Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 175935 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
sağlık olsun takım çok durgundu bugün ona rağmen ilk seti 19-15'ten vermesek bu maçı alabilirdik...

Çevrimdışı Starefener

• Üye
Bugün kötü oyunla maçı verdik
Hakemlerin de kritik sayılarda aleyhimize çakmadı motivasyonu bozdu
Fontales eski gücünde değil
Şampiyonluk için onun toparlanmadı lazım
İvan tek başına zorlanıyor
Bugün Marshall'da kritik hücumlarda hata yaptı

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
hakem hataları vardı ama takım olarak kötüydük
Arslan kaptan gibi davranıp takımı toparlayacağına yine hakeme yaktın bizi diye hayıflanıyordu
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
hakem hataları vardı ama takım olarak kötüydük
Arslan kaptan gibi davranıp takımı toparlayacağına yine hakeme yaktın bizi diye hayıflanıyordu
Yakmadimi resmen son seti alin sizin olsun dedi
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Yakmadimi resmen son seti alin sizin olsun dedi
İlk seti de o verdi abi,hatta iddaa ediyorum orada o seriyi yakalayamasalar oyunda hiç devreye giremeyeceklerdi.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Burcu ya çok pis sallayacam ayıp olacak. Hakem hata yapar sus pus olur Fenerbahçenin yaptığı üç kritik hata der. Kör müsün Burcu? Yine sinirlerim depreşti bu kadını nerde görsem hiç bir şey söylemeden yüzüne tükürecem o derece yani
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Bugün takım olarak iyi değildik , çok hata yaptık.Maçı kendi ellerimizle verdik tabi ki  hakemlerin yardımıyla...Hakemler öyle kritik yerlerde hata yaptılar ki ivmeyi Halkbank'a kazandırdılar.

Çevrimdışı tgoncu

• Üye
Merhaba arkadaşlar;
Şimdi eve girdim maçtan.Gördüklerimle ilgili üç beş kelam edeyim istedim.Önce seyirceden başlayayım:Büyük hayal kırıklığına uğradım açıkçası zira dünkü VB maçından sonra herkesin daha iştahlı olacağını düşünmüş ve bu maçın full olacağını tahmin etmiştim ama çok kötü yanılmışım.Davetlilerle beraber en fazla 1000 kişi vardı(belki o da yoktu).Günü bölmeyecek çok uygun bir saatte bu kadar az seyirci olması takımı da olumsuz etkilemiştir sanırım.Başkan yine varlığı ile bize moral verdi.Onun dışında C.Baroni ve tüm ailesi,Bauer,Aneta,Fe Garay,Eda,Didem Akın,Kübra! da oradaydı..Maça gelince,teknik taktik olarak ahkam kesecek kadar bu oyuna hakim değilim ama neticede 30 yıldır seyrediyorum ve bir takım temel doğruların ne olduğunu biliyorum.İyi manşet,iyi servis,iyi blok,doğru pas dağıtımı bu işin çatısı..Ne yazık ki bugün bunların hiçbiri bizde yoktu.Ne liberomuz(ki hoca da Burak'ı aldı 2.setin ortalarında) ne pasörümüz oyunun içindeydi.Sevgili İlker Üçer kardeşimizin Emir Predzliç için kullandığı bir tabir vardı : "Bodiroga olmasını beklerken gittikçe Erkan Veyseloğlu'na doğru devşiriyor" şeklinde..Aslan da tam bu durumda.Gittikçe daha kötü oynuyor.Pas dağıtımında dengeli olup herkesi kullanması,ortaya,köşeleri,arka alanı paylaştırması lazımken acaip! işler yapıyor.Kör değneyini beller gibi her topu Ivan'a atıyor.Doğru atsa gam yemem.Çocuk nasıl vuracağını şaşırıyor!Tamam arka alandan da müthiş toplar çıkamadı ama çıkanları da çok kötü değerlendirdi.Neyse bir kişiye yüklenmeyeyim.Bugün tüm takımda kontak kapalıydı aslında..Bu arada Halkbank kaç topa bloksuz vurdu sayamadım.Yalnız kırılma anını çok net gördü sanırım herkes.İlk sette 17-14 öndeyken Djuriç'in arka arkaya servisten aldığı 5 sayı sadece seti değil maçı da bitirdi.Aslan 3 topta 3'lü bloğa sıkışacağını göre göre Mashal'a yüklendi.Aynı sayıyı 3 defa verdik!.Muhtemelen bu 2 takım ligin finalinde karşı karşıya gelecekler.Bugünü hiç yaşanmamış saymak en iyisi.Bu arada konu ile ilgisi yok ama Didem Akın'a Matoviç'in durumunu sordum:"Aile içinde böyle şeyler olur,çözülmeyecek birşey yok.Yakında hallolacak" şeklinde gayet politik bir cevap verdi.Aneta'ın da sana selamı var Cem :))

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Takım iyi oynamadı, İvan hiç giremedi maça, Marshall rezaletti,Fonteles eski ritminde değildi,Orta oyuncularımız Allahlık tamam hepsini kabul ediyorum.

Ama tek işi çizgiyi kontrol etmek olan Hakem Marshall'ın o topuna nasıl dışarda kararı verebilir ya?Hüseyin'in bizim sahamızdaki topa müdahele etmesini yada Djuric'in fileye temasını görmeyen baş hakeme ne denir mesela.

"Sen Fenerbahçesin Hakemide yeneceksin" niye yeniyorum abi ben hakemi?Halkbank'ı yenmek zaten yeterince zor niye bide Hakemi yenmem gerekiyo?

Yeter artık! Teknolojinin nimetlerinden faydalanmanın zamanı geldi topun içerde yada dışarda olduğunu gösteren bi sistemi getirmek zor değil görüyoruz İtalya ligini.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Aneta'ın da sana selamı var Cem :))

Dolmaları mı bekliyormuş  ;D

Tribün notları için teşekkürler, tv den de olan seyircinin takıma desteği az gibi geliyordu.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı tgoncu

• Üye
 :)  Valla Cem'e kalsa Aneta'ya bir 10 kilo haha aldıracak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Aneta bizde idi lahmacun ve çiğ köfte partisi verdik
Sildi süpürdü :)
Resimleri sonra paylaşırım 8)

Çevrimdışı tgoncu

• Üye

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Rakibin çok etkili servis artmasına rağmen çok iyi manşet aldık ama işte sonrası malum...
Murat bana kızıyor ama nefret ettiğim hüseyin 2 senedir çok iyi oynatiyor takımı.
1 tarafta Smaçörleriı bloklarin arasına gömen , rakip tarafından atacağı paslar az çok tahmin edilen , çaprazıni çok güzel oyundan düşüren bir n pasör.  Bunlar yetmiyor gibi hal ve hareketleri ile kaptan gibi davranmayan kendi takımın
a negatif etki veren Arslan var
Dmitar kaç kete bloksuz vurdu sayamadim veya ortaları kullanarak bizim blok tutmamizi zorlaştıran benim nefret ettiğim jöleli hüseyin.
Arslan yetenekli kabul ama yetersiz bi pasör. Ne mental ne de oyun anlamında kendisini gram ilerletemedi.  Yıllar önce arçelik ten aldigimiz ile arasındaki en büyük fark o zaman saçları uzun du şimdi saçları kısa ve her geçen sene daha da geri gidiyor.

Ayrıca bir kaç maçtır takimda keyifsizlik var hissediyordum
Bugün maç onu irem ile yaptigimiz sohbet sonrası iyice pekiştir bu fikrim
Detayları irem gelsin yazsın.
Final bizim olacak inanıyorum.  Bu kadar kötü oynayamayiz
Arslan ivan i oyundan düşürmez bizim ortalarda bu kadar vasat oynamaz marshall da böyle kötü hücum etmez
Pasör performans diyorsanız ne artar ne azalır . Mevcut durum bu.  Smaçörlerimizin mucizeler yaratacağı bir final serisi olacak diye umud ediyorum.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 17:17:27 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Arslan da gününde değildi ama hep böyle oynamıyor iyi oynadığında nasıl fark yarattğını biliyoruz Ankaradaki maçtada gördük Fonteles ve Marshall bundan sonra iyi oynar umarım Fontelesden umudum var çünkü sakatlıktan yeni çıktı ama marshall maalesef :(

bu arada abi vakıf galibiyetiyle ilgili yazı yazmayacakmısınız blogta?

kaç maç iyi oynadı rufat bi bana onları izah et lütfen ?
o kadar eşşekler gibi emek verdik bi çalışma yaptık adam ilk 6 takım arasındaki en düşük puan alan 2nci pasör durumunda
tamam ben takıntılıyım da rakamlar da mı takıntılı yahu
smaçörlerin sırtına binmiş gidiyordu işte bugün Leo kötü oynadı İvan oyundan düştü sonuç bu , final serisi Arslan yine böyle oynayacak ama o zaman smaörler daha iyi oynayacak ve biz kazanacağız