Gönderen Konu: Khem Birch  (Okunma sayısı 3642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Khem Birch
« Yanıtla #30 : 20 Haziran 2025, 02:10:35 »
Önümüzdeki sezon çok uzun olacak. Bizim RM gibi 15-16 üst düzey oyuncu tutma şansımız yok kadroda. Tutalım, tüm sezon ihtiyaç belirdiğinde 30-35 maç oynasın. NBA'deki gibi rotasyon olmazsa seneye euroleaguede çok sakatlık olacak. Bu tempoya can dayanmaz.

Kadro derinligi konusunda haklisin. Ama hem sertac hem birch aklima yatmiyor bu kadar uzun sezonda.
Yinede verdigi performansla Sertac tan daha cok haketti kadroda kalmayi. Sanki Sertac yerine Omer getirerek bir nebze denge saglanabilir. Omer 1-1,5 bandinda birseye gitmisti Pana ya. 1 civarina gelirse o durumda sene icinde hamle yapma sansi da olur istenmeyen bir durum olursa. Bu durumda Birch bir sene daha devam eder.

PS: yazip yazip siliyorum.... omer in o kalcasini dondurememesi geliyor aklima .... gider me o rotasyon bir sene diyorum. Yazik basketbolun geldigi yere, alabilecek bir tane duzgun 5 turk yok. Duygusal degil mantikli bakinca Birch gider gibi geliyor.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2025, 02:14:26 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #31 : 20 Haziran 2025, 10:09:05 »
Adam 60+ maç oynamış bu sene. Savunmada fakir Udoh'u etkisi yapmış, EL kupasının kazanılmasında muazzam katkı vermiş, final serisinde şov yapıyor. Bildiğim kadarıyla da ciddi anlamda cüzi bir miktara oynyor. Kadroda tutmamak için ben bir sebep göremiyorum.

Hayes(ya da yeni 4)-Jantunen-Melli
Birch-Bango-Sertaç (ya da Ömer)

Tutarsın, en kötü ihtimal sene içi hamle yapmana fırsat verir ücreti. Bilemiyorum, nikahta kafa karıştıran baldız gibi, Cem Yılmaz'ın dediği. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #32 : 25 Haziran 2025, 22:45:16 »
Mvp. Hakettin kral ödülü de, kontratı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #33 : 25 Haziran 2025, 23:14:27 »
Çok sevindim. Hala "hak ettim mi, bilmiyorum" falan diyor ağbi :)