Parkede Fener

Site Hakkında => Forum Arşivi => Konuyu başlatan: gurol1967 - 28 Kasım 2013, 15:41:17

Başlık: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: gurol1967 - 28 Kasım 2013, 15:41:17
Bu başlıkta G.Saray ile ilgili her türlü hukuk dışı,etik dışı haksız rekabet oluşturan ,lehlerine olan (Borsa manipülasyonları örneğin )  haberleri takip edelim.

Yaptığım çalışmalar da var şöyle ;

TFF Bunları da Araştır-1-Galatasaray Şaibe Dosyası.
http://golsmacservis.blogspot.com/2011/07/tff-bunlar-da-arastr-1-galatasaray.html (http://golsmacservis.blogspot.com/2011/07/tff-bunlar-da-arastr-1-galatasaray.html)

İşte Ahlaksız Transferlerin Şampiyonu (!) G.Saray'ın Ayarttığı Futbolcuların Listesi.
http://golsmacservis.blogspot.com/2013/12/iste-ahlaksz-transferlerin-sampiyonu.html (http://golsmacservis.blogspot.com/2013/12/iste-ahlaksz-transferlerin-sampiyonu.html)

G.Saray Şaibeleri : Mali Usülsüzlükler (Vergi,Borsa Manipülasyonları,Peşkeşler)
http://golsmacservis.blogspot.com/2012/07/gsaray-saibeleri-mali-usulsuzlukler.html (http://golsmacservis.blogspot.com/2012/07/gsaray-saibeleri-mali-usulsuzlukler.html)

İşte G.Saray HAKEM HATALARI PARDON KIYAKLARI ile Kazandığı Bu Haram Puanlarla Şampiyon Oldu.
http://golsmacservis.blogspot.com/2012/03/iste-gsarayn-hakem-kiyaklari-ile-yaptg.html (http://golsmacservis.blogspot.com/2012/03/iste-gsarayn-hakem-kiyaklari-ile-yaptg.html)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 03 Aralık 2013, 16:08:08
En başta durması gereken verilerden birisi bu video.

Galatasaray 2008 senesinde nasıl şampiyon oldu?

Hepimiz Edu - Volkan anlaşmazlığından yenen gole takılı kaldık ama iş o maça kalmayacaktı.

Ey Fenerbahçeli! İzle ve izlet! Senin şampiyonluğunu çaldılar!


Çalınmış Bir Şampiyonluk? 2007/2008 Galatasaray (http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g#ws)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 04 Aralık 2013, 11:28:22
''Şimdi Riva'yı satsalar...''

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Ünal Aysal'ın ekonomik politikalarını eleştirdi ve ''Şimdi Riva'yı satsalar Galatasaray'ı kurtaramazlar'' dedi.

HTSPOR ÖZEL HABER / FAİK ÇETİNER
Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, mevcut yönetimi yerden yere vurdu, başkan Ünal Aysal’ın kulübü felakate götürdüğünü vurguladı. HABERTÜRK TV SPOR DANIŞMANI FAİK ÇETİNER’e çok özel açıklamalarda bulunan Polat, birbirinden önemli, her biri manşet değeri taşıyan ifadelere imza attı. İşte Adnan Polat’ın Ünal Aysal’ı hedef aldığı ve G.Saray Kongre Üyeleri’ni göreve çağırdığı o ifadeler:
‘AYSAL, G.SARAY’I FELAKETE GÖTÜRÜYOR’
“Ünal Aysal, G.Saray’ı felakete götürüyor... Kulübün 600 milyon dolar borcu var... G.Saray’ın 10 yıllık gelirleri kısıtlandı. Kulüp yıllık en fazla 100 milyon lira gelir elde eder ama buna karşılık gider 200 milyon lira. G.Saray’ın televizyon yayın hakları ve benim dönemimde yaptığım sponsorluk anlaşmaları dışında gelirleri yok. G.Saray ekonomik bir kriz içerisinde. Rahmetli Özhan Canaydın döneminden daha beter durumda. Kongre üyeleri acaba bu işin farkında mı! Üzülerek söylüyorum ki; pek yakında sportif kriz de gelecek. Şimdi Riva’yı satsalar G.Saray’ı kurtaramazlar.”

‘ÜNAL AYSAL KAÇIP GİDECEK’
“Ünal Aysal 3 yıllığına geldim diyor ama bu yanlış. İbra edilmeyi garantiye alsa, mayısta kaçıp gidecek. G.Saray kongre üyeleri, bize destek olsaydı; ben kulübün 7 ceddini kurtarmıştım. Yeniden başkanlığa adayı olmayı düşünmüyorum. 600 milyon dolarlık borç ve geliri olmayan bir kulüp için şimdi kim çıkar da rahatlıkla ‘Başkan adayıyım’ diyebilir. Derin G.Saraylılar gelsin, Ünal Aysal ile felakete giden bu gidişata ‘Dur’ desin. Ben de o zaman onların G.Saraylılıklarını göreyim.”

‘BU, ÇİLEK-ANANAS İŞİ DEĞİL’
“Futbolcu transfer etmek kolay... Bu iş ÇİLEK-ANANAS işi değil. Ben bilmiyor muydum Drogbaları, Sneijderlerı transfer etmeyi... Bunlar bizim bir saatimizi alırdı. Ama hesapsız transferler G.Saray’ın yıllarını götürür. Ünal Aysal mali kongreden kaçıyor. İbra edilmemekten korkuyor. Son kongrede bana yapılanlar meydanda. O dönemde ‘G.Saray’a kötülük yapıyorsunuz’ dedim, kimseye dinletemedim. G.Saray bundan sonra mahkeme kapılarında çok görülür. Mayıs ayında seçim yapılmalı, tüzük böyle diyor.”

