 2019, 01:38:57
iş bogide koptu, adam gibi sert bi kısa almadık.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 17 Kasım 2019, 16:06:02
Westermann alt yapılarda inanılmaz şutör adamdı.Bu A takımınada yansıdı.Ama ne olduysa sonradan oldu. Ağır sakatlıklar mahvetti kariyerini.Mark keselj sırp ona benzetiyorum.Oda kayboldu sakatlıklardan muzdarip
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Oğuz Han - 17 Kasım 2019, 17:05:18
Naumoski jr gibi adamdı, inanılmaz zeki, vizyonu müthiş, şutu enfes, fiziği süper ve çok daha atletti. Şu an çöp, nedeni nasılı beni artık ilgilendirmiyor, bu halde alınması rezillik.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: KhaN - 19 Kasım 2019, 13:19:37
iş bogide koptu, adam gibi sert bi kısa almadık.

wanamaker geldi yahu
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Oğuz Han - 19 Kasım 2019, 16:58:38
adam gibi dediydim.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ayhan - 19 Kasım 2019, 17:18:24
Wanamaker adam gibi değil mi yani ?
Herkesin yere göğe sığdıramadığı LArkin in oynayamadığı Celtics de 2 senedir oynuyor adam.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Oğuz Han - 19 Kasım 2019, 19:56:24
NBA'de ne oynadıkları, nerde oynadıkları umrum değil, burda ne oynadıklarına bakarım. yere göre sığdırılmayan larkin follofoş ediyor kısalarımızı belki görmemiş, ya da hatırlamıyor olabilirsiniz. bradi berk ile tutup dalga geçiyorduk burdayken. :D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: hmetin - 19 Kasım 2019, 20:03:47
Herkesin kendine gore fikri vardır bu degisir.Bence

1.Sloukas tutulması net yanlıstı.Sloukas 10 uzerinden 7 lik gard bize 3 tane 9 luk gard lazımdı.Sloukas hicbir zaman bu seviye olmadı.Kontratı bitmisti tesekkur edilip plaket verilip gonderilecekti.Zam verilerek tutulması net yanlıstı.
2. Westermann buy out odenip alınması net yanlıstı.Dumduz oyuncu sırf fizigi icin almak cok yanlıstı.FB kalibresinde degildi bence...
3.Dixon 2 yıl uzatılması net yanlıstı.Ne kadar Turk de olsa tesekkur edilip gonderilecekti.Bizim aynı CSKA gibi De Colo-Higgins-Serrod-Teo gibi misal De Colo-Micic-Higgns gibi bir uclumuz olmalıydı.Biz de sadece biri var.
4.Uzunlar Vesely haric hepsi yetersiz Ahmet mecburen tutulup Lovergne yerine 2 tane atletik Jakiri gibi oyuncular olmalıydı.
5.Kalinic aldıgı ucret nedir bilmiyorum ama teknik olarak yetersiz bir oyuncu ve kotu oldugunda bu apacaık ortaya cıkıyor.

De Colo,Vesely,Melih,Ahmet yanına yerli ve yabancı kadro olusturulmalı...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 12 Aralık 2019, 22:45:10
Efes maçında süre bile alamadı çapsız arkadaş.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 12 Aralık 2019, 22:52:15
Bu  adamla ilgili ilk geldiğinde o kadar şaşırdım ki. Sıradan vasat bir herif. Bu adamı bize layık gören kim varsa bu isim obra bile olsa kutluyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: CanCan - 18 Aralık 2019, 17:38:15
Adam Pana maçında takımın geri dönüşünü sağlayan kişi oldu. Hakkını teslim etmek gerekir.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 18 Aralık 2019, 17:41:49
Adam Pana maçında takımın geri dönüşünü sağlayan kişi oldu. Hakkını teslim etmek gerekir.

Zaten o ağır sakatlıklar yaşamasa o keskin özellikleriyle Nba yapardı.Çok gömmeye gerek yok.

