Parkede Fener

Futbol => Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu => Konuyu başlatan: efeovic - 18 Mart 2024, 18:54:37

Başlık: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 18 Mart 2024, 18:54:37
9 nisan’da olağanüstü genel kurul düzenleneceği ve bu konunun oylanacağı açıklandı. çekilmeli miyiz?
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: agha - 18 Mart 2024, 21:18:29
Blöf filan olmasın, çekilmek yürek ister, Keşke çekilsek, herkes kimin büyük olduğunu görsün ve Beinsport iflas etsin, hepsinin aq!
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 19 Mart 2024, 01:49:40
Çekilelim. İnceldiği yerden kopsun. Radikal işler yapmazsak böyle gidecek bu düzen. Düzen düzülmüş, çeşme başları tutulmuş. Nefes aldırmıyorlar...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Erdal Soner - 19 Mart 2024, 01:56:28
Çekilmek olmaz, asla hem de.

Nasıl olsa bu TFF, bu MHK, bu düzen bizi şampiyon yapmayacak. Protesto için kalan tüm maçlara U-19 takımımızla çıkmalıyız. Götümüzü de yırtsak 2.olacağız, bâri U-19 takımımızla 2.olalım, en azından bi tavır koymuş oluruz. Ayrıca tüm yönümüzü de Konferans Ligi'ne çeviririz as kadromuzla.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 19 Mart 2024, 13:46:53
verilecek cezaları görmek lazım. eğer riyad olayında olduğu gibi bütün ihaleyi fenerbahçe’ye yıkıp futbolcularına onlarca maç ceza hatta yargı yoluyla daha fazlasını vermeye kalkarlarsa değil ligden çekilmek bu ülkede tek bir branşta bile hizmet etmemek lazım.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Mart 2024, 14:25:01
Kusura bakmayalım da Oosterwolde'nin filan yaptığı iş değildi. Cezalık işler yaptı bizim oyuncularımız da. Bunu inkar etmek neye ve kime hizmet ediyor bilmiyorum. Üzerine gelen adamla dövüştün hadi tamam. Kendini savundun, armanı savundun, bizim için kahramansın tamam. Ama yerde yatan ve başında beş kişi olan adamın etrafından dolanıp orasına burasına tekme sallamanın ne nefs-i müdafaayla ne de sporculukla alakası var. Oosterwolde 10 maç ceza alsa, ben haksız demem.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Umut - 19 Mart 2024, 15:42:12
Adam Hollandalı. Hayatında böyle bişeyi görmeyi bırak aklından geçirmiş midir emin değilim.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 19 Mart 2024, 16:12:37
Sahaya bayrak direkleri, kesici aletler ve terörist maskeleri ile girenlere karşı adam geri durmayıp kendini savunacak bir de ceza alacak. Hadi canim ordan. O görevliler tutmasa acaba o sahaya girenler öpücük vermeye mi girecekti bizimikilere sahaya. Hicbirisine zerre acımam.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 19 Mart 2024, 16:23:55
Birde siyasi saldırı düzenlenmiş aynı şehirde.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 19 Mart 2024, 23:24:44
Polis taraftar bozuntuları girmeye başladığı an oyuncularımızın etrafında halka oluşturmalıydı yapılmadı.Artı mecazi anlamda saha parke namusudur sadece akredite olan kişilerin.Taraftar bozuntularının ne işleri var.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: ertuğrul - 20 Mart 2024, 01:32:38
Çekilmeli. Bizi figüran olarak kullanan bu şerefsiz organize çetenin daha fazla oyuncağı olmamalıyız.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 20 Mart 2024, 18:10:10
Malum partinin trabzon adayı kuduz köpek gibi saldırıyor bize başkan siyaset alttan al diyorsa ve susuyorsan sana da yazıklar olsun kopacağı yerden kopsun ne oluyorsa olsun(kastım çekilme değil gerekeni yapsın)
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 23 Mart 2024, 01:47:02
İnsanlık tarihinin yüzlerce defa gösterdiği üzere yok sayılan ve ötekileştirilen insanlar ya da zümreler radikalleşir ve militarize olur. 3 Temmuz'dan sonra memleket sathında zirve noktasına ulaşan anti-Fenerbahçe dalgası bizi de böyle yaptı. Çileden çıktık, normal düşünemez hale geldik ve militarize olduk. Şurda bile en ufak şeylerde birbirimize giriyoruz. Futbolda olan bitenler bir tarafa Taurasi olayından Avrupa şampiyonu olan  kadın voleybol takımının namağlup geldiği yarı finalde yapılan statü değişikliği ile Türkiye şampiyonu olmasının önüne geçilmesine  kadar her boku yediler. Artık bıçak kemiğe dayandı. Sosyal medyada bizim taraftarlarımızın ve taraftar gruplarının paylaşımlarını gözlemliyorum, futbolcularımızın sahaya atlayan seyircileri dövdüğü enstanteneleri içeren illistürasyonları paylaşıyorlar, duvarlara boyuyorlar, hatta vücuduna dövme olarak yaptıranlar bile var. Militarize olduğumuzun birinci dereceden göstergeleridir bütün bunlar. Hülasa böyle giderse, Kadıköy'deki bir sonraki Trabzon maçı önceki Trabzon maçlarına benzemeyecek. Büyük hadiselere gebe, Hafazanallah ölüm vesaire olmasından çekiniyorum. Ve biz içinde bulunduğumuz günlerde radikal bir tepki vermezsek -bu maçlara çıkmamak olur, 2-3 yıl futbol faaliyetlerini askıya almak ya da benzeri bir şey olur- yine kabağı bizim başımıza patlatacaklar. Medya GS lobisinin elinde ve yine sosyal medya üzerinden Hitler'in propaganda bakanı Gobbels misali harıl harıl çalışarak algı oluşturuyorlar. Ahlak yok, etik yok, utanma yok, ar damarları çatlamış diyeceğim ama ar damarları bile yok. Ben artık Fenerbahçe'nin malum şehrin il sınırlarına girmesini istemiyorum. Geçtim Trabzonspor'u Galatasaray adı verilen ve her türden siyasal oluşuma eklemlenebilen örgütlü yapı ile de herhangi bir branşta maç yapmasını dahi istemiyorum. Atıyorum yarın sosyalistler iktidar olsun bunlar sosyalist olur, faşistler iktidar olsun faşist olurlar. Kim gelirse onun havasını çalarlar, omurga diye bir şey yok çünkü. Defalarca gördük.

Devam edersek bir şeylerin değişebileceğini düşünenlerin alttaki linkte paylaştığım videoyu izlemelerini isterim, özellikle de genç arkadaşların. Videonun eksikleri de var. 90'lı yılların başında 3-2 yenilmiştik orada, o maçın sonunda dahi Fenerbahçe ekmek arabası ile çıkabilmişti Avni Aker stadından. Her yaptıkları yanlarına kâr kaldı. Ceza almadıkça şımardılar, şımardıkça daha fazlasını yaptılar. Kurşun atmanın ötesi yoktur sanırım. Şöför kurtulmayıp otobüs yuvarlansa idi biz silahlı saldırı olduğunu dahi bilmeyecektik, kaza denilecekti.

https://www.youtube.com/watch?v=ro12d0rErwc&t=2s (https://www.youtube.com/watch?v=ro12d0rErwc&t=2s)

Türk sporunun Fenerbahçe ile devam edip etmeyeceğine Türkiye karar versin. Biz çıkalım bu bok kuyusundan. Kendileri artık el ele verip kutlama mı yaparlar, birbirlerini mi boğazlar oturup izleriz. Bize gelen taş, sopa, kurşun, bizim yokluğumuzda elbette başka bir tarafa kayacaktır. Ha kaymayacaksa da zaten 2 kupa var, birer birer paylaşsın GS ile Trabzon, veren versin belalarını...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: agha - 24 Mart 2024, 14:02:28
Umarım yetki verilince sezon sonunu düşünme cehaletine gitmezler. Ayrıca, çekilmek diye bu ülkede alt lige düşmek diye de düşünmezler umarım. En iyisi Almanya, Hollanda, İngiltere (Mesela Acun’ un takımı Hull City) ya da Adriyatik liginde bir takımı alıp, oralarda mücadele etmektir.
Bu ülkenin Real Madrid’ i biziz, bunu birileri hatırlatmalıdır. Bu ülkeden çıktığımız an yer yerinden oynar, futbol diye bir şey kalmaz!
Siyaseten de ülke biter.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 25 Mart 2024, 10:05:23
Ertem Şener: " Fenerbahçe yönetimi şu anda net bir şekilde başka bir lig bakıyorlar. Belçika olabilir, Hollanda olabilir, İspanya olabilir, Fransa olabilir, İtalya olabilir ama bu Premier Lig değil. Fenerbahçe kendisi için başka bir lig bakıyor."

