Maç esnasında yazıp yazıp sildim. Sahada beni bir çok kez mutlu eden ve gururlandıran isimlerin de bulunması bunda en büyük etkendi. Sahadakilerin kadın olduğunu göz önünde bulundurursak ağzıma geleni yazmam uygun da olmayacaktı. Bu da bir diğer etkendi.
Potansiyelli oyunculara sahibiz. Gelecekte yıldız olabilirler. Hatta bir gün başka bir forma ile karşımıza çıkıp içimizden geçeceklerinden de eminim. Ama bizde olmayacakları aşikar artık. Sağlam bir NEŞTER VURULMASI gerekiyor. Vargas ve Gizem dışında herkesle yolları ayırmak lazım. Meliha'nın da kalmasını isterdim ama sanırım çoktan anlaşmış Eczacı ile, çünkü kulüp bul demişler kıza. Gizem de döküldü farkındayım. Öte yandan manşeti kötü olmayan smaçörlerle birlikte oynarsa toparlar diye düşünüyorum. Onun bunun altını temizleyeceğim derken Gizem'in de şirazesi kaydı. Onun gibi bir yerli bulamayacağımıza göre tek vazgeçilmez olan, daha doğrusu tolere edilebilecek olan tek isim Vargas.
Final serisinin MVP'si Cansu olmuş. Anlayana çok şey anlatıyor bu. Keşke bizde olsa, keşke bizde sinir bozucu çığlıklar atsa, deli gibi sağa sola koşsa deliler gibi. Ekabir buna ruh diyor. Döküldüğümüz dakikalarda Stysak ve Arina'nın sırıtışı ekranda belirince ağzımdan çıkanı buraya yazamam.
Manşeti ve mentali problemli yanden yemiş yıldızlarla devam edersek değil Orro, Wolosz gelse burnumuz boktan kurtulmaz.