Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Süper Ligi (2026-27 Sezonu)  (Okunma sayısı 1971 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Süper Ligi (2026-27 Sezonu)
« Yanıtla #30 : 13 Eylül 2026, 02:36:43 »
Asım kardeşim o kadar güzel yazmışsın ki, durumu o kadar güzel tespit etmişsin ki yürekten tebrik ediyorum seni.
Maalesef oturduğu yerden oyuncu alan, satan, teknik direktörü kovan yenisini ısmarlayan, dediğin gibi en ufak hatada linçleyen, kendi sığ dünyasından olayları yorumlayan, anlık yaşayan, geniş açıdan bakmaktan bihaber bir taraftar topluluğuyla sonuç almak çok zor.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #31 : 14 Eylül 2026, 21:52:06 »
Eylül'de havlu attık. Talisca'yı Acun aldı diye gönderdiler, ondan beridir galibiyetleri yok.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 14 Eylül 2026, 21:57:11 »
Greenwood hariç önde iş yapacak adam yok orta saha desen hücumda 0 resmen üç tane 6 numara ile çıkmış maça.

Geounduzi lyon maçı sonrası aldığın cezaya kimse ses etmedi ama ilk yarı o golü atacaksın

Bartuğ ismail değişikliğini de anlamadım bari leventi alsaydın orta açardı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #33 : 14 Eylül 2026, 21:59:59 »
Son kez gidiyorum dedi yine geldi, yarın öbür gün kovulur yakındır. Hiç bu kadar erken kopmamıştık ligden.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2026, 22:01:03 »
guendouzi bu takımın en büyüm ayak bağlarından biri

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #35 : 14 Eylül 2026, 22:05:33 »
Bu yönetimin aklı çalışsa lukakuyu alacağına cheriff ile devam edip kontenjana 8 alır ya da talisca ile devam ederdi bu kadar vasıfsız bunlar 10+3 ile lige girdik transfer bitince 50 milyon istiyorlar nasıl alalım diyorlar can uzun’a son hafta gidersen 50 değil 100 de ister adam
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2026, 22:05:52 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #36 : 14 Eylül 2026, 22:27:57 »
Yönetimin gitmesi kesinleşti zaten. Aziz daha transferde yapmaz.
Zaten yapmasında. Hakan Safi ya da Aydınlar'a koltuğu devretsin ve bir daha gelmemek üzere Fenerbahçe'den elini çeksin.
Aziz başkan ile ancak bu kadar. 13 yaşındaki ergenlerde Aziz'in ne olduğunu görmüş oldu.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #37 : 14 Eylül 2026, 22:50:29 »
Yönetimin gitmesi kesinleşti zaten. Aziz daha transferde yapmaz.
Zaten yapmasında. Hakan Safi ya da Aydınlar'a koltuğu devretsin ve bir daha gelmemek üzere Fenerbahçe'den elini çeksin.
Aziz başkan ile ancak bu kadar. 13 yaşındaki ergenlerde Aziz'in ne olduğunu görmüş oldu.
Bugün seçim olsa aziz yıldırım 10k oy alır en az nasıl kesinleşti 😅 stadı yapacam benim boynumun borcu der

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #38 : 15 Eylül 2026, 09:54:41 »
Taraftarsorumludur genç oyuncu nerde diyeceğine taraftar gelir gelmez Cheriff Nene gibi adamları yuhlamayacak.Artı genç oyuncu geldi mi sabır edeceğiz hemen elden çıkarmayacağız.Bundan sonraki olası yönetimler asla dinlememeli taraftarları.Populizmden kaçmalı.Şimdi neden bu takım yaşlı deme hakkı yok taraftarın kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2026, 09:55:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #39 : 15 Eylül 2026, 18:19:39 »
Tadic, Dzeko, pirme İrfan, iki kişilik koşan Syzımanski, prime Fred, prime Ferdi gibi herşeyi yapabilen bir oyuncu grubuna karşılık iki al-ver bile yapamayan şu anki kadroyu kıyaslayınca İsmail Hoca'nın lastiğin neden patlak olduğu ortaya çıkıyor. Daha mücadeleye bile giremeden havlu attık lige. CL'de de birşey olacağını sanmıyorum artık zira bu iş biraz da pskiolojiktir.