Umarım doğrudur. Bunu sonuna kadar desteklerim. Ligden çekilmek doğru değil, ülkeden çekilmek lazım. Canları cehenneme hepsinin.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 25 Mart 2024, 10:13:41
SKANDAL: “Galatasaray divan üyesi Serhat Özalemdar, AKP İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un Florya ve Galatasaray Adası'nda Galatasaray’a verdiği destekten bahsederken apar topar susturuldu.

Nette videoları var. Beşiktaşlılar paylaşmış. Boşuna Özbek Murat Kurum'a tam destek verdikleri mesajını paylaşmamış.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 25 Mart 2024, 12:17:04
İtalyan ligi ne alacak bizi ya, yalan dolan hepsi. Bir şey olacağı yok.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 25 Mart 2024, 12:36:30
adamlar blöf yapma ihtimaline bize izin vermemek için cezaları açıklamıyor resmen kafa tutuyolar giderseniz gidin diye. devam kararı çıksa ertesi gün 15 maç ceza verseler şaşırır mı kimse?
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 25 Mart 2024, 14:30:28
Bir karar çıkmayacak ki yönetime yetki verilecek sadece.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 25 Mart 2024, 14:53:39
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik:

"Başkanımızın uzun süredir ana gündeme özellikle anlatmaya çalıştığı ana nokta şu, Fenerbahçe oyunun içinde kalsın ama yarışmacı olmasın. Böyle bir dünya yok. Özellikle Türkiye'nin daha fazla gündeminde olan futbolda bizi tutmaya çalıştıkları nokta bu. Oyunun içinde kal ama yarışmanın içinde kalma. Böyle bir şey olabilir mi?"

Her sene ikinci olmamızın nedeni bu. Sokaktaki dilenciler, dağdaki çobanlar, meradaki sığırlar bile anlamıştır bunu.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 25 Mart 2024, 16:18:33
Değerli iş insanı Sn Erol Bey doğru demiş.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 28 Mart 2024, 16:39:14
TFF'den Fenerbahçe'ye büyük şok! 5 futbolcu birden

Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe’den 5 isim PFDK’ya sevk edilecek.

Osayi Samuel

Jayden Oosterwolde

Michy Batshuayi

İrfan Can Eğribayat

Furkan Onur Akyüz


Dünyanın neresinde görülmüştür. Sahaya futbolcuyu dövmeye gelen taraftara karşılık veren futbolcuya ceza verildiği. Bu artık had safhası oldu işin. Süresiz olarak Türkiye liglerinden çekilmek lazım. 1 sene ile falan olmaz o iş.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 28 Mart 2024, 16:44:22
Orada olması gereken poliislerin oyuncularımızın etrafında çember oluşturmasaydı.Bu arada 2 kişi serbest kalmış olaya karışan diğerleride bırakılır.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 28 Mart 2024, 17:12:01
Ali Koç: Önümüzde üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak. Bu durum kongrede netleşecek. Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 28 Mart 2024, 17:47:25
Bakalım neler olacak.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: ayhan - 28 Mart 2024, 20:31:03
TFF'den Fenerbahçe'ye büyük şok! 5 futbolcu birden

Yağız Sabuncuoğlu: Fenerbahçe’den 5 isim PFDK’ya sevk edilecek.

Osayi Samuel

Jayden Oosterwolde

Michy Batshuayi

İrfan Can Eğribayat

Furkan Onur Akyüz


Dünyanın neresinde görülmüştür. Sahaya futbolcuyu dövmeye gelen taraftara karşılık veren futbolcuya ceza verildiği. Bu artık had safhası oldu işin. Süresiz olarak Türkiye liglerinden çekilmek lazım. 1 sene ile falan olmaz o iş.
Bu futbolculara verdiği oranda da trabzona ceza vermeleri lazım. 10-15 sene bizim maçları seyircisiz oynayacak, çok sağlam para cezaları, hatta puan silme vs...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 29 Mart 2024, 09:54:58
Vefa Küçük: Ortaya çıkan müşterek fikir, ‘Takımı ligden çekmeyelim ama onun haricinde yönetime her desteği verelim’ oldu.

👤 Metin Şen: Ligden çekilmek kolay değil, çok fazla dinamikleri var.

👤 Abdullah Kiğılı: Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Umut - 30 Mart 2024, 09:30:45
Vefa Küçük: Ortaya çıkan müşterek fikir, ‘Takımı ligden çekmeyelim ama onun haricinde yönetime her desteği verelim’ oldu.

👤 Metin Şen: Ligden çekilmek kolay değil, çok fazla dinamikleri var.

👤 Abdullah Kiğılı: Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın.
Fenerbahçelinin, Fenerbahçe'yi desteklemesinin bu karşı karşıya olduğumuz illeti nasıl çözeceğini de açıklamışlar mı? Yoksa ben de vriyorum destek.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 30 Mart 2024, 11:48:10
FENERBAHÇELİLERE SESLENİYORUM, LÜTFEN 7 NİSAN İÇİN HERHANGİ BİR BİLET TEMİNİNDE BULUNMAYIN”

Üyelerin konuşmalarının ardından tekrar kürsüye gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, şu yorumlarda bulunarak sözlerini noktaladı:

