"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haberin doğruluğuna ulaştım Spor Toto Basketbol Süper Ligi�nin 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Galatasaray Odeabank�ı 93-74 mağlup ederek ligdeki 5. galibiyetini aldı.Bogdan Bogdanovic maç sonrasında basketball.com.tr�ye özel olarak sakatlığıyla ilgili bilgi verdi. Karşılaşmanın ardından özel açıklamada bulunan Fenerbahçe�nin yıldızı dönüş süreci hakkında konuştu.Sakatlığının son durumuyla ilgili henüz net bir bilgisi olmadığını söyleyen Sırp yıldız, koşmaya çalıştığını ancak koşamadığını söyledi. Her gün iyileşmek için çabaladığını söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, iyileşmesi için 4 veya 5 güne daha ihtiyacı olduğunu belirtti.
haberin doğruluğuna ulaştım Spor Toto Basketbol Süper Ligi‘nin 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe evinde Galatasaray Odeabank‘ı 93-74 mağlup ederek ligdeki 5. galibiyetini aldı.Bogdan Bogdanovic maç sonrasında basketball.com.tr‘ye özel olarak sakatlığıyla ilgili bilgi verdi. Karşılaşmanın ardından özel açıklamada bulunan Fenerbahçe‘nin yıldızı dönüş süreci hakkında konuştu.Sakatlığının son durumuyla ilgili henüz net bir bilgisi olmadığını söyleyen Sırp yıldız, koşmaya çalıştığını ancak koşamadığını söyledi. Her gün iyileşmek için çabaladığını söyleyen 24 yaşındaki oyuncu, iyileşmesi için 4 veya 5 güne daha ihtiyacı olduğunu belirtti.
Son durumu hakkinda haber varmi acaba?18-19 gibi iyilesmesi bekleniyordu,milano macina cikabilecekmi
Dönüyor gönlümün efendisi son 5 gün geri sayım başlasın..
Kemal, donusunle Bogdan'in donusu arasindaki paralellikler dikkatimi cekti. Onu mujdelemek icin mi dondun yoksa, nihai bir donus mu bu?