Ben basketboldan devam, size kolay gelsin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #40 : 16 Eylül 2026, 10:36:45 »
İsmail Kartal'ın Fenerbahçe gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapacak kapasitesi yok. Teknik-Taktik bir kenara mental olarak böyle bir camiada başarılı olabilmesi mümkün değil. Geçen haftaki istifası, geri dönüşü, Gaziantep maçındaki çaresiz görüntüsü ve oyuncu değişiklikleri zaten her şeyi özetliyor. Teknik direktörün bir karakteri, duruşu ve liderlik vasfı olması lazım. Oysa İsmail Kartal, duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip. Üstüne üstlük kulüp başkanı da Aziz Yıldırım gibi birisiyse ya İsmail Kartal kafayı yer ya da Aziz Yıldırım onun başını yer.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #41 : 17 Eylül 2026, 06:59:54 »
İsmail Kartal'ın Fenerbahçe gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapacak kapasitesi yok. Teknik-Taktik bir kenara mental olarak böyle bir camiada başarılı olabilmesi mümkün değil. Geçen haftaki istifası, geri dönüşü, Gaziantep maçındaki çaresiz görüntüsü ve oyuncu değişiklikleri zaten her şeyi özetliyor. Teknik direktörün bir karakteri, duruşu ve liderlik vasfı olması lazım. Oysa İsmail Kartal, duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip. Üstüne üstlük kulüp başkanı da Aziz Yıldırım gibi birisiyse ya İsmail Kartal kafayı yer ya da Aziz Yıldırım onun başını yer.

Bence kim gelirse gelsin .... sistem bozuk ken bir bok olmaz...
Hoca geliyor ona uygun kadro olmuyor..... kadro oluyor ona uygun hoca olmuyor.. 3-5-2 oynatacak defans oyunculari geliyor, 4-4-2 oynatilmaya calisiliyor... vs vs vs ....

Birde fenerbahce de hic kimsenin doknulmazligi yok ... GS-BJK-TS kime laf edilse linc ediliyor laf eden... (hakli da olsa haksiz da olsa) ..
Bu kulaklar Icardi nin ornek aile yasami guzellemelerini duydu aylarca...

Sorun nasil cozulur bilmiyorum ama o kadar mental gucu olan birileri oldugunu da sanmiyorum... ne hoca ne yonetim ne oyuncu ... isin boku cikti.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #42 : 18 Eylül 2026, 22:12:38 »
Eylül'de havlu atmışız, hala Asensio bekliyoruz hazır olacak da oynayacak. Ligin sondan bir önceki haftasında Konya maçında oynamıştı, tatile sakat gitmedi. Sezon Haziran sonu açıldı 3 ay oldu hala Asensio bekliyoruz. Şampiyonlar ligine katılmamızda katkısı yok. Lig de bitti. Devre arası piyasası da varken elden çıkarmak lazım. Lukaku, Semedo, Skrinar da peşine paket. Götünü kaldıramayan, ağır, sakatlığa yatkın kim varsa postalayacaksın. Yol yakınken Avrupa'da puan ve prestij kasıp ligde Alaattin, Çağrı, Serhan Kök, Adnan Efe gibi gençlere daja çok şans verilmeli. Sarıyer'e kiralık verilen Yağız Fikri de ciddi potansiyelli o bile devre arası çağrılıp oynatılabilir. Mümkünse hazır Müldür sakatlanmışken Mimovic'i de denemek lazım. Devre arası Arda Okan'ı da mutlaka almamız lazım.

Bana artık ağır, beli dönmeyen, jogging yapan adamlar izlemekten gına geldi.
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2026, 22:15:47 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #43 : 19 Eylül 2026, 22:44:37 »
Eylül'de havlu atmışız, hala Asensio bekliyoruz hazır olacak da oynayacak. Ligin sondan bir önceki haftasında Konya maçında oynamıştı, tatile sakat gitmedi. Sezon Haziran sonu açıldı 3 ay oldu hala Asensio bekliyoruz. Şampiyonlar ligine katılmamızda katkısı yok. Lig de bitti. Devre arası piyasası da varken elden çıkarmak lazım. Lukaku, Semedo, Skrinar da peşine paket. Götünü kaldıramayan, ağır, sakatlığa yatkın kim varsa postalayacaksın. Yol yakınken Avrupa'da puan ve prestij kasıp ligde Alaattin, Çağrı, Serhan Kök, Adnan Efe gibi gençlere daja çok şans verilmeli. Sarıyer'e kiralık verilen Yağız Fikri de ciddi potansiyelli o bile devre arası çağrılıp oynatılabilir. Mümkünse hazır Müldür sakatlanmışken Mimovic'i de denemek lazım. Devre arası Arda Okan'ı da mutlaka almamız lazım.