“Genelkurmay Başkanımız az ve öz konuştu ama durumu çok güzel ifade etti. Kısacası bir kez daha görev zamanı. Kesinlikle duygusal hareket emiyoruz. Herkesle konuşmaya çalışıyor ve gelen yazıları okuyoruz. Aklıselimin kazanacağı kararlar alacağımızı, kademe kademe ne yapacağımızı, neler talep edeceğimizi 2 Nisan’da herkesin de kabul göreceği şekilde üyelerimize aktaracağız. Konuşmacıların ortak söylemlerinden bir tanesi 9 Nisan’a bu işi bırakmayalım. 2 Nisan’da birlik beraberliğimizi, gücümüzü, ne karar alırsak alalım camianın konsolide olduğunu, bizle uğraşmayın mesajını hep beraber vermemiz gerektiği konusu ortak görüşlerden bir tanesi. Türk futbolunun içinde bulunduğu durum kabul edilebilir bir durum değil. TFF seçimlerinde seçim yapmıyoruz, seçin yapıyoruz. Üyelerimizin dediği gibi siyaset futbolun içine girdikçe Fenerbahçe karşıtlığının artması, Fenerbahçe’nin önüne konan engellerin kat ve kat artması herkesin kabul edeceği, kimsenin inkar edemeyeceği bir gerçek. Ne yazık ki durum böyle. Artık bizim bunu kabul etmeyeceğimizi anlamaları gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe adalet istiyor. Eşit muamele istiyor. Fenerbahçe özellikle son dönemde bize reva görülen bu muamelenin son bulmasını istiyor. Evet devlet Fenerbahçe’ye borçludur. Fenerbahçe devletten alacaklıdır. Fetö ile mücadelesinde ve duruşunda. Bekir beyin konuşmaları işi yanlış yere çekti. Bekir bey, Rahmi bey ile sözünden dışarı çıkmasam zaten başkan olmazdım. İşe aileyi lütfen katmayalım. İşimize, şirketimize gelecek zarardan da korkum şüphem olsa, cesaretimi kıracak bir unsur olsa zaten bugüne kadara yaptıklarımı da söylediklerimi de söylemezdim. Vedat Bayram; lobi yapın, haksızlığımızı dile getirin, gidebildiğiniz yere kadar gidin, diyor. Katılıyorum. Yapmadık zannetmeyin. Yapabildiğimiz kadar yaptık. Daha fazla yapmamız gerekiyor. Hakan bey biraz evvel Türkiye’deki medyanın durumunu çok güzel özetledi. Bize en çok zarar verenler, Fenerbahçeli olduğunu söyleyenler. Belki eylem planımız içinde artık onlarla da nasıl muhatap olacağımızın da adını koymamız lazım. Fenerbahçe’ye dil uzatmanın veya Fenerbahçe’yi zayıflatmanın bir bedeli olduğunu anlatmakta fayda var. Sevil hanımla, Hakan bey çok güzel söyledi. Ne karar alınacaksa alınsın. Her şeyden önemlisi oradaki sayının sağlanması, tek ve yekvücut olduğumuzu göstermemiz verilebileceğimiz en büyük reaksiyondur, dediler. Katılıyorum. Bugün Federasyon 7 Nisan biletlerini satışa çıkardı. Biz çıkarmadık. Fenerbahçelilere sesleniyorum, lütfen 7 Nisan için herhangi bir bilet temininde bulunmayın. 7 Nisan için herhangi bir seyahat organizasyonunda bulunmayın. 2 Nisan akşamını bekleyin. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Ata Aksoy bey Trabzon’da yaşananlarla ilgili kamu görevlileri sorumludur, diyor. Evet kamu görevlileri sorumludur. Buna müsaade edenlerin aynaya bakmasında fayda var. Böyle hata yapan ve güvenlik zafiyetinde bulunan Emniyet Müdürü ve Vali görevde kalıyorsa aslında Halil Umut Meler’in nasıl maçı bitirme gücü yoksa bu insanlarda bir yerden icazet almadan bunu yapabileceklerini sanmıyorum. Hala görevde olmaları açık ve net şekilde Fenerbahçe camiasına bir mesajdır. Sadece adalet ve eşit muamele istiyoruz. Sn. Aziz Yıldırım’ı katılıp katılmama konusuna burada girmeyeceğim. Kaya beye kesinlikle katılmıyorum. Birlik ve beraberlik ortamında kendi iç siyasetimizi yapmayalım. Söyledikleriniz gerçeklerden çok uzaktır. Kadın basketbolda Galatasaray ile maçımız var. Allah yollarını açık etsin. Fenerbahçe Beko’nun da Final Four yolunda Alba Berlin ile çok önemli maçı var. İnşallah iki müsabakanda da zaferle ayrılırız. Başkanımız dedi ki, ‘Ne şikesi memleket elden gidiyor.’ O zaman ciddiye almadınız sonra bu ülkenin nelerle muhatap olduğu hepinizin malumu. Bir kez daha Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak söylüyorum. Fetö mudur, başka bir şey midir, bilmiyorum. Futbol üzerinden kaos yaratılmaya çalışılıyor. Fenerbahçe’nin emeği ve yatırımları çalınıyor. Biz burada bunu haykırıyoruz. Futbol üzerinden kaotik bir ortam yaratılmaya çalışılıyor, diye. İkinci kez aynı hatayı yapmayın. Fenerbahçe hedef alınmıştır. Nasıl bir düzense Fetö ise Fetö, başka ise başka ama Fenerbahçe üzerinden ülkede toplumsal sıkıntı yaratmaya çalışan bir şebeke olduğunu ifade etmek istiyorum. Hafife almayın. Geçen sefer neler olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Söz konusu devletse boynumuz kıldan incedir ama Fenerbahçe Spor Kulübü de başkanından sokaktaki çocuğa kadar da bu camianın hakkını korumakta bizim vazifemizdir. Sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”



Herkesin bildiği bazılarının siyasi görüşünun takım sevgisinin dahi önüne geçtiği gerçeği ali koç satir aralarında sürekli soyluyor ama aile ve şirkete zarar gelmesinden çekindiği için net bir şekilde başka güçler diye belirtiyor. Bunlar başımızda olduğu müddetçe de zaten başarı ve gün yüzü çok zor bize. Sorunun kaynağı belli ama çözüm bu turkiye gerçeğinde nasıl olacak bilmiyorum.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 30 Mart 2024, 20:38:01
Fenerbahçe yönetiminin Süper Kupa konusunda verdiği bir karar var.

• 2 Nisan’da yapılacak kongrede bu konu da ana gündemlerden biri olur ve üyelere de bu karar bildirilir, istişaresi yapılır.

📰 @yagosabuncuoglu


Ben bunlara çıkmayıp kupa vermek istemiyorum u19 falan mı düşünüyoruz acaba
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Erdal Soner - 30 Mart 2024, 21:45:25
Cevabı hayır.

Çekilirsek en az 2 yıl daha şampiyonluk hayal olacağı gibi, döndüğümüzde GS arayı iyice açmış olacak.

Süper Kupa maçına çıkmayalım, ligte de geri kalan tüm maçlara (GS maçı hariç) U-19 takımıyla çıkalım yeterli. Nasıl olsa bu düzen bizi şampiyon yapmayacak, U-19 takımıyla tepkimizi koyalım.

Ve diyelim ki ''önümüzdeki sezon TFF yönetimi başta olmak üzere, her şey değişmezse Azerbaycan liginde oynayacağız, Türkiye'yi terk edeceğiz.''

Azerbaycan liginde oynamanın da yollarını bulmalıyız ki boşa atmış olmayalım.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: agha - 01 Nisan 2024, 00:02:55
Seçimi kaybettiler >:(, biraz zor ceza verirler
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 01 Nisan 2024, 15:00:07
osayi jayden ve kaleci irfan can sevk edilmiş. üçü de tedbirsiz sevk, bu yüzden 1 maç almaları bekleniyormuş.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 01 Nisan 2024, 15:57:09
Sosyal demekratım arada Cumhuriyet alırım.Ancak bugün  Örsan Öymenin yazdığı korkunç yazı buram buram ılımlı nefret kokuyor.Neredeyse Trabzonu masum görüyor faşizm varmış tamam girmişlerde güvenlikler etkisiz hala getirmiş İmamoğluna kumpas varmış o sakin kalarak çözmüş.İyi entelldir yazıları siyasi güzel ama konu Fenerbahçe olunca gözleri dönüyor.Kulüp bu hadsiz yazı hakkında suç duyurusunda bulunmalı.Bildiğin konularda yaz.Altan Öymen amcası babasıda Milliyetin baş yazarıydı rahmetli.Aynı isimler.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 01 Nisan 2024, 16:51:08
Aspor gibi bazı hükumet yanlisi ve fenerbahce karşıtı kanallara mutlak suretle klup binası yasaklanmalı. Ne medya gününe ne de basın toplantılarına alınmamalı. Ben burada isim verdim ama bunun gibi kanal çok var. Hepsi tek tek tespit edilip temizlenmeli. Gerekirse iki tane basın memuru ile toplantı yapılır ama bu medyadaki pisliklere mutlaka yaptırım olmalı.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 01 Nisan 2024, 17:11:12
Bizden önce hamsi beyinliler açıklama yapmış. Utanmazlığın, aymazlığın, arsızlığın, yüzsüzlüğün, ahlaksızlığın bu kadar öne çıktığı bir ülke de spor dünyası da hiç bir dönemde hiç bir ulusta olmamıştır. Ali Koç da çıkıyor Trabzonsporla hiç bir sorunumuz yok, başkanı bizi iyi ağırladı, olayların sorumlusu onlar değil vs açıklama yapıyor.
Bu olaylar bizim sahada olsa maç anında tatil edilir, net şekilde yenik sayılır, 3 puanımız silinir, sahamız en az 5 maç kapanır, 1 milyon dolar falan da ceza alırdık. Adamlar çıkıp bir de neler söylüyor. Bunlara bunların anladığı dilden konuşacaksın. Direkt mahalle ağzıyla. Kibarlığa hiç gerek yok. Zaten kibar da konuşşak hiç konuşmasak da her sene deplasmandaki trabzon maçında yemedikleri bok yok. İyice düşman olsunlar bize sorun değil. İstanbulda gelip sokaklara dökülüp de şu yaptıklarını bir yapsınlar götleri yiyorsa. O zaman erkeklilklerini görürüm ben onların.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 02 Nisan 2024, 20:52:07
Çekilip çekilmeyeceğimiz belli değil.Ah be sürümcemede kalmamalıydı.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 02 Nisan 2024, 21:10:49
Taraftarlar stadı terk etmeye başladı.Çekilmiyoruz.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 02 Nisan 2024, 21:53:21
Başkan ıslıklanıyor.Çekilme yetkisi alacaktın ne demek elemek bu şıkkı.Kavga çıktı.?
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 02 Nisan 2024, 22:03:21
tom ağabeyin başlıklar sabah gazetesi gibi
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 02 Nisan 2024, 22:05:30
Kupadan çekilme kararını almak için kongre toplamaya gerek yok.Bunu zaten tek başına yönetim kuruluda alabilirdi.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 03 Nisan 2024, 08:54:16
Antu ilk taraftar platformlarından biridir.Kongre üyeleride çok hoş burdada vardır.Sn Cem Ağrak üyelerden sanırım öfkeli ve hayal kırıklığı içinde.Gerçekten başarısız kongre oldu.Kalan haftalara nasıl motive edilecek takım.Zor dün ligde bitti bence.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 03 Nisan 2024, 14:55:20
26.08.1990 tarihinde Aydınspor 1. ligdeki ilk maçında Kadıköy'de 6 tane atmıştı bize. Stattan rıhtıma uzanan Altıyol'un maçtan sonraki vaziyetini varın siz düşünün, zaten yaşı yetenler biliyordur. Yere bakarak sessizce ilerleyen binlerce insan. Anladığım kadarıyla dün akşam da stat benzer bir şekilde boşalmış. Hülasa, mali bağlamda Ali Koç'a teşekkür edip önümüze bakmalıyız. Fenerbahçeliliğini sponsor olarak devam ettirmesi temennimdir. Geçtim sportif başarıyı falan kendisini oraya getiren insanların taleplerinin sesi bile olamadı. Bütün bunları çocukluk arkadaşlarını Fenerbahçe yüzünden birer birer defterden silmeye başlayan bir insan olarak yazıyorum. Aklı selim gördüğümüz insanların dahi konu Fenerbahçe olunca şeytan kesildiği, riyakarca davrandığı bir ortamda radikal tepki verilmeliydi. Veremiyorsan da dillendirme derler adama... 19 yaşında çocukların sırtına kaldıramayacakları yükü yükleyecek o çocukları ateşe atacak kadar işgüzar, ne halt ettiğini bilmiyor.

Naçizane düşüncelerim şu yöne doğru evrildi:

1) En kısa zamanda yurtdışı merkezli bir yapılanma inşa edilmeli ve Türkiye'deki futbol takımı oraya oyuncu yetiştiren bir aygıt olarak kullanılmalı.
2) Kulübün tek bir sporcusu dahi Trabzon il sınırları içine sokulmamalı. Silinecek puanlardan korkulmamalı, saha içindeki tetikçileri ile her türlü puanlarımızı çalıyorlar zaten. Spor kulübü kisvesine bürünmüş bir yapı en az 2 yıl men edilmesi gerekirken hala bizim oyuncuların saldırgan tutumları falan konuşuluyor. Trabzon'daki münferit (?) hadiseler hep oldu, olmaya devam ediyor ve yine olacak.
3) Galatasaray adı verilen yapı ile tüm ilişkiler kesilmeli. Müsabakalara çıkılacaksa da karşı tarafla el dahi sıkışmamalı. Yıllarca fair-play adı verilen olguya inandım. İtin köpeğin adam sayıldığı, kollandığı bir atmosferde bu tür şeyler ütopyaya dönüştü artık.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 03 Nisan 2024, 16:04:51
PFDK, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının cezalarını açıkladı 👇

Trabzonspor
6 maç seyircisiz oynama cezası
3 milyon 112 bin TL

Egemen Korkmaz
1 maç men ve 13 bin TL

Fenerbahçe

Bright Osayi-Samuel
Ceza almadı

Jayden Oosterwolde
1 maç men ve 52 bin TL

İrfan Can Eğribayat
1 maç men ve 13 bin TL
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 03 Nisan 2024, 16:10:07
Boş laf demiştik. Ali Koç yine Ali Cengiz Oyunu çevirdi işte. Adam ya GS'ye yenilirsem diye Süper Kupa maçına çıkmayıp kupa hediye etmeyi düşünüyor, kimse masal anlatmasın.

Bu kulüpten hiçbir şey olmaz bu adam kulübün başında kaldıkça. Tarihin en başarısız başkanını dün millet göklere çıkarıyordu, neden, ligden çekiliriz, kupaya katılmayız dediği için. Katılıp her şeye rağmen herkesi yeneceğiz diyeni değil de beni şampiyon yapmayacaklar diye ağlayıp şu sezonda bile takımın psikolojisini yerle bir, bir çuval inciri de berbat eden adamı seçiyorlar on kere.

Ligi de kupayı Avrupa'yı da hiçbir şeyi de kazanamaz bu takım. Kulübün psikotik problemleri, hem de ciddi şekilde.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: kenz - 03 Nisan 2024, 16:45:54
Süper Kupa maçına çıkmamak kerizlik ve korkaklık olur.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 03 Nisan 2024, 16:50:38
Laz beyinliler yine video paylaşmış. Dünya tarihinin en beyinsiz deyim yerindeyse mecazi falan değil hamsi kadar beyni olan zavallılar
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 03 Nisan 2024, 17:05:38
Şubenin diyelim.Diğer branşlar kendi yağlarında kavruluyor.U19 ile çıkmak daha kötü olur.Hiç çıkmamak daha iyi.Bir kez de biz korkak yaftası yiyelim mühim değil.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 03 Nisan 2024, 18:35:38
U19 takımıyla başkan hezimet yaşatıp tüy dikecek.Tarih skorları yazar maalesef.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 03 Nisan 2024, 18:37:25
Allah belanızı versin hepinizin. Utanmaz arsızlar. Kulübün içine sıçtı, bokunu bıraktı gitti yemin ederim.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 03 Nisan 2024, 18:46:30
Küfürsüz yazalım eleştiri hak ama küfürsüz.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 03 Nisan 2024, 18:47:37
Sıçmak küfür mü aq, bir eylem. Sen sıçmıyor musun? Bu da kafayı bana taktı.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 03 Nisan 2024, 19:22:30
Sıçmak küfür mü aq, bir eylem. Sen sıçmıyor musun? Bu da kafayı bana taktı.
Beddua iyi değil.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 06 Nisan 2024, 12:19:17
Taraftarlar U19 ile çıkılmasına karşı.Serpiştirilmiş as takımla çıkalım deniyor.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 06 Nisan 2024, 12:29:50
Maçın oynanacağı şehirde gece otogarda silahlı çatışma çıkmış bu yeni yansıyor korkunç görüntüler.Urfa otogarı.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 06 Nisan 2024, 13:44:43
Seneye Trabzon resmen istenmeyen takım ilan edilmeli locada ne başkanı ne X bir kişi bulunmamalı maç öncesi el sıkışılmamalı taraftarları kesinlikle Kadıköye gelmemeli yemek onurlarına verilmemelidir.

Olası Karadeniz turunda bu ili defterden çıkarırım Mardin bile daha medeni lan sizden.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 06 Nisan 2024, 20:54:59
Seneye Trabzon resmen istenmeyen takım ilan edilmeli locada ne başkanı ne X bir kişi bulunmamalı maç öncesi el sıkışılmamalı taraftarları kesinlikle Kadıköye gelmemeli yemek onurlarına verilmemelidir.

Olası Karadeniz turunda bu ili defterden çıkarırım Mardin bile daha medeni lan sizden.

Şu forumda bir Mardinli çıksa verse küfürü ne yapacaksın ağabey. Yaz da düşünerek yaz biraz Allah aşkına!
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 06 Nisan 2024, 21:32:51
Şu forumda bir Mardinli çıksa verse küfürü ne yapacaksın ağabey. Yaz da düşünerek yaz biraz Allah aşkına!
Örnek verdim.Valla bu Trabzona o kadar öfkeliyim ki.Utanmazlar infaz kurumunun önünde poz vermişler.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 06 Nisan 2024, 21:33:52
Şu forumda bir Mardinli çıksa verse küfürü ne yapacaksın ağabey. Yaz da düşünerek yaz biraz Allah aşkına!
Benim doğulu arkadaşım çok oldu öyle şey yok bende ama Trabzonun şımarıklıkları yetti artık.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 11:57:02
U-19 takımıyla çıkılmasına müthiş tepki var taraftardan.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 07 Nisan 2024, 17:58:54
Ercan Taner maçın başlamasının hemen ardında Fenerbahçe'nin sahadan çekileceğini dile getirdi. 3-0 mağlubiyet dışında herhangi bir yaptırımı yokmuş sanırım.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 07 Nisan 2024, 18:00:09
Örnek verdim.Valla bu Trabzona o kadar öfkeliyim ki.Utanmazlar infaz kurumunun önünde poz vermişler.

Peki ağabey, her zaman vardır zaten bir gerekçen... Sanki şu türden bir örnek çok makul bir şeymiş gibi...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Semazen - 07 Nisan 2024, 21:42:54
Süper Kupa maçında 50.saniyede gol yedikten sonra sahadan çekildik. Madem sahadan çekilme düşüncemiz vardı neden bu şekilde yaptık ki. Santra yapılır yapılmaz kimse topa müdahale etmeyip, kaleci de kaleyi açarak golü yiyip çıksak daha anlamlı olurdu. "Alıp futbolunuzu da, adaletinizi de, kupanızı da başınıza çalın" demiş olurduk.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 07 Nisan 2024, 21:44:11
Atv'de konuşan hayasız kim?
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 21:46:32
Reha Kapsal.İzmir kökenli teknik direktör.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 07 Nisan 2024, 21:50:05
Bari gol yemeden çekilin ya malzeme veriyoruz iyice
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 07 Nisan 2024, 21:55:31
Bari gol yemeden çekilin ya malzeme veriyoruz iyice

Çok zordu ya, onu da beceremedik. Öte yandan ne değişir ki, görmüyor musunuz, heriflerin kutlamalarını? Ar damarları çatlamış diycem, ar damarı yok ki heriflerde. Ali Koç'un bir cümlesi manidardı bugün: bizim kongremizde Trabzon'daki maçtan fazla emniyet görevlisi vardı... Daha ötesi yok renkdaşlar...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 21:59:16
Evet bugün kü maçta spor şube haricinde çevik kuvvetten bir sürü kişi vardı.3-0 bitecek zaten.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 07 Nisan 2024, 22:01:15
Çok zordu ya, onu da beceremedik. Öte yandan ne değişir ki, görmüyor musunuz, heriflerin kutlamalarını? Ar damarları çatlamış diycem, ar damarı yok ki heriflerde. Ali Koç'un bir cümlesi manidardı bugün: bizim kongremizde Trabzon'daki maçtan fazla emniyet görevlisi vardı... Daha ötesi yok renkdaşlar...
Ali Koç bundan sonra böyle net konuşacak mı ben onada güvenemiyorum ki büyükekşi gitse ulusoy gelir düzen devam eder bu düzen böyle değişmez
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 22:24:29
Maç bittiğine göre görüşüm.Bunu bize fazlasıyla ödetirler ligde gitti bence.Oraya puan farkı açılmış biçimde gideriz.Bence serpiştirilmiş karma kadroyla oynayabilirdik.Neyse olan oldu artık.Ama Ali Koçun Fenerbahçe başkanlık serüveni bitti kanımca.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 07 Nisan 2024, 22:37:24
Maç bittiğine göre görüşüm.Bunu bize fazlasıyla ödetirler ligde gitti bence.Oraya puan farkı açılmış biçimde gideriz.Bence serpiştirilmiş karma kadroyla oynayabilirdik.Neyse olan oldu artık.Ama Ali Koçun Fenerbahçe başkanlık serüveni bitti kanımca.

Çıkıp burada Koç'u falan savunacak değilim de, ödettirmiyorlar mıydı zaten? 3 Temmuz patladı, bizi ligde tutup Avrupa'ya göndermedikleri gün düşmeliyiz diye düşünmüştüm. Hadi o gün için birçok haklı gerekçe vardır; belirsizlik, sözleşmeler, sponsor vesaire... 4 Nisan'a müteakip Göksal Gümüşdağ'ın yaptığı açıklamadan sonra kesinlikle çekilecektik. Yapmadık maalesef, bir şeylerin düzeleceğini düşünerek. Bugüne gelindi.

Yeni Türkiye Galatasaray ve Trabzon demek. Artık söylem de değil bu. Ayan beyan ortada. Avrupa kupalarında kalan tek takımsın, ona bile köstek oluyorlar.  En az 4 yıl daha gider bu. Diğer bir ihtimal kayyum başkan gelir. Acun Ilıcalı'nın geçtim başkanlık yapmasını bir gün aday olurum şeklinde açıklama yapması bile tüylerimi ürpertiyor.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 23:02:52
Dursun Özbek:Çok üzüldük dünyaya mahçup olduk açıklaması yapmış.Peki Fenerbahçe otobüsü kurşunlandıktan canına kast edildikten sonra forma yaptırdınız herhangi bir utanmazlık duygusu hissettinizmi.?

Gazlı maçtan sonra pişkince kupa kaldırıp eski yöneticiniz I love you hocam forması açınca utandınız mı.?

Yüzsüzler sizi.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 07 Nisan 2024, 23:11:25
Bu arada Bursaspor 3üncü lige düştü.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Murat - 07 Nisan 2024, 23:18:40
Bu arada Bursaspor 3üncü lige düştü.
Beter olsunlar,koro halinde bize şikeci diye tezahürat yapmışlardı.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Murat - 07 Nisan 2024, 23:20:11
Dursun Özbek:Çok üzüldük dünyaya mahçup olduk açıklaması yapmış.Peki Fenerbahçe otobüsü kurşunlandıktan canına kast edildikten sonra forma yaptırdınız herhangi bir utanmazlık duygusu hissettinizmi.?

Gazlı maçtan sonra pişkince kupa kaldırıp eski yöneticiniz I love you hocam forması açınca utandınız mı.?

Yüzsüzler sizi.

Tam operasyon çocuklarına yakışır söz ve davranışlar..
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 08 Nisan 2024, 01:37:04
Bilgi kirliliği değilse eğer -ki doğru görünüyor, fotoğraf falan da var çünkü- şu türden bir haber geçilmiş:

"Süper lige yükselen Eyüpspor'un son maçında Mehmet Ağar'ın da tribünde yer aldığı görüldü"

Seneye malum yapının 2 maçta 6 puanı daha cepte hiç zahmet çekmeden, bizim maçlara çıkınca da artık tekme tokat girerler, yere yatan kalkmaz, bizler de buralarda debeleniriz hala, şu hoca gelsin, 3 stoper daha alalım, başkan şu olsun bu olsun...