Zaten uzun gelmeyecek.En azından kısalar perfonmans yükseltsin biraz az kalan play-off umutlarını kovalayalım.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Semazen - 18 Aralık 2019, 18:21:47
Yaptıkları yapamadıkları bir tarafa, dün Pana maçındaki vücut dilini beğendim şahsen.  Yenilgiye itiraz eden, bir şeyler yapmaya çalışan bir görüntüsü vardı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 05 Ocak 2020, 21:51:12
Evladım yavaş yavaş kendini bulmaya başladığına göre İlhan abiden 1.5 iskender yerim artık  8)
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 05 Ocak 2020, 23:24:04
Evladım yavaş yavaş kendini bulmaya başladığına göre İlhan abiden 1.5 iskender yerim artık  8)
Basketbolcu olmadığına kadar varan söylemlerde bulundum ama sanırım bu azim ve kararlılığıyla Westermanndan olacak gibi.Kesinlikle EL’de Bobby’nin tüm sürelerini alması gerek.
Bi de şu şutları sokup,kendi güveni gelse..
Sloukas-De Colo’nun savunmadaki oluşturduğu büyük boşluğu ufakta olsa kapatmayı başardı.
Nunnally ve Udoh ile beraber bu arkadaşın savunmadaki özverisi kesinlikle sonuç bulacaktır.(Udoh 😓)Ne Vesely ne o Fransız ne de Williams bize savunmada istediğimiz sertliği verecek adamlar değil.
Leo-Nando-Nunnally-Thomas-Udoh olsa keşke...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 06 Ocak 2020, 00:18:06
Basketbolcu olmadığına kadar varan söylemlerde bulundum ama sanırım bu azim ve kararlılığıyla Westermanndan olacak gibi.Kesinlikle EL’de Bobby’nin tüm sürelerini alması gerek.
Bi de şu şutları sokup,kendi güveni gelse..
Sloukas-De Colo’nun savunmadaki oluşturduğu büyük boşluğu ufakta olsa kapatmayı başardı.
Nunnally ve Udoh ile beraber bu arkadaşın savunmadaki özverisi kesinlikle sonuç bulacaktır.(Udoh 😓)Ne Vesely ne o Fransız ne de Williams bize savunmada istediğimiz sertliği verecek adamlar değil.
Leo-Nando-Nunnally-Thomas-Udoh olsa keşke...

Kardeşim, sen o asil nickinin hakkını veriyorsun yorumlarında, daha sık yaz  8)

Kötü bir dönemden geçtik, çoğu zamanda anlık yorumlar yaptığımız için bazen sert eleştiriler olabiliyor. Ben daha önce Westermann'dan beklentimi söylemiştim. Takımla birlikte kendi performansı da yukarı çıkacaktı. Bugün açıklamasında, Kasım ayı boyunca sakatlıklarla boğuştuğunu da söyledi. Onu da es geçmemek lazım.

Geriye Hakan abi ve Sloukas'ı barıştırmak kaldı  :'(
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Hakan Yaman - 06 Ocak 2020, 08:32:24

Geriye Hakan abi ve Sloukas'ı barıştırmak kaldı  :'(

Senin için çiğ tavuk bile yerim kardeşim. Ne demek ? :D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 06 Ocak 2020, 08:41:15
Leoya bende güvenenlerdenim.O lanet sakatlıklar mahvetti şut özellikleri gitti.Başka yönlerini geliştirdi savunma.Fiziği kolları kürek gibi uzun büyük avantaj bu.Fransa basketbol efsanesi Tony Parkerın yanılmıyorsam övgü dolu sözleri vardı ilk çıktığı yılarda.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 06 Ocak 2020, 11:22:20
Evladım yavaş yavaş kendini bulmaya başladığına göre İlhan abiden 1.5 iskender yerim artık  8)
Iskenderi leonun performansına bağlamayalım, yoksa ac kalırsın :)
Lafı mı olur yeriz tabi ama leonun frutti extra maçındaki performansı ölçü değil kardeşim. Asıl maçlarda görmek lazım kendisini. Çok da bişiy beklemeyelim bence. Görüşlerim değişmedi benim.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 06 Ocak 2020, 11:45:23
Oli maçının alınmasında pay sahibi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Civa - 06 Ocak 2020, 13:38:29
Iskenderi leonun performansına bağlamayalım, yoksa ac kalırsın :)
Lafı mı olur yeriz tabi ama leonun frutti extra maçındaki performansı ölçü değil kardeşim. Asıl maçlarda görmek lazım kendisini. Çok da bişiy beklemeyelim bence. Görüşlerim değişmedi benim.

aslında tam da frutti gibi takımlarda böyle oynasın sloukas 35 dk oynamasın yeter benim için ekstrasi olursa ne ala ama ligde sloukas oynamasın bir de savunma seviyemizi yukarı çekmesi kafi
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: friend-chip - 06 Ocak 2020, 17:03:15
Onun akıbeti belli olsun, ona da iki çift lafım var ;)

Hey Leo!

