Gönderen Konu: Nando De Colo  (Okunma sayısı 67040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Nando De Colo
« Yanıtla #285 : 05 Ocak 2026, 13:48:33 »
Tekrar hoş geldin Nando. Şahsen geri dönmesine çok sevindim. Harika bir zamanda geri dönmüş oldu. Şu anki kadro yapımız ve bulunduğumuz konum itibariyle yapabileceğimiz en mantıklı eklemeyi yapmış olduk.

Nando transferine benden başka en sevinen isimlerden birisi de Chris Silva olmuştur sanırım. İkili oyun ve potaya devrilme özelliği ile öne çıkan Silva'yı en iyi besleyebilecek isimlerin başında Nando geliyor. Nando transferi ile Silva transferi daha anlam bulmuş oldu.
Katılıyorum, çok yerinde bir tespit.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #286 : 05 Ocak 2026, 18:59:38 »
Tekrar hoş geldin Nando. Şahsen geri dönmesine çok sevindim. Harika bir zamanda geri dönmüş oldu. Şu anki kadro yapımız ve bulunduğumuz konum itibariyle yapabileceğimiz en mantıklı eklemeyi yapmış olduk.

Nando transferine benden başka en sevinen isimlerden birisi de Chris Silva olmuştur sanırım. İkili oyun ve potaya devrilme özelliği ile öne çıkan Silva'yı en iyi besleyebilecek isimlerin başında Nando geliyor. Nando transferi ile Silva transferi daha anlam bulmuş oldu.
Basketbolu sıkı takip ediyorum ama teknik, taktik çok bilmem.
Bu tespite göre teknik kadro da bu transferleri bunu düşünerek planlamış olsa gerek. Bu planın tutması ümidiyle öyleyse.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #287 : 05 Ocak 2026, 19:29:39 »
Ben muhaliflerdim. Dün Levent Topsakal'ın dinledim. "Son 5 dakikalarda faulüne güveneceğin eli titremeyen bir yıldızı Saras cebine koydu, play off ve F4 transferi" dedi. Yılların winner oyuncusu kadar bilecek halim yok. Tekrar hayırlı olsun.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #288 : 06 Ocak 2026, 00:05:46 »
Rezil herif.
Geldiğinden beri takımın ağzına sıçtı.

Şöyle biraz arka sayfalara gittim de baya kötü yorumlar var, umarım sıkıntı yaşamayız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #289 : 06 Ocak 2026, 02:05:50 »
Şöyle biraz arka sayfalara gittim de baya kötü yorumlar var, umarım sıkıntı yaşamayız.

Bana ait olabilir...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #290 : 06 Ocak 2026, 10:45:39 »
cuk oturmuş görünüyor umarım her şey yolunda gider. her şeyin fazla yolunda olması sadece biraz beni korkutuyor. alışık değiliz.