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/900242-rivayi-satsalar (http://spor.haberturk.com/futbol/haber/900242-rivayi-satsalar)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: finkployd - 05 Aralık 2013, 17:28:39
Bu başlıkta G.Saray ile ilgili her türlü hukuk dışı,etik dışı haksız rekabet oluşturan ,lehlerine olan (Borsa manipülasyonları örneğin )  haberleri takip edelim.

Bahsedilen borsa manipülasyonları sanırım birkaç ay önce sermaye arttırımı diye bahsedilen olaydı. Ya da o muydu emin değilim. Zaten diyeceğim o ki bu manipülasyonların ya da sermaye arttırımlarının ne olduğunu neden hukuk ya da etik dışı olduklarını açıklayabilirsiniz ben dahil olmak üzere bu konuda bilgisi olmayanlar faydalanacaktır diye düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Özcan Özdemir - 13 Aralık 2013, 02:27:58
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan'a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Doğan'a ayrıca 44 bin lira para cezası kesildi.
Disiplin Kurulu,  Sedat Doğan'a cezanın "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle verildiğini bildirdi. Disipline sevk edilen diğer Galatasaraylı yönetici Şükrü Ergün’e ise ceza verilmediği belirtildi.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Özcan Özdemir - 16 Aralık 2013, 16:43:25
Bazen yöneticilerimize haksızlık yaptığımızı düşünüyorum, bu nasıl bir açıklamadır?

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, NTV Spor canlı yayınında Galatasaray-Chelsea eşleşmesini değerlendirdi. Kuradan mutlu olduğunu dile getiren Ergün, "Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmaması sevindirici" dedi.

Zil takıp oynasaydınız birde.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 19 Aralık 2013, 12:45:51
Bir G.Saray Klasiği : Rakiple oynacakları maçtan önceki hafta rakibin bir oyuncusuna transfer teklifi.

GALATASARAY, SÖZLEŞMESİ 2015’TE BİTECEK OLAN MİLLİ FUTBOLCUYU RENKLERİNE BAĞLAMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTI
ASLAN OLCAN


Teknik Direktör Mancini’nin hem kanatlarda hem de sol bekte görev yapabilen 28 yaşındaki oyuncuyu son Lazio maçında özel olarak izlettiği belirlendi. Sarı-kırmızılıların, İtalyan hocanın kadrosunda görmek istediği Olcan için 4 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı öğrenildi

Galatasaray iç transferde ses getirecek bir operasyon başlattı. Adres geçmişte olduğu gibi yine Trabzonspor...
Cim-Bom, Karadeniz ekibinin yetenekli futbolcusu Olcan Adın’a talip oldu. Trabzonspor formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan ve kulübüyle 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun transferi için düğmeye basıldığı öğrenildi.
Roberto Mancini’nin 4 kez canlı izlettiği ve son olarak Lazio maçında takip edilen Olcan’la ilgili gelen raporlar İtalyan teknik adamı etkilerken, Olcan’ın istatistikleri de sarı-kırmızılıların bir hayli dikkatini çekti. Esas bölgesi ofansif kanat olmasına karşın Trabzonspor’da uzunca bir süre sol bekte oynayan Olcan yine de hücum olarak takımına büyük katkı sağladı.
Bu sezon Süper Lig’de 4, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 gol atan Olcan, ayrıca 10 asist yaparak iyi bir grafik çizdi. Galatasaray’ın, Olcan’ı çok istemesinin perde arkasında ligdeki en formda Türk oyuncu olmasının yanı sıra, hem kanat hem de bek oynaması bulunuyor. Olcan, Gaziantepspor’dan Trabzonspor’a gitmeden önce de Galatasaray’ın radarına girmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Uçakta görüştüler
Cenevre’deki kura çekiminden sonra Galatasaray heyeti ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu aynı uçakta İstanbul’a gelirken, bu konunun da yine taraflar arasında gündeme geldiği belirtiliyor.
Yabancı sınırlaması yüzünden yerli takviyesine büyük önem veren Galatasaray’ın, Olcan için her türlü fedekârlığı yapmaya hazır olduğu ifade edildi. Sarı-kırmızılıların bu büyük hamle için Karadeniz ekibine 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Olcan Adın’ın, Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı vurgulandı.

5. yıldız
Olcan Adın transferi gerçekleşirse Galatasaray’ın son yıllarda Trabzonspor’dan aldığı oyuncuların sayısı 5’e yükselecek. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz yıllarda Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar’ı, Karadeniz ekibinden kadrosuna katmıştı. Bu nedenle iki kulüp arasındaki ilişkiler gerilmişti.

http://skorer.milliyet.com.tr/aslan-olcan/galatasaray/detay/1809557/default.htm (http://skorer.milliyet.com.tr/aslan-olcan/galatasaray/detay/1809557/default.htm)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 19 Aralık 2013, 13:55:46
Galatasaray'ın altyapısı iyi çalışıyor.
Olcan'dan sonra yeni yetenek Yusuf 'tan çok ümitlilermiş.
Trabzon'lular en kötü 3 sene içinde onuda Galatasaray'da oynayabilecek seviyeye getireceklerini söylüyorlarmış.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 21 Aralık 2013, 13:26:46
Bir gs Klasiği (!) ;

Galatasaray'a Tarık Çamdal suçlaması

Eskişehirspor Kulübü, Galatasaray'ın Tarık Çamdal ile kendilerinden izinsiz görüştüğünü açıkladı.
20 Aralık 2013 | 19:47

Eskişehirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Akman, NTVSpor Radyo'da Galatasaray'ın Tarık Çamdal'a olan ilgisi üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Tarık Çamdal ile kendilerinden izinsiz görüştüğünü belirten Alman, "Tarık'la görüşüp kafasını karıştırmışlar. Konuyla ilgili pazartesi günü basın toplantısı yapacağız. Galatasaray Kulübü'nden prensipte de olsa bizimle konuşmasını beklerdik, Tarık'a zarar veriyorlar. 'Tarık Galatasaray'a gitmek istiyorum' diyor. Çocuğa bonservisin yok diye almak istediklerini söylemişler" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-tarik-camdal/galatasaray-eskisehirspor/detay/1810447/default.htm (http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-tarik-camdal/galatasaray-eskisehirspor/detay/1810447/default.htm)

1 Ocak'tan itibaren görüşebilirler ama önceden ayartmışlar Eskişehirspor Asbaşkanı
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Cem Ağrak - 25 Aralık 2013, 17:50:14
Yine bir sözleşmeli oyuncu
yine bir transfer olayı
yine suçlamalar
yine galatasaray

"Sliding Doors" ( Rastlantının Böylesi ) diye bir film vardı izleyenler hatırlyacaktır.

hani bu kadar da değil yahu bu da mı tesadüf ?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 26 Aralık 2013, 02:13:16
Galatasaray deyince aklıma nedense hep aynı şey gelir...

Ne oldu yahu gene mi mağdursunuz!
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Andrew Goudelock - 28 Ocak 2014, 05:19:48
Galatasaray, Nordin Amrabat'ı Malaga'ya kiraladı.

Albert Riera'nın ise sözlemesi feshedildi.

Galatasaray'ın Everton da forma giyen Heitanga ile görüştüğü söyleniyor.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 10 Şubat 2014, 16:32:12
(https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1920493_726993757331307_1019529495_n.jpg)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 14 Şubat 2014, 19:12:16
Spk arkadaşların sermaye arttırımına şartlı onay vermiş.
Şartın ne olduğuna dair birşey göremedim.

_____________

Düzeltme;

Galatasaray para koymak zorundaymış ve bu sefer küçük yatırımcıyı sömürmelerine izin verilmemiş.
Küçük yatırımcı istemezse sermaye arttırımına katılmayabilirmiş.
Finans uzmanları daha enine boyuna bülteni inceleyince ayrıntılar ortaya çıkar.
Şuana kadar ki görüntü sermaye arttırımı girişimi ellerinde patlamış...
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 17 Şubat 2014, 11:02:20
Birileri ağlıyor.Ağlayacaksanız oynamayalım  :)

(https://pbs.twimg.com/media/BgoqHxgIcAAruhb.jpg)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 17 Şubat 2014, 11:37:38
Şu açıklamayı bizimkiler yapsa utanırdım.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 17 Şubat 2014, 13:39:05
Neyzen Tevfik geldi aklıma!
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Özcan Özdemir - 17 Şubat 2014, 13:59:58
Ersan'a verilen kartın doğru olmadığını söyleyerek Beşiktaşlıları da yanlarına çekmeye çalışmışlar :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 19 Şubat 2014, 16:05:22
Galatasaray'ın borsa uzmanından(sosyal medyada ilgi görmesiyle birlikte sildiği iddiaa edilen) itiraflar...

(https://pbs.twimg.com/media/Bg1snRYIAAAPHY1.jpg:large)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: UniqueFB - 20 Şubat 2014, 13:36:10
Galatasaray'da bu lobicilik olduğu sürece sırtları yere gelmez. Juventus maçının o şartlarda oynatılması dahi lobicilik. Bizim cezalar almamızdan tutun borsanın bu tür hareketlere sessiz kalması. Bazen Fenerbahçeli olarak paranoyaya mı düşüyorum bunların gücünü abartıyorum diyorum da sonrs GS Lisesi yapılanması geliyor aklıma yok hiç de abartı değil. 100 yıllık lobicilik kültürü. FB boy ölçüşemez.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 21 Şubat 2014, 20:13:07
Sermaye artırımından vazgeçmişler.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 21 Şubat 2014, 22:00:15
Yakında yine bir sermaye artırımında bulunurlar.
Borsa'da vurgun yapmayı finans mühendisliği olarak görüyor bu arkadaşlar.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 22 Şubat 2014, 00:32:58
2 gün PR yaptılar..Hükümetten de destek beklediler..Çektiri yediler ve geri çekildiler
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Anka - 22 Şubat 2014, 09:52:20

Kıbrıs ta arazi tahsis edilmiş ve tesis yapacaklarmış. Aynı şekilde Beşiktaş ve Trabzon a da arazi verilmiş.

Fenerbahçe nin de böyle bir girişimi var mı acaba?

Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 22 Şubat 2014, 17:52:59
Dün twitter'da tesisler için verilen arazilerde tek bir çivi bile çakılmadığı için geri alındı diye yorumlar gördüm.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 22 Şubat 2014, 19:29:47
http://antibukalemunspor.blogspot.com.tr/2014/02/taklitciler.html (http://antibukalemunspor.blogspot.com.tr/2014/02/taklitciler.html)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 22 Şubat 2014, 19:31:43
Vergini ödeme ''Verginle Güvendesin'' pankartı ile çık. İroni'nin böylesi  :)
(http://4.bp.blogspot.com/-s_n_1YRN_O4/UwjcZzWyUBI/AAAAAAAALDw/wTtS5qMcX4M/s1600/BhGAEVcIIAAYrVA.jpg)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Okan Y. - 22 Şubat 2014, 19:48:19
Dany görevini yaptı
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 22 Şubat 2014, 19:49:50
Beşiktaş taraftarı eğer adamsa, ki içlerinde adam olanlar vardır, bu Dany'i kiralayanların yakasına yapışır.