Bak adın Messi'nin Leo su gibi havalı civalı... Oynadığın oyun pek öyle değil ama! Seni savunma bakanı yapmak için çağırmadık eyvallah da, az biraz gayret edeceksin. Son bir-iki maç az kıpırdadın, umutlarımızı da yeşerttin ama ve lakin; Bak sana iki çift lafım var! 

Sizin oraların pek meşhur bir deyişi varmış, hatırlatayım; "Ayağına taş düşenler anlar acının tadını ancak." O taşları kafana yemek istemiyorsan, "Ağır ağır acele et!" Monsieur.
Haydi görelim seni...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: hme1453 - 06 Ocak 2020, 22:36:15
İki gözümün çiçeği🌼
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 00:48:38
Çok büyük aksilik olmazsa bu haftanın mvpsi olacak.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 10 Ocak 2020, 01:17:29
Bu sezon EL'de toplam 19 sayı atmıştı, Baskonia karşısında 21 sayı attı hem de 7/8 üçlükle.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 10 Ocak 2020, 01:24:44
Çok büyük aksilik olmazsa bu haftanın mvpsi olacak.
Shengelia 37 verimlilik yaptı hadi takımı yenildi diyelim.
Bryant 29 verimlilik yaptı, Westermann ise 19 verimlilik.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 01:27:10
Shengelia 37 verimlilik yaptı hadi takımı yenildi diyelim.
Bryant 29 verimlilik yaptı, Westermann ise 19 verimlilik.

Olabilir ama genelde galip takımdan seçilir.Bu Pır neye göre hesaplanıyor.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 10 Ocak 2020, 01:29:23
Olabilir ama genelde galip takımdan seçilir.Bu Pır neye göre hesaplanıyor.
Abi Westermann MVP falan seçilmez.Elbette bu hafta +20 pir yapıp takımı kazanan biri çıkar ve Westermann MVP performansı sergilemedi.
Bu çocuktan olacak ya.İnanmıyordum ama gün geçtikte kanım ısınmaya başladı ve Dixon’u gördükçe daha çok süre almasını istiyorum.
Böyle devam koçum
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 01:33:26
Bende çok güvenenlerdenim.Geçmişte o şutları sokardı o pis sakatlıkları yaşamadan önce.Sonra kayboldu şutor özellikleri.Başka şeyler gelişti savunma.Harika fiziği var.Kollar dediğim gibi kürek aynı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 10 Ocak 2020, 01:36:23
Olabilir ama genelde galip takımdan seçilir.Bu Pır neye göre hesaplanıyor.
O yüzden galip takım olan Maccabi'den Bryant'ı yazdım işte.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 01:40:19
O yüzden galip takım olan Maccabi'den Bryant'ı yazdım işte.

Tamam.Pır denen şey nasıl hesap ediliyor.Neler baz alınır.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 10 Ocak 2020, 01:42:13
Tamam.Pır denen şey nasıl hesap ediliyor.Neler baz alınır.
Abi bunun için Euroleague Türkiye gibi sitelerden yararlanabilirsin.
Yine de bu sistemi detaylıca bilen biri anlatabilir.
Bilgilenmek ve bu doğrultuda yorum yapmakta iyidir.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 01:46:35
Sağol.Bakarım.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 10 Ocak 2020, 01:47:21
Abi Westermann MVP falan seçilmez.

Çünkü o gönlümüzün MVP'si, kalbimizden söküp alamazlar..
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 10 Ocak 2020, 01:56:21
Çünkü o gönlümüzün MVP'si, kalbimizden söküp alamazlar..
Bundan sonraki adım saha içinde kendine daha çok güvenerek skor üretmesi ve attırması.
Sloukas’ı olabildiğince oynatmamak gerekiyor çünkü bu takımın De Colo üstüne kurulması gerek.Westermann takımdaki herhangi bir isimden çok daha değerli bir durumda ve sahada o agresifliği görünce kendisine daha çok ısınıyorum.
Sonuçta Pistons fanı olarak önceliğim her zaman savaşan oyunculardır 😄
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: CanCan - 10 Ocak 2020, 08:01:36
Şoparın tekinden başka bir şey olmadığını hep iddia ettiğim Henry karşısındaki bu performans 2 kere değerli benim için...
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ETIRYAK - 10 Ocak 2020, 09:09:22
Tamam.Pır denen şey nasıl hesap ediliyor.Neler baz alınır.

