Tebrikler takima cok guzel galibiyet.
Ivan ve Fonteles gibi 2 onemli silahimiz olmadigi,Turgay'in adeta Maliye'nin 7.adami gibi oynadigi ,Marshall ,Metin ve Ortalarimizla hucum edebildigimiz Maliye MP gibi disli bir takima karsi iyi bir oyunla puan vermeden yenmek hem sonuc olarak onemli hem de takimin potansiyelini yansitmasi acisindan onemli.
Evet Arslan - Marshall A.S. Maliye'ye tum odemeleri pesin yapti

Marshall muhtesem oynadi.% 57 ile 17 hucum,4 servis sayisi,3 blok toplam 24 sayi ve +10 verimlilik ile oynamis.Iste Marshall gibi tecrubeli ve kariyerli bir Ustadan bekledigimiz bu takimi sirtlamasi.
Tabii Onu boyle iyi oynatan Arslan'i da kutlamak lazim muhtesem hucum varyasyonlari gorduk ozellikle asansorler arka orta 6 numara hucumlari.
Metin kardesimiz de 20 yasinin tecrubesizligini zaman zaman yasasa da Ivan gibi bir abidenin yoklugunu hissettirmemek icin elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor.
1.setin sonlarinda 3 kez ust uste disari atti orada guce cok yukleniyor ,biraz bilegini kapatarak toplari cektirse o toplar iceri duser,zamanla bunlari da yapacaktir.
% 52 ile hucum etmis 17 sayisi var +7 ile oynamis.Aferin Metin.Ukrayna da da 22 sayi ile takimimizin en skorer ismi olmustu.
Ortalarimiz Kemal % 75 8/6 hucum ,1 blok 7 sayi,Emin 6/5 hucum,1 blok,1 servis sayisi 7 sayi.2 orta oyuncumuz da cok iyi oynadi.
Turgay takimimizin gosterissiz ancak faydali 7.adamlarindandir.Geldiginden beri sanirim en kotu oyununu oynadi hucumda 10/0.Ancak 22 manset'te hic hata yapmayarakta onu telafi etti (%46-27-)
Ediz ile 2.set'te kisa sure yer degistirdi Ediz 1/1 hucumla girer girmez gorevini yapti.
Serkan'da mukemmel bir manset performansi sergiledi.Tablet'te rakamlari cok kucuk goruyorum % 81 (77) gibi galiba.Halbuki 3 gun once Ukrayna da gocmustu ve 3-1 alacagimiz maci 3-2 kaybetmistik.Kisa zamanda kendisini mental olarak toparlamasi da onemli.
Arslan da cok iyi oynadi ve oynatti.
Ilk yariyi 11 macta yenilgisiz kapattik ancak. 3-2 yendigimiz Halkbank'in ardindan 2.siradayiz.Ziraatbankasi macini 3-2 kazanmamiz 1 puan kaybi liderlige mal oldu.
Dun Arkas - Halkbank macindan bir seyler bekliyordum liderlik icin ancak Halkbank yakin gecen 2 zeti 25-23 ve 27-25 almasini bilerek 3-1 kazanmis ve benim. beklentilerimi bosa cikarmis.
Artik 2.devre de ayni sekilde devam ederek liderligi aliriz insaallah.
Istatistikler ;