Demem o ki bizim bu düzende nefes alma şansımız yok renkdaşlar. Çok daha radikal işler yapmamız lazım. Tek maç falan da kesmez. İnceldiği yerden kopsun artık. Yabancı ligleriden birinde yeni bir yapı inşa edelim, Türkiye'deki futbol şubesini de oraya oyuncu yetiştiren bir pilot takım olarak kullanalım eğer çekilmeyeceksek. Trabzon'daki maçlara katiyetle çıkılmamalı bir daha. Puan silmelerine ne hacet, doğruyorlar zaten sahada...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 08 Nisan 2024, 09:03:41
Bunu yaparken tabi diğer branşlarda düşünülmeli.Futbol temeli kulübün.Sponsorlar artırılır.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 08 Nisan 2024, 09:47:48
Düşmanlık diğer branşlardada var.Avrupa maçları harici geç maça tahammül edemiyorum.Hadi arada olur eskiden 20:00 başlama saatiydi Pazartesi maçları.Bu yıl 15:30 iç saha maçı yok 18:00 2 tane bu bile gösterge.Rekor sayıda 20:30.Neyse seneye metro gelecek ama ayıp bu.Başlarım reytinge.Basketbol için başka kanalla anlaşılmalı.2 nolu branş.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 08 Nisan 2024, 10:05:37
Bir tepki koyduk ama kimsenin umurunda değil. Güle oynaya zıplaya kupayı aldılar. Ayrıca hadi bir iş yapıyorsun 30 saniyede gol yemek nedir. Santra ile girin adamların birisine faul olsun, sahayı terkedin. Bir de gol sevinci yaşatıyorsunuz yavşaklara. Elimize yüzümüze bulaştırdık yine.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 08 Nisan 2024, 10:48:05
Bir tepki koyduk ama kimsenin umurunda değil. Güle oynaya zıplaya kupayı aldılar. Ayrıca hadi bir iş yapıyorsun 30 saniyede gol yemek nedir. Santra ile girin adamların birisine faul olsun, sahayı terkedin. Bir de gol sevinci yaşatıyorsunuz yavşaklara. Elimize yüzümüze bulaştırdık yine.
Ne oldukları görüldü.Bilinçli yedik sanki.3-0 skor zaten.0-0 olsada.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Ertan Ürkmez - 08 Nisan 2024, 13:08:34
A Sporun ardından eski Ankara büyükşehir belediye başkanı da girmiş devreye. Jose Saramago'nun "Körlük" isminde bir romanı vardır. Adı sanı belli olmayan bir yeryüzü parçasında salgın şeklinde yayılan körlüğü merkeze alır kurgusunda ve evrensel bir olguya dikkat çeker. Türkiye bu hikayenin somut örneğine döndü artık. Diğer camiaların muhalif kesimleri dahi sırf Fenerbahçe'nin önü kesilsin diye -bir kaç çatlak ses dışında- sessiz kaldı bu sürece. Hatta destekledi bir kısmı...

Nihat Genç'ten duyduğum bir vecize vardı:

"Isırgan otu ile taharet yapılmaz, yaparsan götün yanar"

Hülasa bu düzende daha fazla durmanın hiç bir anlamı yok. Isırgan otu ile devam etsinler...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 09 Nisan 2024, 15:45:06
Pfdk sevk edilmişiz.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 09 Nisan 2024, 15:49:56
Pfdk sevk edilmişiz.
Neden acaba
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Tom Hanks - 09 Nisan 2024, 16:29:14
Neden acaba
Sahayı terk etme yüzünden.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: kenz - 19 Nisan 2024, 01:45:26
Süper Kupa'yı hediye ettiğimizle kaldık.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: iloturo - 19 Nisan 2024, 01:54:52
Ligi de edeceğiz daha dur.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Nisan 2024, 02:00:02
95 puanla ikinci olunursa takım, hoca, yönetim başarısız yani? Seneye üstüne koymak dururken yine hangi köylü yabancıyı başımıza bela edeceksiniz merak ediyorum. Montella eşeği gibi hangi eşek gelecek, sonra da bu casusu kim getirdi diye yazacağız burada.

İsmail kalmalıdır seneye de.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: efeovic - 19 Nisan 2024, 02:16:17
istiyosa 110 puanla ikinci olsun başarısızdır. en çok puanla ikinci olan takım diye zil takıp oynayacak halimiz yok.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Nisan 2024, 02:24:24
istiyosa 110 puanla ikinci olsun başarısızdır. en çok puanla ikinci olan takım diye zil takıp oynayacak halimiz yok.

Zil takıp oynamana gerek yok. Seneye 111 puan almak için üstüne koyarsın. Daha dün gördünüz Santos ne hale düştü Beşiktaş'ta. Yabancı hocayla olmaz. Yerli de hoca yok.

Devam...
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Civa - 19 Nisan 2024, 11:47:55
Süper Kupa'yı hediye ettiğimizle kaldık.

olayın baş aktörü Ali Koç ondan kurtulmadıkça hiç bir şey düzelmez Mourinho gelse onun da ayarlarını bozar 6 ayda, adam bırak kriz yönetmeyi kendi kriz çıkartıp camiayı ve takımı bozuyor yıllardır.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: ayhan - 19 Nisan 2024, 11:58:08
95 puanla ikinci olunursa takım, hoca, yönetim başarısız yani? Seneye üstüne koymak dururken yine hangi köylü yabancıyı başımıza bela edeceksiniz merak ediyorum. Montella eşeği gibi hangi eşek gelecek, sonra da bu casusu kim getirdi diye yazacağız burada.

İsmail kalmalıdır seneye de.
Abi 95 puanı çok abartıyoruz. Rakipler kim ki ? Aldığımız puana değil puan kaybettiğimiz maçlara bak. Hoca hatası yok mu hiç birinde ? Hala var bilmem ne diyoruz, kendi sahamızda bilmem kaç maçtır ilk golü yiyoruz, düşecek takıma karşı 2-3 ön libero ile oynuyoruz.. bunlar da mı var, fetö...
Bizdeki en büyük hastalık gereksiz duygusallık. Bir eksiklik başarısızlık varsa keseceksin faturasını.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Nisan 2024, 12:19:01
Abi 95 puanı çok abartıyoruz. Rakipler kim ki ? Aldığımız puana değil puan kaybettiğimiz maçlara bak. Hoca hatası yok mu hiç birinde ? Hala var bilmem ne diyoruz, kendi sahamızda bilmem kaç maçtır ilk golü yiyoruz, düşecek takıma karşı 2-3 ön libero ile oynuyoruz.. bunlar da mı var, fetö...
Bizdeki en büyük hastalık gereksiz duygusallık. Bir eksiklik başarısızlık varsa keseceksin faturasını.

Dostum hangi takım her maçını kazanabiliyor ki? Şu takımın başında Ancelotti olsa bundan fazla puan alacağının garantisi ne? En fazla bir tur daha atlardık Avrupa'da yani.

Bilmiyorum yerine kimi istiyorsunuz, bildiğim tek şey yerine gelecek adam da beğenilmeyecek. O girdi bu çıktıyla uğraşmamak için kadro kalitesini yükseltmek gerekiyor, hocayla uğraştığın zaman takımı da dağıtacaksın mecbur. Sıkıntı yani.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 19 Nisan 2024, 16:04:51
Dostum hangi takım her maçını kazanabiliyor ki? Şu takımın başında Ancelotti olsa bundan fazla puan alacağının garantisi ne? En fazla bir tur daha atlardık Avrupa'da yani.

Bilmiyorum yerine kimi istiyorsunuz, bildiğim tek şey yerine gelecek adam da beğenilmeyecek. O girdi bu çıktıyla uğraşmamak için kadro kalitesini yükseltmek gerekiyor, hocayla uğraştığın zaman takımı da dağıtacaksın mecbur. Sıkıntı yani.
Burada olay çok basit aslında İsmail Kartal'ın işler sıkıştığında yada takımın tıkandığı yaptığı yada yapmadığı hamlelerin takımı her seferinde geri götürmesi örnek ilk yarıdaki ts maçı 2-0 oldu oyuncu değiştirmiyor ilk yarıda 1-2 örnek daha vereyim samsun-alanya maçı dünkü oly maçında yaptığı değişikliklerle takımı geri götürmesi daha da gibi bir sürü örnek var mesela ilk oly maçında çıkıyor fred-ismail 30 dk oynayacak durumda diyor ama 3 gün sonra karagümrük maçında ne hikmetse 90 dk oynuyor iki oyuncuda sen buna inanıyor musun ? 62 yaşına kadar teknik taktik konularda gelişme kaydedememiş adamdan bu konularda bir şey beklemek hayalcilikten başka bir şey değil
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Nisan 2024, 16:19:24
Burada olay çok basit aslında İsmail Kartal'ın işler sıkıştığında yada takımın tıkandığı yaptığı yada yapmadığı hamlelerin takımı her seferinde geri götürmesi örnek ilk yarıdaki ts maçı 2-0 oldu oyuncu değiştirmiyor ilk yarıda 1-2 örnek daha vereyim samsun-alanya maçı dünkü oly maçında yaptığı değişikliklerle takımı geri götürmesi daha da gibi bir sürü örnek var mesela ilk oly maçında çıkıyor fred-ismail 30 dk oynayacak durumda diyor ama 3 gün sonra karagümrük maçında ne hikmetse 90 dk oynuyor iki oyuncuda sen buna inanıyor musun ? 62 yaşına kadar teknik taktik konularda gelişme kaydedememiş adamdan bu konularda bir şey beklemek hayalcilikten başka bir şey değil

Böyle minör şeylere bakarsan dünyada tek bir iyi antrenör yoktur. Takım her değişiklikle geri gidiyor çünkü yedeklerimizin hiçbiri şu anda as oyuncularımızın seviyesinde değil. Kent ve King, Tadic'in yarısı kadar yararlı olamadılar. Cengiz de İrfan'ın. Krunic ve Zajc da Fred ile İsmail'in.