Galatasaray'da oynadığı sürece Galatasaray'a yapamadığı katkıyı Beşiktaş formasıyla yaptı ve "geri dönmek için daha çok çalışacağım" dediği kulübüne bir penaltı hediye etti.

Galatasaray ne kadar akıllıca bir iş yapmış Dany'i kiralamakla?

Mesela Dany yerine bizden Yobo'yu kiralasalar ve bizimle oynadıkları maçta Yobo böyle aptalca bir penaltıya sebep verip bize bir gol armağan etseydi; yazılıp çizilecekleri düşünebiliyor musunuz?

Bu maçtan sonra Dany halen Beşiktaş kadrosunda süre almaya devam ederse, kimse çıkıp Beşiktaş'ın büyük bir camia oluşundan bahsetmesin bana.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 22 Şubat 2014, 19:54:58
Türkiye'de kimse onlara bakmıyor Beshem hocam. Taurasi ve Kambala'da doping çıkınca apar topar sözleşmelerini feshettik; kim aferin dedi? Taurasi bize düşmen olup Galatasaray'a gitti. Efes ise Kerem Gönlüm'e pekala sahip çıkabildi. İmaj filan hikaye yani. Bunlar iyi niyetten filan anlamıyor; bunlara kurban verdikçe daha fazlasını istiyorlar.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 22 Şubat 2014, 20:18:42
Irkçılığa kamuoyu istedi diye değil; insanlık dışı bir suç işlendiği için karşı konulmalı. O konuda bende zamanında fenerbasket'te yönetimi topa tutanlardanım. Ama Taurasi olayında yapılan işgüzarlıktı. Sahip çıkmak gerekirdi; İstanbul üniversitesi maçı için bile bile niye doping alsın ki?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 22 Şubat 2014, 20:35:38
Bu arada Uluslar arasi Dil Kurumu son dakika aciklamasi yapmis: "Truva Ati" deyimi yerine, kisaca Danny kelimesini kullanmak kafi gelecekmis.

Muhoohaaahaaa...

At asil hayvandır; Truva eşeği desek.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Hakan Yaman - 22 Şubat 2014, 20:49:41
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25871435.asp (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25871435.asp)

Özellikle biri çok hoş:

@CananKurtuldu   
Dany’e kiralık dediniz adam bildiğin satılık çıktı.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 22 Şubat 2014, 20:52:00
T.C. αчнαп καчα ‏@ayhankaya1907  4 dk.
GS bu sene taktik degistirdi. Onceden aldiklari ile baglardi maci simdi sattiklari ile bagliyor...
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 22 Şubat 2014, 23:35:37
Şimdi, aramam lazım...Ama Dany Bjk ye transfer olduğunda Twitterima yazmıştım...


DANY Gs tarafından Bjk içine salınmış bir Truva atıdır..

Bugun..

Durum bu
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: UniqueFB - 22 Şubat 2014, 23:52:50
Dany yanlış transfer doğru transfer buna girmeyeceğim ama onun Bilic tarafından oynatılması acizlik. Kiralık gelmiş sezon sonu GS dönmek istiyorum diyen bir adamı sen tutup 11'e koyuyorsan öncelikle suçlu sensin. Dany'e bir şey denmez anca küfür edilir ama onu oynatan onun kadar kabahatli.
Şu olay bizim başımıza gelse yemin ediyorum Türkiye'de yer yerinden oynamıştı. Bonservisiyle giden adamlar şikecilikle suçlandı. Kiralık giden sezon sonu FB'e dönmek istiyorum diyen adam şu hareketleri yapsa UEFA gece deklerasyonu filan yayınlardı
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 23 Şubat 2014, 00:38:30
Dany yanlış transfer doğru transfer buna girmeyeceğim ama onun Bilic tarafından oynatılması acizlik. Kiralık gelmiş sezon sonu GS dönmek istiyorum diyen bir adamı sen tutup 11'e koyuyorsan öncelikle suçlu sensin. Dany'e bir şey denmez anca küfür edilir ama onu oynatan onun kadar kabahatli.
Şu olay bizim başımıza gelse yemin ediyorum Türkiye'de yer yerinden oynamıştı. Bonservisiyle giden adamlar şikecilikle suçlandı. Kiralık giden sezon sonu FB'e dönmek istiyorum diyen adam şu hareketleri yapsa UEFA gece deklerasyonu filan yayınlardı

Bugun ki...

Alacağı için FİFA ya başvurdu haberleri de bu akşam için yapılan bir YOLDU!