Bana artık ağır, beli dönmeyen, jogging yapan adamlar izlemekten gına geldi.
Eline sağlık dostum. Sonunda gerçekleri görebilen bir taraftar olduğunu görmek çok mutlu ediyor. Yıllardır hep aynı hataları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Menajer önerisiyle oyuncu alıyoruz ve oyuncuların geriye giden özelliklerini görmezden gelerek, sürekli olarak isimlere odaklanıyoruz. Temposuyla bilinen oyuncuları 30 yaşını geçtikten sonra almanın, atletizmi ve gücüyle bilinen oyuncuları yine 30'dan sonra almanın bizi başarıya götüreceğini inanıyoruz. Taraftarımız ise bu sözde büyük isimleri görünce kendinden geçiyor ve hep aynı döngüye giriyoruz.

İlk olarak, ağır diz sakatlıkları geçirmiş futbolcuları almaktan vazgeçmemiz lazım. Asensio'nun zaten maç içindeki temposu da, bizim seviyemizdeki takımlar için uygun değildi. Szymanski gibi ayaksız olsun ama sahada basmadık yer bırakmayacak tarzda oyunculara ihtiyacımız var. Ayrıca, bizim kulübün kronikleşmiş sorunu olan yan pas futbolunu kırabilecek oyuncularla oynamamız lazım. Kanatlarımızdan tut, on numarımıza kadar kimse öne hareketlenmiyor, herkeste al ver yan pas yan pas tarzında iğrenç pasif bir futbol oynuyorlar. Bizim futbolcularımız sahada fark yaratmaktan ziyade, hata yapmamak için sahada mücadele ediyorlar. Bize bu mentaliteyi kırabilecek Greenwood gibi biraz gamsız topçulara ihtiyacımız var. Özellikle de yan pas ustası Guendouzi gibi sıradan futbolcularla oynayarak değil.

Bu takımın geleceği çok karanlık, neredeyse hiçbir çıkış yolu yok gibi gözüküyor. Tek şansımız, Aydınlar gibi birisinin gelip, üstüne para vererek takımdaki büyük bir çoğunluğu göndermesi gerekiyor. Ama bu neşter çok ama çok net olmalı. Fenerbahçe futbolunun değişimi için devrimsel bir değişim alınması gerekiyor. Bunu kim yapabilir bilmiyorum ama artık yaşı geçmiş ve buraya tamamen para amacıyla gelen, sorumluluk almaktan korkan, tamamen yavaşlamış hiçbir topçuyu almamak gerekiyor.

Şu an takımdan gitmesi gereken yabancılar:
Semedo: Yaşı geçmiş bir bek. Nasıl böyle bir hamle yapılır aklım almıyor. Bildiğiniz dünyanın en sıradan bekine 4 milyon euro para veriyoruz.
Skriniar: Herkes kaptan falan diyor da, herif kağnı gibi ve tam bir saatli bomba. Daha kötüsü, bu adamın her an sakatlığı yüzünden yine başımız ağrıyabilir. Benim kendisiyle ilgili en büyük sıkıntım kazandığı para. Kesinlikle daha ucuza, ayağı Skriniar kadar kalitesiz bir stoper bulabiliriz. Ama bizim gibi kronik yan pas hastalığı ve paslı çıkamama hastalığı olan takımlara Ake tarzı ayağı düzgün stoperler daha çok gerekiyor.
Kante: Yaşlı ve aşırı fazla para kazanıyor. Oyununa lafım yok ama geleceği inşaa etmek istiyorsak Kante olmamalı.
Guendouzi: Efe yazmış yukarıda, bence bu takımdaki en overrated oyuncu. Bana yetenekleri çok etkileyici gelmiyor ve bence yine agresifliği bu takıma el freni oluyor. Sahada izlerken hiç fark yaratmadığını net olarak görüyorsun.
Vedat: Yaşı geçmiş, yılda 7 milyon euro kazanan çok sıradan bir forvet. Alınması çok ama çok büyük hataydı.
Lakaka: Tarihin en kötü transferi.
Ederson: Kaleci kesinlikle yerli olmalı. Berke gibi fırsatımız vardı ama değerlendiremedik.
Asensio: Şu takımda en uyuz olduğum topçu. Gram temposu olmayan, tek yaptığı şey yan pas olan bir başka kronik sakat. Hazır piyasası varken satmamız lazım.

Yaş ortalamasını bir şekilde 24'e çekmemiz lazım.

Gelecek sezon gelecek yönetimin işi çok zor. Takımda bu kadar fazla çöple başarılı olmak çok zor. Bunları göndermemiz de çok zor, hepsi hayvan gibi para kazanıyor.