Yedek oyuncularımızda büyük problem var, İsmail Kartal eleştirilecekse devre arasında yaptırdığı saçma sapan transferler için eleştirilmeli. Ona katılırım. Ama bu takımın bu sene ortaya koyduğu performans, dünyanın en iyi hocalarını getirsen en fazla bir tık yükselirdi. Alabileceği maksimum puanı aldı bu ligde Fenerbahçe bence. Jesus olsa sence her maçı kazanacak mıydık mesela, yoksa derbilere üçlü çıkıp hepsini verecek miydi yine?

Yabancı hocalar böyle. Bize gelebilecek yerli bir hoca da ben bilmiyorum. Biliyorsanız siz söyleyin.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 19 Nisan 2024, 16:50:51
Böyle minör şeylere bakarsan dünyada tek bir iyi antrenör yoktur. Takım her değişiklikle geri gidiyor çünkü yedeklerimizin hiçbiri şu anda as oyuncularımızın seviyesinde değil. Kent ve King, Tadic'in yarısı kadar yararlı olamadılar. Cengiz de İrfan'ın. Krunic ve Zajc da Fred ile İsmail'in.

Yedek oyuncularımızda büyük problem var, İsmail Kartal eleştirilecekse devre arasında yaptırdığı saçma sapan transferler için eleştirilmeli. Ona katılırım. Ama bu takımın bu sene ortaya koyduğu performans, dünyanın en iyi hocalarını getirsen en fazla bir tık yükselirdi. Alabileceği maksimum puanı aldı bu ligde Fenerbahçe bence. Jesus olsa sence her maçı kazanacak mıydık mesela, yoksa derbilere üçlü çıkıp hepsini verecek miydi yine?

Yabancı hocalar böyle. Bize gelebilecek yerli bir hoca da ben bilmiyorum. Biliyorsanız siz söyleyin.
Senin minör dediğin şey bizi şuan 2 puan geride bıraktı farkındasın değil mi ben mi sezon başında Zajc ve Crespo kalsın diye direttim oyuncaları hazır hale getirmedi. madem her değişiklikle geri gidiyor o zaman Batshuayi kaç tane maç kurtardı mesela demek ki her değişiklikle geri gitmiyor üstelik formdayken bile ligde 1-2 maç Serdar oyuna girdi Batshuayi girmedi sonradan bile oyuna girmediği oldu yada Cengiz en son ne zaman oynadı da dün 40-45 dk oynuyor üstelik İrfan formdayken yada müzmin sakat King'e lisans çıkaracaklarına Kent'e çıkarsaydı en azından kanatta alternatifimiz olurdu oda yetmedi Kent'e lisans çıkmayacağını bile bile bir maçta kurtarıcı diye aylardır oynatmadığı oyuncuyu sahaya attı 2-3 gün sonra lisans çıkarmadı böyle bir sürü örnek var
Sistem değişmiyor sağ kanat çıkıyor sağ kanat giriyor orta saha çıkıyor orta saha giriyor sadece Antep ve Rize maçlarında risk aldı onlarda tuttu maçları getirdi orada tebrik ettik ama kalan maçların hepsinde sınıfta kaldı

Senin tek donen topladığı puan ee zaten bu takım ittir kaktır bir yere geldi hocanın dokunuş yapamadığı her maç puan kaybetti şampiyonluk gittikten sonra isterse gol ve kulübün puan rekorunu kırsın kim hatırlar böyle bir şeyi bu takım 10 senedir şampiyon olamıyor, birde böyle bir puan kıyası yapacaksak ligdeki makasa bakacaksın birazda bu sene son yılların en güçsüz ligi var şu kötü beşiktaş bile üst üste kaç maç kazanamıyor sürekli ilk 5-6da çünkü Başakşehir-Ads tarzı normalde ilk 4-5.sırada yer alması gereken takımlar bu sene büyük hayal kırıklığı

Hoca konusuna gelirsek benim önerdiğim hocayı sen beğenmezsin senin beğendinin hocayı ben beğenmem bu konuda biraz ucu açık konu ben mesela bu ligde Sergen ve Çağdaşı beğeniyorum doğrusu ama ben ısrarla yerli hoca olsun tarafında değilim
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Maldonado - 19 Nisan 2024, 17:16:58
Senin minör dediğin şey bizi şuan 2 puan geride bıraktı farkındasın değil mi ben mi sezon başında Zajc ve Crespo kalsın diye direttim oyuncaları hazır hale getirmedi. madem her değişiklikle geri gidiyor o zaman Batshuayi kaç tane maç kurtardı mesela demek ki her değişiklikle geri gitmiyor üstelik formdayken bile ligde 1-2 maç Serdar oyuna girdi Batshuayi girmedi sonradan bile oyuna girmediği oldu yada Cengiz en son ne zaman oynadı da dün 40-45 dk oynuyor üstelik İrfan formdayken yada müzmin sakat King'e lisans çıkaracaklarına Kent'e çıkarsaydı en azından kanatta alternatifimiz olurdu oda yetmedi Kent'e lisans çıkmayacağını bile bile bir maçta kurtarıcı diye aylardır oynatmadığı oyuncuyu sahaya attı 2-3 gün sonra lisans çıkarmadı böyle bir sürü örnek var
Sistem değişmiyor sağ kanat çıkıyor sağ kanat giriyor orta saha çıkıyor orta saha giriyor sadece Antep ve Rize maçlarında risk aldı onlarda tuttu maçları getirdi orada tebrik ettik ama kalan maçların hepsinde sınıfta kaldı

Senin tek donen topladığı puan ee zaten bu takım ittir kaktır bir yere geldi hocanın dokunuş yapamadığı her maç puan kaybetti şampiyonluk gittikten sonra isterse gol ve kulübün puan rekorunu kırsın kim hatırlar böyle bir şeyi bu takım 10 senedir şampiyon olamıyor, birde böyle bir puan kıyası yapacaksak ligdeki makasa bakacaksın birazda bu sene son yılların en güçsüz ligi var şu kötü beşiktaş bile üst üste kaç maç kazanamıyor sürekli ilk 5-6da çünkü Başakşehir-Ads tarzı normalde ilk 4-5.sırada yer alması gereken takımlar bu sene büyük hayal kırıklığı

Hoca konusuna gelirsek benim önerdiğim hocayı sen beğenmezsin senin beğendinin hocayı ben beğenmem bu konuda biraz ucu açık konu ben mesela bu ligde Sergen ve Çağdaşı beğeniyorum doğrusu ama ben ısrarla yerli hoca olsun tarafında değilim

Zajc ve Crespo kalsın diye kim diretti ki, alternatif oyuncular alınmaya çalışıldı, bonservis kısıtından dolayı alınamadı, bunlar kaldılar. Zajc'ı ben oynatırım diye düşündü adam, çok mu anormal, iki sene önce Zajc diye Crespo diye millet kendini öldürüyordu, şimdi olmadı işte, gönderilmeye çalışıldı gitmedi adam, hoca yokken Kent diye saçma sapan bir oyuncu alıp Jesus'un doldurduğu çer çöplerle birlikte yabancı kadrosu şişti de şişti. Kadro planlamasının doğru yapılamamasının en büyük nedeni Jesus dönemi bunu herkes de biliyor.

Serdar ligde oynadığı hangi maçta katkı vermedi, adam üçüncü forvet, nedir bu Serdar düşmanlığı anlamıyorum, Batshuayi'nin faydalı olduğu maç oldu olmadığı maç oldu, Serdar, Bats'ın ayakta duramayacağı Rize zemininde maçı çevirdi, kötü mü ettik bu adamı hiçbir şey vermeyen Umut yerine almakla yani?