Alacağı olana adam Fifaya başvursa arkasını yırtardı!
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 23 Şubat 2014, 01:37:03
Ahlak,Etik Sampiyonu (!) takim ve futbolcusu
https://vine.co/v/MmhjQr9avLJ
Su hareketi bir Fenerbahce futbolcusu yapsa ne derlerdi dusunun ?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Bülent - 23 Şubat 2014, 01:56:01
Top taça çıkarken(korner'de olabilir) top benden çıktı dedi diye övgüden Semih'i parlatırken, Melo'nun yaptıklarını görmezden gelmelerini sağlayabiliyorlar.
Adamlar çalışıyor.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 23 Şubat 2014, 11:53:31
Yorumsuz !!!
(https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?t=HBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2R3ZW92Yy5qcGcUpgUUiAYAFgASAA&s=848Y9gw9XtGLgvP8YF1skE_aAG7rAtjXQvC0xHQgBjc)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: Özcan Özdemir - 26 Şubat 2014, 18:39:38
Türk Telekom Arena'da oynanan Beşiktaş derbisinde sadece Semih Kaya'nın değil, G.Saray kaptanı Selçuk İnan'ın da dikkat çekici bir harekete imza attığı iddia edildi.
Derbinin 84. dakikasında takım arkadaşı Motta'nın tekmesiyle bir süre bilincini kaybeden kaleci Cenk'in tedavisinin ardından sahadaki ilk sözleri "Hiç bir şey hatırlamıyorum, bana ne oldu?" olmuştu.
Cenk'in o halde maçı tamamlaması eleştirilmişti.
Vatan gazetesinden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Selçuk, tedavi için sahaya giren Beşiktaş doktoru Ertuğrul Karanlık'a "Hoca Cenk'in durumu iyi gözükmüyor. Bu halde maça devam etmesin. Bu takdirde değişiklik hakkınız kalmadığı için kaleye başka bir futbolcunuz geçecek. Geçsin. Ben sana G.Saray kaptanı olarak garanti veriyorum, maç bitene kadar sizin kaleye şut atmayacağız" teklifini yaptı.

Bunlar kadar akıl oyunları yapan başka takım yoktur. Maç skoru 1-1 yada yenik durumda olsalar ne yaparlardı acaba ?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: murat kaya - 27 Şubat 2014, 00:06:16
Türk Telekom Arena'da oynanan Beşiktaş derbisinde sadece Semih Kaya'nın değil, G.Saray kaptanı Selçuk İnan'ın da dikkat çekici bir harekete imza attığı iddia edildi.
Derbinin 84. dakikasında takım arkadaşı Motta'nın tekmesiyle bir süre bilincini kaybeden kaleci Cenk'in tedavisinin ardından sahadaki ilk sözleri "Hiç bir şey hatırlamıyorum, bana ne oldu?" olmuştu.
Cenk'in o halde maçı tamamlaması eleştirilmişti.
Vatan gazetesinden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Selçuk, tedavi için sahaya giren Beşiktaş doktoru Ertuğrul Karanlık'a "Hoca Cenk'in durumu iyi gözükmüyor. Bu halde maça devam etmesin. Bu takdirde değişiklik hakkınız kalmadığı için kaleye başka bir futbolcunuz geçecek. Geçsin. Ben sana G.Saray kaptanı olarak garanti veriyorum, maç bitene kadar sizin kaleye şut atmayacağız" teklifini yaptı.

Bunlar kadar akıl oyunları yapan başka takım yoktur. Maç skoru 1-1 yada yenik durumda olsalar ne yaparlardı acaba ?

Yalanlarını sevsinler..Ya Bjk 1*1 yapsa o arada..Alenen 1*0 a yatalım sakin olalım demiş...

Centilmenliğe bak...Sıfatsızlar
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı.
Gönderen: gurol1967 - 10 Nisan 2014, 17:25:29
Gs'ye 1 mac seyircisiz oynama cezasi gelmis.Nihayet (!)
Su istatistige bakin ;
"Son 2 yildir Fenerbahce'nin sahasi 18 kez,Bjk'nin 12 kez,gs'nin sadece 1 kez
sahasi kapanmis "
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 19 Nisan 2014, 20:46:42
(https://pbs.twimg.com/media/BVautMtCUAEUKb6.jpg)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Bogdan Bogdanovic - 19 Nisan 2014, 21:00:14
(https://pbs.twimg.com/media/BlmljkQCEAAwOGO.jpg)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: vonyc - 19 Nisan 2014, 22:11:06
(https://pbs.twimg.com/media/BlmljkQCEAAwOGO.jpg)

Ali Ferahbot muydu neydi bu adamın adı,radyodan maç anlatırdı eskiden,3-0 yenildiğimiz gs-fb derbisinde (bilica'nın olduğu dönemdeki hatta eboue sağ çaprazdan gol atmıştı) gs gol atınca adam kendinden geçmişti,meğersem galatasaraylıymış bu arkadaş,o günden sonra kendisinden iyice soğudum
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Cem Ağrak - 20 Nisan 2014, 00:04:04
0 -4 bitmiş maç..
Haydaaa :) :) :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Umut - 20 Nisan 2014, 01:48:05
Uyuyp kalacak, eğlenceyi kaçıracak zamanı bulmuşum. Umarım Mancini'yi kovmazlar. Avrupa'da iyi Avrupa'da...
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Özcan Özdemir - 11 Mayıs 2014, 23:49:44
Galatasaray, Financial Fair Play kapsamında maliyetli bir oyuncu olan Felipe Melo'nun sözleşmesini feshederek yeni sözleşme yapacak.
Bu ne demek oluyor, bilen varsa açıklayabilir mi ?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: ConsultaNt - 11 Haziran 2014, 13:55:12
GS Mancini ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş.

Alıntı yapılan: Galatasaray Sportif A.Ş.
Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini  arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine  ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan  ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve  karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür  ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur .
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: akarship - 11 Haziran 2014, 13:58:52
Galatasaray, Financial Fair Play kapsamında maliyetli bir oyuncu olan Felipe Melo'nun sözleşmesini feshederek yeni sözleşme yapacak.
Bu ne demek oluyor, bilen varsa açıklayabilir mi ?

