Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi  (Okunma sayısı 66627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi
« Yanıtla #585 : 17 Mart 2025, 16:13:09 »
Hulusi bi de açiklama yapıp bunları korumuş. Ulan Gökçen var Burutay var alsana Arkas tan oyuncu. Kazma Yiğit i tutacağına. Seneye voleybol izlenmez. Basket takımları çizgilerini bozmasın da seneye sadece basket izlenir.

Bir şeyler değişir diye ummuştum ama kongrede herkesin ortasında kendisine hakaretler eden şahsın yönetimine giren birinden beklemek yanlış olmuş tabi. Ne Stanicki aşkıymış, 20 senedir 2 voleybol şubesini de esir aldı herif.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #586 : 18 Mart 2025, 05:55:16 »
Y
Burakhan Tosun’u almışız galiba Arkas’tan sosyal medyada gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Çağatay ile birlikte yakışır bize ;D

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #587 : 18 Mart 2025, 11:26:34 »
Bir şeyler değişir diye ummuştum ama kongrede herkesin ortasında kendisine hakaretler eden şahsın yönetimine giren birinden beklemek yanlış olmuş tabi. Ne Stanicki aşkıymış, 20 senedir 2 voleybol şubesini de esir aldı herif.
Bu Stanicki bu kadar uzun süreli bizde ve Polonya’da voleybolda iyi ülkelerden biri. Mesela bir katkı verdiği aksiyonu aklıma gelmiyor. Tamam bütçe kadınlara göre çoğu zaman düşüktü ama sen gelecek vadeden bir iki oyuncuyu çek bize fayda görelim. Yok… Neyse büyüklerimizin bir bildiği(?!..)vardır.