Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko 97-94 Anadolu Efes | BSL 2025-2026 Sezonu - 11.Hafta  (Okunma sayısı 759 defa)

ertuğrul (+ 1 Gizli) ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | BSL 2025-2026 Sezonu - 11.Hafta
« Yanıtla #15 : 14 Aralık 2025, 22:32:14 »
Salı günü Pana maçı var, biz bu saatte Efes'le maç oynuyoruz ve maç uzuyor... Kaygı tavan yaptı

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #16 : 14 Aralık 2025, 22:50:04 »
Çift maç haftası uzaması kötü oldu Baldwin Efes’i oyunda tuttu 😅

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #17 : 14 Aralık 2025, 22:55:23 »
Bu takımın güvenli limanı Melli - Hall ve ikisinin kontrolünde giden bir maçta Baldwin ve Birch katkısı, bu net artık. Biz bu dördünü öldürmek için her şeyi yapıyoruz. Zamanında Vesely'nin ağzına sıçtık çift öküzü gibi kullanarak, yine akıllanmadık.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #18 : 14 Aralık 2025, 23:02:04 »
geçen sene takımın kare ası marko wade tarık ve nigeldı. hall ve melli bu kadar anahtar rollerde değildi, performans verirken de yan parça olarak rakibin beklemediği yerden darbeleri vuruyolardı. şu an kare as wade hall tarık ve melli. hall melli ikilisinden birini hatta belki ikisini eski rollerine geri döndürebilecek 1-2 ekleme yapsak güzel olur.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Üçlüğe kalkmış oyuncuya nasıl 2 atışlık çalındı? Gerekçe neydi, anlayan var mı?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Lig tarihinde ilk kez 5 maç üst üste kaybettiler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Devon Hall 2 hücum üst üste Swider'ın üstüne hücum edicem diye maçı veriyodu az daha ama uzatmaya gitti.

Uzatmada el koydu duruma. Sadece size istinaden yazmıyorum, millet olarak yaptıklarını görememek ve yapamadıklarını görüp öne çıkarmak gibi bir meylimiz var, ki zaman zaman ben de yapıyorum bunu. Yük bindi sırtlarına iyice, yük bindikçe hata yapma oranları yükseliyor doğal olarak. Örneğin bugün Boston olmadığı için 0 katkı, Bacot ise geçtim katkıyı safi zarar verdi. Rotasyon iki kişi eksiliyor, eksildikçe bu ağbilerin sırtına biniyor yük, bindikçe de hatalar geliyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Üçlüğe kalkmış oyuncuya nasıl 2 atışlık çalındı? Gerekçe neydi, anlayan var mı?

Efes'i maçta tutma çabaları. Hall'ı indirdi herif, hücum faul çalacakları yerde savunma faulü çaldılar. Bunlar art niyetli işler.

Benim canımı sıkan vu bugüne özel olmayan bir diğer husus ise Tucker'ın güçlü olmasının adama dezavantaj yaratması. Çoğu kez faul yapmıyor, kuvvetli olduğu için temastan sonra ayakta kalıyor, savunan onun kadar kuvvetli olmadığı için yere düşüyor ya da bırakıyor kendisini, hemen hücum faul. İyi teknik faul falan almıyor. Kontrolsüz daldığı pozisyonlardan bahsetmiyorum, hakikaten bu tür pozisyonlar da var ama çoğu oyun bilgisi eksikliğinden çalınan uydurma düdükler...