Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 167700 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Halkbank şampiyon.
Geçmiş olsun.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Voleybol'dan çok anlayan birisi değilim,sadece FENERBAHÇE'NİN maçlarını izlerim,çok nadirdir FENERBAHÇE dışında başka bir takımın voleybol maçını izlemem,ama bu kadar rezil kararlar verilen maç hatırlamıyorum.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Benim skor geçmem uğursuz geldi mağlubiyet bana yazar :p

Çevrimdışı ata771

• Üye
Adamlar bizden iyi takim ama bu kadar rezil kararlar verilmez kaderiyle oynamaya haklari yok hakemlerin

Çevrimdışı ata771

• Üye
Halkbank camiasi kim ki onlara teşekkür ediyorsun emre batur

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
İvan'ın bi sıkıntısı mı var acaba ?

Çevrimdışı 34FD1987

• Üye
  • Yer: Nevşehir
Halkbank' ı tebrik etmek lazım, bizden daha iyi takım ve maalesef bizden daha çok inandılar ve daha çok hak ettiler. Hakem çok kötü hatalar yaptı ama şampiyonluğu hakem yüzünden kaybettik dersek kendimizi kandırırız. 2. ve 3. maçlar sahada hiç yoksun. Bugün 25-11 set veriyorsun... bizim Halkbank karşısında şampiyon olabilmemiz için %100 e yakın oynamamız gerekirdi, o da olmadı. Türkiye kupası finalinde bile % 90 performansla oynamamıza rağmen 4. setin sonundaki ve 5. setteki ufak konsantrasyon kaybı sonucunda kupayı kaybettik.

Challenge cup şampiyonu ve şampiyonlar ligi finalisti takımların oynadığı bir final izledik ve kaybettik. Canları sağ olsun bizimkilerin. Bize düşen seneye daha güçlü takım kurup favori olduğumuz bir final serisi ve Avrupa macerası yaşamak.

Keşke FENERBAHÇE taraftarı olarak o salonu doldurup büyüklüğümüze yakışır destek verebilsek...

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
voleybolextra.com ‏@voleybolextra  2 dk.
Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı ödül törenine katılmayacak. Hakem kararlarını protesto amacıyla sahaya geri gelmeyecekler.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Halkbank camiasi kim ki onlara teşekkür ediyorsun emre batur

Camia derken 10 yaşındaki çocuklar grubundan bahsediyor sanırım Emre:))) E tabi 10 yaş çocukları kendi yaşıtları içinde bir camiadır:P
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Osmany Fenerbahçe dedikoduları doğru gibi. Burcu da Türkiye'de kalabilir diye duyduk ama Ankara'yı sevmemiş falan dedi.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
pozisyonu şimdi gördüm çizgi hakemleri ne işe yarar voleybolda.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
BU DEVLET  takımları buralarda olup  iddaalı kadrolar kurdugu sürece adil tarafsız rekabet içinde bir liğ ve oyun izleyemeyiz senin 1 verdigin oyuncuya o 3 verip alır sen vergi verirken o vergiden düşer
 hem hakemler baskı altında kalır hem yayıcı kuruluş hem medya bir hata yapsalar telefonla başbakandan azar yiyor durumda bulabilirler kendilerini onların işide zor
3 büyük kulüp anlaşıp devlet takımları varsa biz yokuz deyip resti cekmeleri gerekiyor bunun başka bir altarnatifi yok gibi
spora destek olacaklarsa sponsor olsunlar
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Allah tan İstanbul da oturmuyorum yeminle böyle hakemlerin olduğu maçlarda ayakkabımı ayağımdan çıkarır hakeme fırlatırdım. Hayır hakem bir şey değil de ayakkabılara yazık olacaktı:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem