Gönderen Konu: Errick McCollum  (Okunma sayısı 7559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Errick McCollum
« Yanıtla #90 : 28 Haziran 2025, 10:58:32 »
Sezon ortası alınabilecek en mantıklı isimlerden birisi. Hayırlı olsun.

Beni yanıltmadı. Şampiyonlukta en önemli tamamlayıcı parçalardan birisi oldu. Yolu açık olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #91 : 28 Haziran 2025, 11:38:30 »
Muhteşem bir katkı verdi. Keşke her sezon ortası transferinden böyle katkı alabilsek.. Takımım da oynadığı ve zor anlarda büyük katkı verdiği için çok güzel hatırlayacağım kendisini.

Kime gidecekse de çok umrumda değil özellikle basketbol da malum camia rakibimiz bile sayılmaz. Orda istediği kadar sorumluluk ve süre de alabilecektir. Çok güzel karşılayamadik belki ama güzel vedalaşmak gerekir. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #92 : 28 Haziran 2025, 13:52:27 »
Ne denilebilir ki. sonsuz teşekkürler. Bizimle olan maçlarında gereken saygıyı ve sevgiyi göstermemiz gerekiyor. aynı diğer oyuncularımızda olduğu gibi. burası fenerbahçe. oyuncunun ülker arenaya geldiği zaman içinin cız etmesi lazım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #93 : 28 Haziran 2025, 16:47:38 »
Transferini saçmalık olarak değerlendirmiş, haberi duyduğumda sağlam sövmüştüm. Bu yıl olup bitenler, özelde bana genelde taraftarımıza ders olmalı. Ne bileyim; McCollum transferine olumlu bakanlar da Hall ya da Birch veya Melli, hülasa başka transferlere sövmüştür.

Klasik bağlamda bir 1 ve 5 numara olmaksızın sadece 7 asistle euroleague finalini kazanmamız mevcut basketbol bilgimin köhneleştiğini gösterdi bana. Daha öncesinde de transferlerin bir çoğunda temkinli olup performans görmeden yorum yapmamaya çalışmışımdır ama artık ilk performanslardan da bağımsız bir şekilde sene sonunu görmeden bir şey yazıp çizmeme kararı aldım.

Bu yıl içinde tecrübe ettiğimiz şeyler de bir şeyler öğretemeyecekse bizim taraftara, o taraftarı kimse iflah edemez artık.

En nefret ettiğim yere gidiyor. Buna karşın yapıp ettikleri o kadar değerliydi ki tek kelime bile edemiyorum. GS formasıyla da gelse Ataşehir'e muhakkak alkışlanmalı.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2025, 16:49:51 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #94 : 29 Haziran 2025, 12:14:42 »
Galatasaray formasıyla iç sahada alkışlanan ilk oyuncu olacak herhalde

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #95 : 29 Haziran 2025, 12:17:02 »
Sessuzluk iyidir

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #96 : 29 Haziran 2025, 13:17:51 »

Sinan alkışlandı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #97 : 29 Haziran 2025, 17:57:48 »
Şimdi yuvama döndüm diye açıklamalar yapar. Biz mi bıraktık bilmiyorum, istesek kalırdı diye düşünüyorum ama istemişsek ve kalmamışsa hafif zeka problemi var demekki diye düşünürüm. Gsye giden adamın yolu açık falan olmasın şahsen. Hizmetleri için teşekkürler. Gs de beter olabilir :)

Geri döndüm! Sanki hiç gitmemişim gibi! Beni özlediniz mi!? Galatasaray ile sözleşme imzaladığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Profesyonel kariyerimde ilk kupamı kazandığım kulüp (2016), 10 yıl önce beni ilk kez Türkiye’ye getiren kulüp, ailemin ve benim bu güzel ülkeye aşık olduğumuz yer… İsminin, oyunumun ve imajımın Avrupa’da büyüdüğü organizasyon. Hâlâ kulaklarımda “MVP” tezahüratlarınızı duyabiliyorum… Her şeyin tam bir döngüyle yeniden buluşması inanılmaz. Cim Bom Bom!

Cehennemin dibine kadar yolun var :) gs zaten bir cehennem varsa orasıdır, basket subesi de dibidir.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #98 : 29 Haziran 2025, 18:59:19 »
Senin rezil, genin ise bu seneden daha kötü olduğu bir sezon diliyorum.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #99 : 29 Haziran 2025, 20:27:11 »
Ağbiler rahat olun. İnanın bizde yarım sezon oynayıp euroleague kupasının alınmasında katkısı olması çok daha fazla koyuyordur suyun öte tarafına...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #100 : 30 Haziran 2025, 00:56:16 »
Bu adam rahat bir karakter. Bazı oyuncular böyledir.
Kendilerini bir yere çok bağlı hissetmez. Uzun süre bir yerde oynasa belki.
Kendi adıma hiç kızmadım. Bana eurolig şampiyonluğu getiren ekibin içinde önemli işler yapmış. Ben buna bakıyorum. Eskiden bende takılırdım biraz. Ama artık umursamıyorum.
O sözleri gs'yi çok sevdiği için söylemiyor, öyle söylemesi gerektiği için söylüyor.