Milutinov olympiakostan çok yüksek bir maaş istiyomuş henüz anlaşamamışlar. Eğer anlaşamazlarsa biz ve dubai oyuncu ile ilgili girişim yapabilirmişiz. (Backdoor podcast)
Yazıyı ben de okudum. Kendini Lessor ve Poirier seviyesinde görüp, onlar kadar kazanmak istediğinden bahsedilmiş.
Oly nin bu tutum karşısında Sloukası nasıl kaybettiğini biliyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse, Kostas rolünün artmasını istedi, Bartzokas kem küm etti, Pana hem para hem de rol verince Gergin in yanına gitti. Benzer bir durum da burada söz konusu olacaktır. Belli ki, ona atfedilen bir değer var, teklif önüne gitmiş. Elinde böyle bir koz var ama Oly den de ayrılmak istemiyor. Aynı parayı verin gibisine getiriyor. Böyle durumlarda, oyuncunun aklının karışmasına mahal vermeden, eğer ciddiysen ve ihtiyacın olan "must" oyuncuysa, değerini verip alacaksın. Poirier böyle kaçtı, bu da kaçmasın.
Diğer taraftan Milutinov için bir dönem "Cam adam" yakıştırması vardı. Sakatlıklar sebep, bunun da iyi araştırılması gerekli elbette...