Dünkü maçtaki hamleleri ben de beğenmedim ama İrfan da Fred de 90 dakika oynadılar, zırt pırt baldırını tutan adamlar bunlar, hoca da taze kan sürmek istemiş olabilir, Cengiz bir topu çeker vurur gol atar, dener diye düşünmüş olabilir, bunların hiçbiri anormal şeyler değil, anormal olan bir şey varsa o da bu Cengiz'in Fenere alınmasıdır, yabancı sınırının saçma sapan doldurulmasından ötürü yapılan bu tür hamlelerdir. Kent kutarıcı olarak girdi diyorsun, yedekte adam yoktu, sahaya attı 5 dakika, çok mu enteresan bir şey yaptı, Kent Fener'de Zimbru karşısında bile varlık gösteremeyen, Colin Kazım'dan bile daha kötü bir oyuncu. King ondan daha çok katkı verdi Fener'de oynadığı zaman oynayamıyor işte, esame listesine onu yazarken adamın bu kadar uzun süre oynayamayacağı belli değildi ki. King'i de bu takıma İsmail mi aldı sanki?

Hocanın maç içi hamleleri muhteşem değil ama kim olursa olsun zaten max bu puanı alırdı, futbol bu. Ancelotti gelse iki puan fazla alabilir miydi, bence büyük bir soru işareti. Galatasaray puan rekoru kırıyor, geçen sene Jesus bu sıralarda lige havlu atmıştı bile, yerli hoca olmadan olmuyor işte. Ona da takımla çok oynuyor, yapboz yapıyor deniliyordu; İsmail de hiç yeni bir şey denemiyor, statik bir adam deniliyor, çünkü işler iyi gitmedikçe taraftar kimseyi beğenmez. Yani bu takım 99 puan alsa GS 100 puan olsa bu takım ve hoca başarısız mı olacak, ben bu mantığa katılmıyorum. Yani takım yapılabilecek her şeyi yapmış, geri kalanı talih işi biraz da.

Ben puan ortalamasından ziyade potaya bakıyorum ve Fener şu anda son 6-7 senede şampiyonluğa en yakın olduğu sezonu oynuyor bana göre, olur olmaz ayrı mevzu. Bu takım çer çöpten temizlenip daha kaliteli bir hale gelebilir, ancak o zaman alırsın o iki puanı da. İsmail'i gönder, Ancelotti getir, Antep deplasmanında patates olmadan, takımın yarısını gönderip yeni adam almadan, tüm takımı bozmadan yeni sezon zor geçer, ben bunu söylüyorum.
Başlık: Ynt: Fenerbahçe Ligden Çekilmeli mi?
Gönderen: Samet_GFB - 19 Nisan 2024, 17:36:05
Zajc ve Crespo kalsın diye kim diretti ki, alternatif oyuncular alınmaya çalışıldı, bonservis kısıtından dolayı alınamadı, bunlar kaldılar. Zajc'ı ben oynatırım diye düşündü adam, çok mu anormal, iki sene önce Zajc diye Crespo diye millet kendini öldürüyordu, şimdi olmadı işte, gönderilmeye çalışıldı gitmedi adam, hoca yokken Kent diye saçma sapan bir oyuncu alıp Jesus'un doldurduğu çer çöplerle birlikte yabancı kadrosu şişti de şişti. Kadro planlamasının doğru yapılamamasının en büyük nedeni Jesus dönemi bunu herkes de biliyor.

Serdar ligde oynadığı hangi maçta katkı vermedi, adam üçüncü forvet, nedir bu Serdar düşmanlığı anlamıyorum, Batshuayi'nin faydalı olduğu maç oldu olmadığı maç oldu, Serdar, Bats'ın ayakta duramayacağı Rize zemininde maçı çevirdi, kötü mü ettik bu adamı hiçbir şey vermeyen Umut yerine almakla yani?

Dünkü maçtaki hamleleri ben de beğenmedim ama İrfan da Fred de 90 dakika oynadılar, zırt pırt baldırını tutan adamlar bunlar, hoca da taze kan sürmek istemiş olabilir, Cengiz bir topu çeker vurur gol atar, dener diye düşünmüş olabilir, bunların hiçbiri anormal şeyler değil, anormal olan bir şey varsa o da bu Cengiz'in Fenere alınmasıdır, yabancı sınırının saçma sapan doldurulmasından ötürü yapılan bu tür hamlelerdir. Kent kutarıcı olarak girdi diyorsun, yedekte adam yoktu, sahaya attı 5 dakika, çok mu enteresan bir şey yaptı, Kent Fener'de Zimbru karşısında bile varlık gösteremeyen, Colin Kazım'dan bile daha kötü bir oyuncu. King ondan daha çok katkı verdi Fener'de oynadığı zaman oynayamıyor işte, esame listesine onu yazarken adamın bu kadar uzun süre oynayamayacağı belli değildi ki. King'i de bu takıma İsmail mi aldı sanki?

Hocanın maç içi hamleleri muhteşem değil ama kim olursa olsun zaten max bu puanı alırdı, futbol bu. Ancelotti gelse iki puan fazla alabilir miydi, bence büyük bir soru işareti. Galatasaray puan rekoru kırıyor, geçen sene Jesus bu sıralarda lige havlu atmıştı bile, yerli hoca olmadan olmuyor işte. Ona da takımla çok oynuyor, yapboz yapıyor deniliyordu; İsmail de hiç yeni bir şey denemiyor, statik bir adam deniliyor, çünkü işler iyi gitmedikçe taraftar kimseyi beğenmez. Yani bu takım 99 puan alsa GS 100 puan olsa bu takım ve hoca başarısız mı olacak, ben bu mantığa katılmıyorum. Yani takım yapılabilecek her şeyi yapmış, geri kalanı talih işi biraz da.

Ben puan ortalamasından ziyade potaya bakıyorum ve Fener şu anda son 6-7 senede şampiyonluğa en yakın olduğu sezonu oynuyor bana göre, olur olmaz ayrı mevzu. Bu takım çer çöpten temizlenip daha kaliteli bir hale gelebilir, ancak o zaman alırsın o iki puanı da. İsmail'i gönder, Ancelotti getir, Antep deplasmanında patates olmadan, takımın yarısını gönderip yeni adam almadan, tüm takımı bozmadan yeni sezon zor geçer, ben bunu söylüyorum.
Sezon başı Zajc kontrat pazarlığından takımla kamp yapamadı benzer bir şey yıllık ücret konusunda Crespo ile yaşandı İsmail Kartal 2 sene önce anlaşıyordum diye bu iki isimde ısrar etti sezona hazır giremediler üstüne sakatlandılar

Serdar düşmanlığı ne alaka ben kendim yazmışım yukarda Rize ve Antep maçlarında hakkını verdim diye mesele burda forma adaletini sağlayamaması bir dönem tel tel dökülen Dzeko’da ısrar etmesi yada Basth ile çift forvet denememesi ikisini

Mesele King’i onun almaması değilben sana diyorum ki lisans tercihini Kent için kullansaydı iki senede kaç maç kaçırdı en az 30 maç sanki bu sene geldi adam en azından kulübede hamle oyuncun olurdu üstelik Kent iyi kötüyü geçtim kaç maç şans buldu Cengiz gelir gelmez Samsun maçıyla 11e yerleşti yedeği İrfan oldu madem bu kadar dediğin gibi kötü niye kurtarıcı olarak sahaya atıyor adamı kendiyle çok çelişiyor mesela dünde stres yaptık diyor hiç ben hata yaptım vs demiyor

Ya Jesus İsmail karşılaştırması saçma bana göre geçen sene Jesus için öncelik Avrupaydı kendince geniş kadro kurdu kendide yüksek para oluyordu bu sene geniş iyi kadro kuruldu çünkü İsmail Kartal ve ekibi maliyetsiz çünkü


İnşallah İsmail şampiyon yapar ve ayrılır çünkü kapasitesi bu maalesef şampiyon yapamayıp devam edilirse bu senenin tüm faturası ona kesilecek ve seyirciden aldığı güveni kaybedecek ilk puan kaybında gözleri dolar gene

Şuan müsait değilim atladığım bir şey varsa kbakma