Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 1591441 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #5265 : 22 Mayıs 2026, 16:32:28 »
İzledim. Bir yandan keyif alırken bir yandan da seçim öncesi PR'ı gibi geldi bana.

Ben görmem de, yaşı genç arkadaşların görmesi çok muhtemel 20-25 sene sonra, Kerim Rahmi Koç ile Yaz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkan adayı olduğu bir kongreyi.
Pr doğru olabilir kasım gibi yakında diyip mayısta yayınladı diye bir tweet vardı çünkü

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5266 : 10 Haziran 2026, 14:55:04 »
EuroLeague Süper Kupası, 2026-27 sezonu başlamadan önce 19-20 Eylül tarihlerinde oynanacak.

4 takımlı bu turnuvanın Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynanması planlanıyor.

Turnuvada son EuroLeague şampiyonu Olympiakos, EuroLeague finalisti Real Madrid ve 2025 EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Beko'nun yer alması bekleniyor.

Son EuroCup şampiyonu JL Bourg Basket'in yer alması beklenmezken, 4. takımın da EuroLeague'den bir takım olması bekleniyor.

(🔗@Urbodo)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5267 : 10 Haziran 2026, 15:09:42 »
EuroLeague Süper Kupası, 2026-27 sezonu başlamadan önce 19-20 Eylül tarihlerinde oynanacak.

4 takımlı bu turnuvanın Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynanması planlanıyor.

Turnuvada son EuroLeague şampiyonu Olympiakos, EuroLeague finalisti Real Madrid ve 2025 EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe Beko'nun yer alması bekleniyor.

Son EuroCup şampiyonu JL Bourg Basket'in yer alması beklenmezken, 4. takımın da EuroLeague'den bir takım olması bekleniyor.

(🔗@Urbodo)
Bu zamana kadar yapılmaması hataydı zaten.
En az 4-5 kez katılırdık bugüne kadar ve birkaç Avrupa Kupası daha kazanırdık belki de.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #5268 : 10 Haziran 2026, 15:11:50 »
Saçma sapan turnuva kadrolar değişmşiş.Şampiyon kadro dağılmış.Anlamsız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #5269 : 10 Haziran 2026, 19:06:29 »
Bakalım kombineler ne olacak.Çoğu kombine sahibi mobiletten memnun değil.Arkadaşıma bile aktarma yapamıyorum ekran görüntüsü ancak alıyorum demiş.Plasyofflar normal sezona mı yedirilecek göreceğiz.