Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 111234 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #30 : 28 Temmuz 2015, 20:05:09 »
Volkan HAK Kjaer Alves Caner
Topal Souza
Nani Diego Sow
Fernandao

Allah yardımcımız olsun
Aksilik olmasa şaşardım.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #31 : 28 Temmuz 2015, 20:18:20 »
Koyalım geçelim

Sent from my LG-D802

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #32 : 28 Temmuz 2015, 20:44:40 »
Aksilik olmasa şaşardım.

Hayırlısı buymuş . Allah yardımcıımız olsun . Haydi Totemlerim başlar maçtan sonra galibiyeti konuşuruz inş.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #33 : 28 Temmuz 2015, 22:06:28 »
maci kafede izliyorum josef'i kimse begenmiyor anasini satiyim bi tek ben begendim.
faul yapmadan o kadar top caldi , esas topal kotu millet josef'e salliyor hayret.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #34 : 28 Temmuz 2015, 22:50:32 »
Adamlar oturmuş cidden,çok ama çok eksiğimiz var.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #35 : 28 Temmuz 2015, 23:02:38 »
Bana bir daha başlık açtırmayın abi. Kaç yıldır Saraçoğlunda 0-0 biten maç yoktu AÇTIM OLDU :D :D

Takım hücum olarak iyi yolda, savunmada zamanla alışacaktır.( sadece biraz yavaş kalıyoruz , yada adamlar çok hızlı )
Fernandao biraz becerikli olsa DUVAR OLMA konusunda faha net pozisyonlarda bulabilirdik.
Nani de sağ kanatta sağ bekin bindirmelerinin etkisiz ve yetersiz olması sebebiyle zaman zaman 3 e tek kaldı ve çok etkili olamadı.
Şimdi orada mutlaka gol atmamız lazım.Rvp orada en kötü ikinci 45 dakika oynamalı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #36 : 28 Temmuz 2015, 23:07:17 »
Hazırlık maçlarında da söyledim. En büyük eksiğimiz organizasyon. Organize atak gerçekleştiremiyoruz. Bugünün tek olumlu yanı gol yemememizdi. Tur hala ortada bence. Kaybedilmiş bir şey yok henüz.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #37 : 28 Temmuz 2015, 23:40:56 »
kjaer'e nazar değmesin , souza da iyiydi.
maçın 30. dakikasından itibaren rakipden daha iyi oynadık.
nefret ettim luçesku'dan , herif 0-0'a yatırdı katletti maçı.

bence hocanın tek yanlışı hasan'ı sağ bek oynatmasıydı , raul meireles'i oynatsa daha faydalı olurdu , hasan sağ ayağını bırak futbolu , normal hayatında bile çok lazım olmadıkça kullanmayan biri , bi tane doğru dürüs orta yapmadı koca maçta.

iki cümle de hakem için edelim , mükemmel bir hakem yönetimi vardı sahada , çok beğendim, keşke ligde de böyle hakemler olsa , maçın başında teyşeyra'nın pozisyonunda küfür ettim ama tekrarına bakınca ofsayt olmadığı göründü , boş yere küfür ettim tertemizdi pozisyon.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #38 : 28 Temmuz 2015, 23:44:39 »
Şans yardım etti dersek abartmış olmayız. Turu geçme ihtimalimiz düşük tabii ama bir haftada biraz daha rayına oturur takım umarım.

Bu arada ben bu Souza'yı çok beğeniyorum, baştan belirteyim. Biraz zamana ihtiyacı var ama korkutmazsak elemanı çok kalite bir orta saha kazanacağız. Her şey var çocukta.