Fırıldak var işin içinde demek, UEFAya TFFye vs maliyeti azalttık hatta bütçeyi denkleştirdik deyip el altından Meloya gerçek ücretini vermeye devam edecekler demek. Meloyla aralarında da özel sözleşme yapacaklar federasyona formalite sözleşmeyi gönderecekler şeklinde anladım ben.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: akarship - 11 Haziran 2014, 13:59:40
GS Mancini ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş.


Beyler Gsye Lucescu hayırlı olsun o zaman :(
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Cem Ağrak - 11 Haziran 2014, 14:01:45
çok köt oldu bu bizim için çok büyük bir şanstı :(
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: vonyc - 11 Haziran 2014, 14:04:31
Mancini gittiyse üzüldüm bak şimdi,Mustafa Denizli veya Lucescu gelebilir takımın başına
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Aaskın - 11 Haziran 2014, 14:24:09
Bence gayet olumlu bir haber. Gs mali yönden nerdeyse dibe vuracak. Yeni gelen hocanında transfer yapması zor. Bir sürü yabancı var elde kiradan dönecekler var. Seneyede şampiyonuz
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Alper Zeynel - 11 Haziran 2014, 14:27:02
Ünal Aysal çok ilginç bir adam daha bulup getirecektir.Bu adamın hoca ve oyuncu seçimlerindeki fantazileri bizim çok işimize yarıyor :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: akarship - 11 Haziran 2014, 14:48:03
Ünal Aysal çok ilginç bir adam daha bulup getirecektir.Bu adamın hoca ve oyuncu seçimlerindeki fantazileri bizim çok işimize yarıyor :)

Bu sefer o hatayı yapmazlar
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Okan Y. - 18 Haziran 2014, 07:59:32
Galatasary Takip Başlığı
-kaçtı-
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 18 Haziran 2014, 09:09:32
Bu özentiler bu olaylar üzerine taraftarı gazlamak için yeni bir marş çıkarmış ama Amerikanın ordu marşını kopyalamışlar.Hadi bunların zaten gevur olduğunu biliyordukta Fransız tohumu sanıyorduk meğerse Amerikayada meyillilermiş :)
Cimbom Başı Dik Yürür! ([url]http://www.youtube.com/watch?v=hGdUOXFb6HM#ws[/url])
BATTLE HYMN OF THE REPUBLIC - US MILITARY MARCH [With Lyrics] ([url]http://www.youtube.com/watch?v=XUzE1WeMc2g#[/url])


valla taklit maklit iyi bişeydir belki diye dinledim, gayet de kötüymüş. Hem çalıntı hem de kaliteden yoksun, yakışmış bunlara.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Hakan Yaman - 19 Haziran 2014, 12:09:17
Şu son final serisindeki kahpelikleriyle "O..... Çocukluğu" konusunda yeni bir çığır açtılar. Kendilerini aştılar.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: ConsultaNt - 03 Temmuz 2014, 16:01:20
Roberto Mancini'den sonra GS'nin yeni teknik direktörü Claudio Cesare Prandelli olmuş. Bu süreçte kimlerin adı geçmedi ki. Mircea Lucescu, Thomas Tuchel, Jürgen Klinsmann, Joachim Löw, David Moyes, Hikmet Karaman, Leonardo, Ottmar Hitzfeld, Michel, Eric Gerets ve daha isimini hatırlayamadıklarım. Size garip gelecek belki ama beni en çok endişelendireni Mustafa Denizli idi. Gözümde futbol filizoflarından nam-ı diğer NostradaMUSTAFA. İyi ki o gelmedi.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 03 Temmuz 2014, 16:06:34
Roberto Mancini'den sonra GS'nin yeni teknik direktörü Claudio Cesare Prandelli olmuş. Bu süreçte kimlerin adı geçmedi ki. Mircea Lucescu, Thomas Tuchel, Jürgen Klinsmann, Joachim Löw, David Moyes, Hikmet Karaman, Leonardo, Ottmar Hitzfeld, Michel, Eric Gerets ve daha isimini hatırlayamadıklarım. Size garip gelecek belki ama beni en çok endişelendireni Mustafa Denizli idi. Gözümde futbol filizoflarından nam-ı diğer NostradaMUSTAFA. İyi ki o gelmedi.

Prandelli'nin gelmesi bence bizim 4. yıldızı takmamız demek. Türkiye'yi tanımadan başarılı olabileceğine pek ihtimal vermiyorum özellikle ekonomik nedenlerden dolayı Galatasaray'ın küçülmeye gideceğini düşünüyorum, hele ki ŞL'ye gidersek o gelirden de mahrum kalırlarsa çok büyük sıkıntı yaşarlar.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: ConsultaNt - 03 Temmuz 2014, 16:15:51
Prandelli'nin kariyerinin hiçbir bölümünde İtalya dışına çıkmamış olmasını belirtmekle birlikte Mancini'den de, Moyes'den de kesinlikle daha iyi bir teknik adam olduğunu düşündüğümü söylemeliyim. Fiorentina ve Atalanta ile başardıkları gözden kaçmasın.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Kevin Rankin - 03 Temmuz 2014, 17:13:06
italyan futbolu bize hiç uymuyor zamanında zeman'da bize gelmişti ve başarısız olup gitmişti bence aysal bizim için iyi bir tercih yaptı
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Kevin Rankin - 03 Temmuz 2014, 17:14:08
aysal bakar ligde şampiyonluk gidince maçlara çıkmaz artık :DDD
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: onee - 03 Temmuz 2014, 17:30:36
Ünal Aysal: ''Ben Anglosakson ekolünden bahsettim. İlla Alman, Hollanda yada İngiliz teknik adam olacak demedim.''
Ünal Aysal: "Hocaları ikna konusunda benim yaptığım önemli bir şey yok. Galatasaray ismini duyduğunda bütün antrenörler büyük arzu duyuyor."(ondan yıllık 4.5 milyon dolar veriyorlar)
olum bu adam tam bir bomba ya.hahahaaha :D :D
unal aysal takip başlığı açalım ama başlık tam bir gülelim eğlenelim başlığı olsun :D :D
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 04 Temmuz 2014, 08:34:32
Ünal Aysal röportajından Prandelli ücreti ile ilgili kısım;
"Mancini’nin yarı fiyatından az
G.Saray ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak Cesare Prandelli, yıllık 1 milyon 750 bin Euro alacak. Vatandaşı Roberto Mancini kalsaydı, 4.5 milyon Euro alacaktı.

