Gönderen Konu: Sarunas Jasikevicius  (Okunma sayısı 9817 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Sarunas Jasikevicius
« Yanıtla #135 : 20 Şubat 2025, 12:24:08 »
kısa forvetlerle beraber 1-2-3 numaralarda aynı anda 2 veya üzerinde bir sakatlık olmazsa sistem işler. kolay kolay da bizi o zaman kimse yenemez. sarasın şu anki sisteminin temel direği kısaların sağlam ve enerjik olması üzerine kurulu. 3 lük üzerine oynuyoruz 3 lükler girmeyince nasıl olacak kaygısı takımın enerjisi düşükse doğru olur, onun içinde 2-3 kişinin aynı anda sakat olması ile ilgili. saras sistemini oturttu. işler yolunda. en başından beri ona güveniyordum. acaba dediğim zamanlar oldu. ancak zaman sarası hep haklı çıkardı. sistem açısından konuşuyorum transfer vs.. tartışmaları değil.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #136 : 28 Şubat 2025, 00:39:58 »
Bu adam takıntılı bir ruh hastası. Durmadan airball atan zagars çöpünü maçın en kritik yerinde sahada tutuyor hala. 3.periyotu da Sertaç salağını oyundan almayarak s.kti. sertaçla zagarsı al........

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #137 : 28 Şubat 2025, 10:00:46 »
Bu adam takıntılı bir ruh hastası.
Zalgiriste, Barçada "köpek gibi" bağırıyordu. Üstünü başını paralıyordu. sizin "Ruh Hastası" tabirinize uyuyor. Ama dikkat etmek gerekirse, bu söylem bir hakarete giriyormuş! Taraftardan tut, ulema yazar ve yorumculara varana kadar herkes tarafından bunun yüzünden de çarmığa yeterince gerildi zaten. Şimdi garibim sesi de çıkmıyor :)

"Köpek" deyince, hakaret olmuyor bu arada, teşbih yaptım yani onun kadar çok anlamında.. Bazıları okusun da anlasın diye yazıyorum!  ::)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #138 : 05 Mart 2025, 15:29:20 »
Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Saras Jasikevicius hakkında konuştu:

🗣 "Çok büyük bir koç, çok büyük bir kişilik ve motivasyon sağlayıcısı. Başka takımlardayken bile onun başarısını hissedebiliyordum. Şimdi maçlara gittikçe Ülker Sports Arena'da onun başarılarını hissedebiliyorum, görebiliyorum.

Fenerbahçe büyük bir spor kulübü. Burada başarılar herkese ait. Bu, büyük kulüp herkese ait. Yönetime, teknik heyete, oyunculara, taraftarlara ait. Birlik olduğumuz zaman, herkes aynı yöne kürek çektiğinde er ya da geç başarı gelecektir."

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #139 : 06 Mart 2025, 23:22:55 »
baldwin’i de takıma monte etti hocam.
hoca ona uygun rolü buldu, baldwin de takım için oynamaya başladı.
takım seviye atladı baldwin ile.

tartışıldığı dönemde “baldwin gibi oyuncuyu takıma adapte edemeyen adam hoca değildir” gibi büyük laf ediyordum.
emindim çünkü hocanın olayı halledeceğinden.
halletti.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2025, 23:24:50 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #140 : 07 Mart 2025, 00:42:01 »
baldwin’i de takıma monte etti hocam.
hoca ona uygun rolü buldu, baldwin de takım için oynamaya başladı.
takım seviye atladı baldwin ile.

tartışıldığı dönemde “baldwin gibi oyuncuyu takıma adapte edemeyen adam hoca değildir” gibi büyük laf ediyordum.
emindim çünkü hocanın olayı halledeceğinden.
halletti.

Bu akşam ben de çok iyi niyetli buldum Baldwin'i. Nigel da cevap vermeli buna. Seviye atlarız...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #141 : 07 Mart 2025, 05:59:45 »
Bu akşam ben de çok iyi niyetli buldum Baldwin'i. Nigel da cevap vermeli buna. Seviye atlarız...
Nigel neye cevap vermeli?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #142 : 07 Mart 2025, 10:38:40 »
Topu alçak postta aldığında kara deliğe dönüşüyor, dışarı hiç çıkmıyor top. Ha, zaten çoğunlukla bitiriyor ama niyet anlamında biraz Wade'le bu anlamda iletişimi arttırırsa güzel olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #143 : 07 Mart 2025, 22:58:13 »

Aynı şekilde yaklaşmalı. Eleştirmek için yazmıyorum, zaten doğasında var bu işin, yüksek ego göz karartabiliyor. Bunu törpüleyip birlikte alfa olabilirlerse durdurulamaz bir takım oluruz.