Bogdanovic'in çok kez son sn basketleriyle maç kazandığımızı hatta kupa kazandığımızı biliyorum. Bütün maçları izledim, kötü oynadığı hiçbir maçta da çıkıp "lan ne biçim oynuyosun" demişliğim yoktur, ne Bogdanovic'e ne de takımdaki diğer sporculara. Hepsinin ne kadar karakterli sporcular olduğunu biliyorum, görüyorum. Kaç maçtır Bogdanovic kendine gel artık lütfen diye yalvarıyorum tabiri caizse. Hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim, söylemem. "Meymenetsiz surat" derken de aslında amacım kötülemek değildi; daha uygun bir ifade bulamadığımdan bu tabiri kullandım. Suratındaki o ifadesiz ifade hiç mi canınızı sıkmıyor sizlerin? Hiç mi dikkatinizi çekmiyor ya da? Eyvallah makine değiller, her maçta aynı performansı bekleyemeyiz; ki beklemiyorum da zaten. Fakat dedim ya performansı değilse de surat ifadesi değişmeli. İsteksiz, memnuniyetsiz, zorla tutuluyormuş gibi, mutsuz, ölmüş ağlayanı yok tarzında bir surat ifadesini sadece Bogdan'a değil takımdaki hiç kimseye yakıştıramıyorum ben. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın, dediğim gibi amacım kötü değildi.
Bu akşamki performansından ötürü de tebrik ve teşekkür ediyorum Bogdanovic'e.