MANCİNİ-Prandelli değişikliği Galatasaray Kulübü’ne 2 milyon 750 bin Euro tasarruf ettirecek.
Mancini’nin istifası sonrasında boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cesare Prandelli’yi getiren Galatasaray’da İtalyan hocanın alacağı para da netlik kazandı. Prandelli’nin yıllık ücreti 1 milyon 750 bin Euro olarak belirlendi. Mancini görevi bırakmasa, önümüzdeki sezon 4.5 milyon Euro garanti ücret alacaktı."

Adamlar ciddi anlamda küçülmeye gidiyorlar bence :D Ufak transferle şampiyon olacağını zannediyor Prandelli, tabi daha Sabri reis ile tanışmadı :D
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: akarship - 04 Temmuz 2014, 11:33:43
Ünal Aysal röportajından Prandelli ücreti ile ilgili kısım;
"Mancini’nin yarı fiyatından az
G.Saray ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak Cesare Prandelli, yıllık 1 milyon 750 bin Euro alacak. Vatandaşı Roberto Mancini kalsaydı, 4.5 milyon Euro alacaktı.

MANCİNİ-Prandelli değişikliği Galatasaray Kulübü’ne 2 milyon 750 bin Euro tasarruf ettirecek.
Mancini’nin istifası sonrasında boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cesare Prandelli’yi getiren Galatasaray’da İtalyan hocanın alacağı para da netlik kazandı. Prandelli’nin yıllık ücreti 1 milyon 750 bin Euro olarak belirlendi. Mancini görevi bırakmasa, önümüzdeki sezon 4.5 milyon Euro garanti ücret alacaktı."

Adamlar ciddi anlamda küçülmeye gidiyorlar bence :D Ufak transferle şampiyon olacağını zannediyor Prandelli, tabi daha Sabri reis ile tanışmadı :D

Anelkamız bile oldu bi Sarbi reyizimiz olmadı be :(
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Özcan Özdemir - 09 Temmuz 2014, 01:06:28
Ünal aysal dördüncü yıldızı takmak çok önemli değil,kısa vadede değil uzun vade de başarılı bir takım olmaya çalışıyoruz dedi.
Pradenlli ise, Ünal Aysal gözlerimin içine bakarak 4. yıldızı istiyorum dedi, diyor gelir gelmez adam başkanını yalanladı :):):)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 11 Temmuz 2014, 11:26:55
@nkucukk (hürriyet GS muhabiri): Mancini’nin takım hak.da sunduğu rapor tavsiyelerini dikkate alan Prandelli kaptan Sabri Sarıoğlu’nu liste dışı bıraktı"
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Bülent - 11 Temmuz 2014, 12:20:10
Alt yapıya (lazyo) gönderirler artık.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Cem Ağrak - 11 Temmuz 2014, 12:50:45
Sabri yi harcatmamak lazım
elimizden geleni yapalım sanal ortamda
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Okan Y. - 14 Temmuz 2014, 12:07:57
eğer başıma bir şey gelmeyecekse

Yekta ve Hakan Balta serbest kalıyorsa düşünülebilir

bilhassa Hakan Balta sol bekte iyi bir yerli alternatif
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Okan Y. - 14 Temmuz 2014, 12:22:57
Abi ben Cenk Akyol gelsin dediğimde öyle karektersizlerin bizde işi yok dünyada birtek o kalsada istemem deyipte Süper Kupa finalindeki maçtan sonra sahamızın ortasına bayrak dikmeye çalışan Yektayı istemen güzel bir ironi olmuş :)

Yektanın öyle birşey yaptığını bilmiyordum
gelmesin o zaman :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 14 Temmuz 2014, 13:02:01
eğer başıma bir şey gelmeyecekse

Yekta ve Hakan Balta serbest kalıyorsa düşünülebilir

bilhassa Hakan Balta sol bekte iyi bir yerli alternatif

Hakan Balta 31 yaşında yav genç olsa hadi neyse de :) Seninle de yaşıtmış çık sen oyna daha iyi be Okan en azından Fenerbahçe'lisin :D
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Okan Y. - 14 Temmuz 2014, 13:05:22
Hakan Balta 31 yaşında yav genç olsa hadi neyse de :) Seninle de yaşıtmış çık sen oyna daha iyi be Okan en azından Fenerbahçe'lisin :D

:D ben sağ bekte iyiyim
abi sonuçta CLde oynamış tecrübeli bir adam. Hasan Ali Kaldırım'ın yedek olarak bile güven vermediği açık. neden 300bin € ya bir yedeğimiz olmasın?
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 14 Temmuz 2014, 13:11:18
:D ben sağ bekte iyiyim
abi sonuçta CLde oynamış tecrübeli bir adam. Hasan Ali Kaldırım'ın yedek olarak bile güven vermediği açık. neden 300bin € ya bir yedeğimiz olmasın?

