Merhaba arkadaşlar;
Şimdi eve girdim maçtan.Gördüklerimle ilgili üç beş kelam edeyim istedim.Önce seyirceden başlayayım:Büyük hayal kırıklığına uğradım açıkçası zira dünkü VB maçından sonra herkesin daha iştahlı olacağını düşünmüş ve bu maçın full olacağını tahmin etmiştim ama çok kötü yanılmışım.Davetlilerle beraber en fazla 1000 kişi vardı(belki o da yoktu).Günü bölmeyecek çok uygun bir saatte bu kadar az seyirci olması takımı da olumsuz etkilemiştir sanırım.Başkan yine varlığı ile bize moral verdi.Onun dışında C.Baroni ve tüm ailesi,Bauer,Aneta,Fe Garay,Eda,Didem Akın,Kübra! da oradaydı..Maça gelince,teknik taktik olarak ahkam kesecek kadar bu oyuna hakim değilim ama neticede 30 yıldır seyrediyorum ve bir takım temel doğruların ne olduğunu biliyorum.İyi manşet,iyi servis,iyi blok,doğru pas dağıtımı bu işin çatısı..Ne yazık ki bugün bunların hiçbiri bizde yoktu.Ne liberomuz(ki hoca da Burak'ı aldı 2.setin ortalarında) ne pasörümüz oyunun içindeydi.Sevgili İlker Üçer kardeşimizin Emir Predzliç için kullandığı bir tabir vardı : "Bodiroga olmasını beklerken gittikçe Erkan Veyseloğlu'na doğru devşiriyor" şeklinde..Aslan da tam bu durumda.Gittikçe daha kötü oynuyor.Pas dağıtımında dengeli olup herkesi kullanması,ortaya,köşeleri,arka alanı paylaştırması lazımken acaip! işler yapıyor.Kör değneyini beller gibi her topu Ivan'a atıyor.Doğru atsa gam yemem.Çocuk nasıl vuracağını şaşırıyor!Tamam arka alandan da müthiş toplar çıkamadı ama çıkanları da çok kötü değerlendirdi.Neyse bir kişiye yüklenmeyeyim.Bugün tüm takımda kontak kapalıydı aslında..Bu arada Halkbank kaç topa bloksuz vurdu sayamadım.Yalnız kırılma anını çok net gördü sanırım herkes.İlk sette 17-14 öndeyken Djuriç'in arka arkaya servisten aldığı 5 sayı sadece seti değil maçı da bitirdi.Aslan 3 topta 3'lü bloğa sıkışacağını göre göre Mashal'a yüklendi.Aynı sayıyı 3 defa verdik!.Muhtemelen bu 2 takım ligin finalinde karşı karşıya gelecekler.Bugünü hiç yaşanmamış saymak en iyisi.Bu arada konu ile ilgisi yok ama Didem Akın'a Matoviç'in durumunu sordum:"Aile içinde böyle şeyler olur,çözülmeyecek birşey yok.Yakında hallolacak" şeklinde gayet politik bir cevap verdi.Aneta'ın da sana selamı var Cem