Abi tüm istatiklere bakılıyor... top kaybı, rebound, faul (kendi yaptığı, ve kendine yapilan)....

Westerman 7/8 üçlükle harika iş yaptı... ama bu istatistiği çıkarırsan diğer alanlarda pek puan alacak birseyi yok...

Ama bence de maça etkisi MVP .... ve bugün beklenenden fazlasını verdi... umarım hep böyle gider
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 10 Ocak 2020, 09:15:07
Abi tüm istatiklere bakılıyor... top kaybı, rebound, faul (kendi yaptığı, ve kendine yapilan)....

Westerman 7/8 üçlükle harika iş yaptı... ama bu istatistiği çıkarırsan diğer alanlarda pek puan alacak birseyi yok...

Ama bence de maça etkisi MVP .... ve bugün beklenenden fazlasını verdi... umarım hep böyle gider

Teşekkürler.Faullerin sayılması ilginç.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ayhan - 10 Ocak 2020, 09:19:08
Teşekkürler.Faullerin sayılması ilginç.
attığı sayı + asist sayısı + aldığı ribaund + top çalma + kendisine yapılan faul + yaptığı blok - kaçırdığı şut - top kaybı - yediği blok - yaptığı faul
bu sebeple Shved ve James meslea bazen 20-30 sayı atıp 10-15 pir yapıyorlar düşük yüzdeli oynadıklarında, yada Calathes 17 asist yapınca 10 sayı atıp 25-30 pir yapıyor, yada De Colo çok faul alıp hem aldığı faullerden hemde bu faulleri yüzdeli atmasından dolayı yüksek pir getiriyor.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Umut - 10 Ocak 2020, 09:40:52
Tamam.Pır denen şey nasıl hesap ediliyor.Neler baz alınır.
Her pozitif katkı + puan, her negatif istatistik - puan. Sayı, ribaunt, asist, top çalma, blok, kendisine yapılan faul +; isabetsiz şut, top kaybı, yaptığı faul -. Toplayınca PIR çıkıyor ortaya.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: ayhan - 15 Ocak 2020, 10:38:05
Asvel maçında sadece 1 basket atmasına rağmen gene iyi katkı verdi. Bence bu seviyeye razıyım şahsen.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 15 Ocak 2020, 10:43:17
Her pozitif katkı + puan, her negatif istatistik - puan. Sayı, ribaunt, asist, top çalma, blok, kendisine yapılan faul +; isabetsiz şut, top kaybı, yaptığı faul -. Toplayınca PIR çıkıyor ortaya.

Teşekkür bilgi için.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: fingolfin - 30 Ocak 2020, 23:18:38
Daşagini yidigim, cok clutch oynadi bugun.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 30 Ocak 2020, 23:23:17
Belli kalitesi vardı zaten leonun.Teşekkürler.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Avanta - 30 Ocak 2020, 23:24:14
Maç sonunda Alba'yı dağıttı ve galibiyetin mimarı oldu.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: mirinkirin - 30 Ocak 2020, 23:26:16
Daşagini yidigim, cok clutch oynadi bugun.

ben de daşşağını yiyim demeye geldim... e ben gideyim o zaman
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 30 Ocak 2020, 23:32:13
Çok kritik üçlükleri ve ribauntları ile az zamanda çok ve büyük işler yaptı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: fingolfin - 30 Ocak 2020, 23:35:15
ben de daşşağını yiyim demeye geldim... e ben gideyim o zaman

Hizlica yiyelim, sanirim sira olacak. Izdiham yapmadan, medeni bir sekilde dasak yemek yakisir bu forum ahalisine :)
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 31 Ocak 2020, 00:35:35
Reis ligte 10 da 0 at ama EL’de yardır be :D
Euroleague maçları kendi kimliğimizi bulmamız için çok ama çok önemli.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 31 Ocak 2020, 14:46:12
Iskenderi leonun performansına bağlamayalım, yoksa ac kalırsın :)

İlhan abi iskenderin yanına künefe de ekledim, bence bir an önce yiyelim yoksa bu liste kabaracak  ;D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Semazen - 31 Ocak 2020, 15:00:51
Hizlica yiyelim, sanirim sira olacak. Izdiham yapmadan, medeni bir sekilde dasak yemek yakisir bu forum ahalisine :)

Aşağıdaki yorumumu 10 Temmuz 2019 da yaparken bu kadarını ben bile düşünememiştim :D

Leo ile ilgili en büyük avantajımız, hiç kimse  "Oo süper oldu! Şöyle uçar, böyle kaçar..." yorumları yapmadı.  Genel anlamda taraftar olarak kimsenin öyle büyük bir beklentisi yok. Bu da ona yeterinden fazla bir kredi verecektir ki, yaptığı bir kaç olumlu hareketle bir anda kendini farklı bir konumda bulabilir. Kısacası ben faydalı olacağını ve her geçen gün performansını yükselteceğini düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 31 Ocak 2020, 15:32:04
İlhan abi iskenderin yanına künefe de ekledim, bence bir an önce yiyelim yoksa bu liste kabaracak  ;D
Ayıp ettin :)
Lâkin asıl maçlarda da görelim demiştim leoyu. Maç kazandırması çok güzel de az stabil performans verse daha mutlu olurum. Bir maçta 15 atıp diğer maçta 2 atınca değil de.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: badboys - 05 Şubat 2020, 22:11:53
Larkin’in çıldırdığı 2019 Ocak ayları aklıma geliyor ve acaba Leo’da böyle bir çıkış sergiler mi diyorum :D

Larkin gibi ligin en iyi oyuncusu olmasından ziyade değerli bir yan parça olacak gibi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 05 Şubat 2020, 23:34:55
Çok gömmüştüm bu adamı, bu kadar iyi oynamasını beklemiyordum hiç.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Avanta - 06 Şubat 2020, 01:10:04
Son maçlardaki kritik anlarda ağırlığını koyma hususunda De Colo ile rolleri değiştirdi.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Murat - 06 Şubat 2020, 12:34:39
ilk geldiğinde De Colo'nun bonusu gibi bir durum vardı ama verdiği katkı açısından bakarsak bence şu an daha önde.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: iloturo - 06 Mart 2020, 22:45:25
İlhan abi iskenderin yanına künefe de ekledim, bence bir an önce yiyelim yoksa bu liste kabaracak  ;D
Simdi kim kime daha cok ısmarlayacak bilemedim de iskender bu adamın performansı ile orantılı ise yandın bilesin :)
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 06 Mart 2020, 22:59:56
Simdi kim kime daha cok ısmarlayacak bilemedim de iskender bu adamın performansı ile orantılı ise yandın bilesin :)

Abi, vallahi adamın bir günahı yok bence :D
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 06 Mart 2020, 23:02:31
Abi, vallahi adamın bir günahı yok bence :D

Youtube kanalınız ne zaman açılıyor.?
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Hakan Yaman - 11 Ekim 2020, 14:38:14
Bu sezon ilk resmi maçına Fethiye karşısında çıktı. Ne kadar ölçüdür bilmiyorum; ama sahada kaldığı sürede takımı muhteşem yönetti. Oyunu hiç zorlamadan asist şov yaptı.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: constructor - 12 Ekim 2020, 17:12:25
obranın sisteminde hiç olmadı, çok fazla sırıtıyordu, ama işler değişecek galiba. kalmasına gönlüm razı değildi, murat didin, "igorun sisteminde leonun çok başarılı olacağını" söylüyor. eğer normal bir katkı bile verirse takım başka bir noktaya gider. takımın önü daha da açılır. onun katkısı çok önemli ve kritik.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: mertnowitzki - 13 Ekim 2020, 02:42:02
Yüksek özgüvenle oynadığı sürece, bu takım için çok kilit bir rol alacağı kesin.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 22 Aralık 2020, 15:49:07
Yolun açık olsun.Sevmediğim ayrılıçı bir takıma gittin bol şans.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 22 Aralık 2020, 17:31:19
Twitter'a yazdım aynısını buraya da yazayım;

Kim ne derse desin, Leo Westermann düzgün karakterdi. Igor'un uyguladığı her türlü muameleye rağmen işini yapmaya çalıştı. Yeterli ya da yetersiz orası başka bir konu. Yolu açık olsun.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: kenz - 22 Aralık 2020, 19:41:54
Sıfır katkıyla yolcu ettiğimiz oyuncular kervanına katıldı. İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Saras'ın bir kıyağı oldu kurtulmamız.
Başlık: Ynt: Leo Westermann
Gönderen: Tom Hanks - 22 Aralık 2020, 21:16:59
Arşive artık.