Hakan Balta'ya para vereceğime bizim altyapıdan bir tane genç koyar oynatırım daha iyi yahu :) Yazık değil mi 300bin €'ya :P
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Okan Y. - 14 Temmuz 2014, 14:49:41
vay arkadaş almayın tamam :P
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: south - 14 Temmuz 2014, 16:06:05
Bende Karabük'e kiralık giden Furkan Özçal'ı beğeniyorum topla hızlı olan,kontra ataklarda etkili, teknik bir oyuncu dikine iyi gidiyor ancak ne galatasaray bize satar ne de bizim yönetim onu ister.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: akarship - 14 Temmuz 2014, 16:08:52
eğer başıma bir şey gelmeyecekse

Yekta ve Hakan Balta serbest kalıyorsa düşünülebilir

bilhassa Hakan Balta sol bekte iyi bir yerli alternatif

Hakan Balta ismiyle müsemma bir adam, Hasan Ali var bizde süre vermediğimiz 3-5 gömlek daha iyi Baltadan bence :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: kuga - 14 Temmuz 2014, 16:09:17
Bende Karabük'e kiralık giden Furkan Özçal'ı beğeniyorum topla hızlı olan,kontra ataklarda etkili, teknik bir oyuncu dikine iyi gidiyor ancak ne galatasaray bize satar ne de bizim yönetim onu ister.
Boşverelim Furkan'ı şampiyonluk sonrası bizim takımı alkışlamamıştı.. Kesinlikle istemem takımda; öyle büyük meziyetleri de yok bence..
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: ConsultaNt - 24 Temmuz 2014, 11:36:33
GS'de basketbol şubesinden sorumlu yönetici  Necati Demirkol yerine Candan Erçetin oluyormuş. Bakalım sahaya cıkıp çıkmamalarını etkileyecek mi bu hamle.

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet (http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 24 Temmuz 2014, 11:51:27
GS'de basketbol şubesinden sorumlu yönetici  Necati Demirkol yerine Candan Erçetin oluyormuş. Bakalım sahaya cıkıp çıkmamalarını etkileyecek mi bu hamle.

[url]http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet[/url] ([url]http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet[/url])


Belki bir kadın eli değer de daha seviyeli davranışlar içine girerler...
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Alper Zeynel - 24 Temmuz 2014, 11:53:22
GS'de basketbol şubesinden sorumlu yönetici  Necati Demirkol yerine Candan Erçetin oluyormuş. Bakalım sahaya cıkıp çıkmamalarını etkileyecek mi bu hamle.

[url]http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet[/url] ([url]http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/110832/basketbol-candan-ercetine-emanet[/url])


Candan Erçetin'in şarkıcı olarak hayranıyım,nefret ettirmez inşallah kendisinden :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: kenz - 01 Eylül 2014, 18:23:43
muslera-sinan-eray
tarık-veysel
semih-koray
chedjou-gökhan
balta-telles
melo-yekta
 dzemaili-e.çolak-u.gündoğan
selçuk-yasin-sinan
olcan-hamit-aydın
sneijder-bruma-furkan
burak-pandev-u.bulut

4-3-2-1

Şu kadro normal şartlar altında şampiyon olabilecek kalitede bir kadro değil.
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Kevin Rankin - 21 Eylül 2014, 00:05:36
bu gs prandelliden sonra lippi yada trapattoni getirir artık :DDD
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: GoFBahceGo - 21 Eylül 2014, 00:23:44
bu gs prandelliden sonra lippi yada trapattoni getirir artık :DDD
Yada Cavcav'i :))
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: fbkolik - 21 Eylül 2014, 00:27:28
Ligin en kötü takımına karşı 1 tane pozisyona giremedi Galatasaray.Ama bugün daha da ilginç olan birşey vardı.Ligin izlediğim takımlar içinde en kötü takımı olan Balıkesirspor'un 2 oyuncusu "Galatasaray takım değil" dedi :)

Prandelli'de 60. dakikada sahanın en iyi ismi olan Bruma'yı çıkararak müthiş bir iş yaptı.Böyle devam :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: sonkale1907 - 22 Ekim 2014, 22:22:27
TT Arenadan iyi haberler geliyor, Pierre Aubameyang'dan sevgiler..  :D
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: sonkale1907 - 22 Ekim 2014, 22:28:02
Bir de Reus bastı 3 oldu
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Solamnus - 23 Ekim 2014, 08:52:03
4 ile kurtarmışlar :D Prandelli hedef ligde 4. yıldız demiş daha şimdiden annelerinin ligine döndü yani evropa fatihi :)
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Hakan Yaman - 23 Ekim 2014, 09:47:00
Şimdi yeni hedef tıpkı Uefa'yı aldıkları sene olduğu gibi grubu 3. sırada bitirip oradan Avrupa Kupasını kazanmak... Euro Cup finalinin Saraçoğlu'nda oynandığı sene de aynı yalanla avutmuşlardı kendilerini.  Yürüyün be aslanlar kim tutar sizi... Breh, breh... :D
Başlık: Ynt: Galatasaray Takip Başlığı
Gönderen: Hakan Yaman - 26 Ekim 2014, 22:21:28
Dortmund maçından sonra "asıl hedefimiz 4. yıldız" diyen Prandelli meğer başka bir şey anlatmak istiyormuş. Bugün Başakşehir maçından sonra;



(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10419427_907654899259433_3180585658449731013_n.jpg?oh=52aa5e5efd6f98942c76f79f39ef4178&oe=54B3C4B5&__gda__=1424028685_55b48f07f1288b4dc545b86118d7ed9d)