Takım oturunca ligi çok kolay domine edebiliriz ama Avrupa'da iş zor olacak her türlü.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #39 : 28 Temmuz 2015, 23:47:50 »
Bu kadar birbirini tanıyan, avrupa tecrübesi yüksek, sezona erken başlayan bi takıma karşı bence iyidik skordanda mutsuz değilim gol yemeyelim yeterdi benim için öyle de oldu.Simon Kjaer maçın en iyisiydi Volkan,Diego,Fernandao'da iyidi bence.Bruno Alves canlı bomba eğer portekizden bi transfer teklifi varsa satılıp daha çabuk bi adam alınabilir.Shaktar gibi hızlı çıkan bi takıma karşı hücum oyuncularımız 2. Maçta bu kadar ileride basmamalı adamlar o öndeki baskıyı aşınca eksik kalıyosun orta sahada çok çabuk tehlike yaratabiliyorlar. 2.maçta Shaktar kesin gol atcaktır bizim hücum performansımız belirleyici olcaktır birazda sabırlı olmalıyız.
 Son olarak umarım Fred'de doping çıkar  :D

« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 00:24:20 Gönderen: south »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #40 : 29 Temmuz 2015, 01:25:55 »
Souza'yı ben de çok beğendim. Souza'yı beğenmeyenler ondan ne beklediğini bilmiyor bence. Bu adamdan sürekli adam geçip, sık sık uzun paslarla oyunun yönünü değiştirmesi beklenirse beğenilmemesi normal. Bence pozisyon bilgisi üst düzey, pas kanallarını çok iyi kapayan ve iki ceza sahası arasındaki bölgeyi iyi parselleyen bir oyuncu. Ön alanda bu kadar yetenekli hücum silahları varken ve orta sahadaki 3. isim Diego'yken hücum özellikleri ön planda olan bir oyuncuya değil, Souza gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Ben ilk 25 dakika dışında takımı beğendim. Dengeli ve akıllı oynadık. Mehmet Topal dışında (Hasan Ali değerlendirme dışı) herkesi beğendim. Mehmet Topal'ı abim gibi sevmeme rağmen form durumu açısından şimdilik Josef ve Raul oynamalı. Mehmet Topal kampın bir kısmını sakat geçirince biraz geride kalmış belli. Van Persie de pek hazır gözükmedi. 3-4 haftaya daha ihtiyacı var gibi. Hazır bir van Persie o pozisyonu gol yapardı. :) 0-0 bence iyi skor. Gol yemememiz her şeyden önemliydi ve en avantajlı beraberlik skorunu aldık.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2015, 01:27:53 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #41 : 05 Ağustos 2015, 22:42:14 »
Diego evlere şenlik... Deniz Barış ve Selçuk Şahin dahil uzun süredir saha içinde bu kadar maskara performans sergileyen ikinci bir oyuncu görmedim. Rakibe verdiği paslar ve kaptırdığı toplar sayesinde bol bol pozisyon yedik. Ezdiği hücumlar yetmez gibi her defasında yüreğimizi ağımıza getiren tehlikeler yaşadık. Yani ne kadar rezil oynadığını ben anlatamam. Diego anlatılmaz yaşanır.

Orta sahada hemşericilik kurbanı olduğunu düşündüğüm Topal' ın enerjisini çok arıyoruz. Açık söylüyorum, tek ayağı bile Meireles'ten faydalı olurdu.

Umarım hoca basın toplantılarını şova dönüştürmeyi başardığı kadar ikinci devre lif lif dökülen orta sahaya da bir çare üretmeyi becerir.
« Son Düzenleme: 05 Ağustos 2015, 22:44:14 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #42 : 05 Ağustos 2015, 23:14:06 »
bu takima kaleci almayanlarin ben ta
casillas'i almadik volkan kusmesin diye..al sana volkan
kjaer - alves tandemi mi olur anasini satayim ikisi de agir , bi tane hizli stoper lazim dedik
elendik gecmis olsun

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #43 : 05 Ağustos 2015, 23:17:04 »
Hoca sattı maçı, hiç lamı cimi yok. Tam oyun bize dönmüşken yaptığı şaklabanlık ile oyun tersine döndü. Bu maçı zor affettirir hoca.

Sent from my LG-D802

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2015, 23:19:18 »
CL olmuyorsa ki olmadi uefa'ya gitmenin bi anlami yok elenelim lige konsantre olalim sampiyonluk lazim.
baska turlu CL'nin gruplarina kalamiyorsun cunku.