Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 518748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı afat

Ynt: Fenerbahçe - Unicaja Malaga - Top 16 - 7.Maç- 11.02.2016 (21:00)
« Yanıtla #2010 : 12 Şubat 2016, 02:42:06 »
Mac bir yere yuklendi mi acaba?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2012 : 12 Şubat 2016, 06:52:22 »
Öncelikle galibiyet için takımı tebrik ederim.Mükemmel ötesi savunma yaptık.Udoh triple double yapar diyordum ama olmadı.Kalinic savunmada bildiğimiz çizgisine geldi tekrar,tahminim coach tüm enerjisini savunmada harcamasını istiyor.5 ribaund almış,gözden kaçırmamak lazım.Kalinic çoğu 4 numarayı savunabilecek yapıya sahip.Melih Mahmutoğlu kaptırdığı formayı söke söke yine aldı.Bugün Barış Hersek süre almaz diyordum,çünkü ribaund alma konusunda sıkıntılı rakip ise euroleague'in en fazla hücum ribaund'u alan takımı.Berk Uğurlu yavaş yavaş rotasyona girmeye başladı.Savunması ve penetreleri gayet iyi.Şut halen kötü.Doğuş,Erbil,Berk;bizim altyapıdan yetişme guardların şutları tam anlamıyla facia.Udoh-Vesely korkuluk gibi,Dixon bei haksız çıkartmaya devam ediyor,seviniyorum.Maça gidenlere özellikle CEM abiye saygılarımı iletiyorum :D.Son sözüm Ömer Faruk Yurtseven adlı vatandaşa,bence Obradovic'in röportajından sonra kendisinin FENERBAHÇE kariyeri bitti.Kaç yaşındasın sen yavrum.Bu atar,afra tafra.Nereye gidersen git.Ne olur gitme diye sana yalvaracaklarını mı sanıyorsun.Kaldı ki neyi ispat ettin,neyine güveniyorsun?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2013 : 12 Şubat 2016, 08:53:19 »
Fazla sıkmadan, terlemeden Malaga'ya 20 fark. 3.yılımızdan geldiğimiz nokta gerçekten inanılmaz.
Bir tarihte Murat Murathanoğu "beni basketbolda bloklar smaçlardan daha fazla heyecanlandırıyor" demişti. Dün gerçekten blok festivali vardı maçta. Udoh uçanı kaçanı tokatladı. Bir kaç bloğumuz da eksik yazıldı sanırım. 8 bloktan fazla yaptık maçta.
Takımda herkes çok iyiydi. Dixon hariç. Kendisinde bir kaç maçtır bir düşüş var. Umarım toparlar.
Ömer Faruk'u da bu kadar konuşmaya değmez bence. Zira bu kadar konuşulacak yetenekte bir oyuncu değil.

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #2014 : 12 Şubat 2016, 10:05:31 »
Fazla sıkmadan, terlemeden Malaga'ya 20 fark. 3.yılımızdan geldiğimiz nokta gerçekten inanılmaz.
Bir tarihte Murat Murathanoğu "beni basketbolda bloklar smaçlardan daha fazla heyecanlandırıyor" demişti. Dün gerçekten blok festivali vardı maçta. Udoh uçanı kaçanı tokatladı. Bir kaç bloğumuz da eksik yazıldı sanırım. 8 bloktan fazla yaptık maçta.
Takımda herkes çok iyiydi. Dixon hariç. Kendisinde bir kaç maçtır bir düşüş var. Umarım toparlar.
Ömer Faruk'u da bu kadar konuşmaya değmez bence. Zira bu kadar konuşulacak yetenekte bir oyuncu değil.

Haklısın, benim hatırladığım Veysel'in ve Bobby'nin birer bloğu var, eder 9. Belki hatırlamadığım da vardır.
Kuşandık sarı laciyi

Çevrimdışı serbian

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • #10 İbrahim Kutluay
« Yanıtla #2015 : 12 Şubat 2016, 10:37:10 »
Şu Kuzminskas gördüğüm en cesur insan. Udoh ile Vesely'nin üzerinden smaç vurmayı aklından geçirebildi. Vallahi helal olsun. :)
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2016 : 12 Şubat 2016, 10:51:02 »
Fenerbahçe Tv'de program yapan bir zat vardı. İşi gücü Obradovic'i eleştirmekti. Nedim Karakaş mı gazlıyordu, nedir, bilmiyorum yani.

Kimler geldi, kimler geçti işte... Obradovic geçmesin ama... :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2017 : 12 Şubat 2016, 10:58:29 »
Salonda rahat on bin kişi vardı(üst tribün tamamı doluydu,bir tek agfb denen oluşumun tek bloka 2 blokluk adam sığdırma çabası yüzünden bir kaç koltuk boş görünüyordu).
Güzel maç oldu.
İki, üçüncü viteste takılarak maç genelini 13+ fark bandında tuttuk.
Nihayetinde birilerinin ısrarla kaşımaya çalıştığı(bunu artık milletimin vekili yapıyor birde) yerlilerin gayet iyi katkıda alarak maçı kazandık.
Hoca bir pozisyonda ona fena kızsada Ricky günündeydi.
Ha keza ne zaman fırça yese iş yapan Melih'te öyle.
Kalinic savunma olarak yapabileceklerini yapıyor birde şu üçlüğü bir soksa hem o hem bizler rahatlayacağız.
Jan maça çok hızlı girdi, Cici yine günündeydi ama maçın adamı geleni gideni tokatlayan Ekpe Udoh'tu.
Rakip onun korkusuna turnikeye giremedi.
Ömer Faruk mevzusu ise 100. galibiyeti kutlayacağımız günün içine etmemesi gereken önemsiz bir detaylı.
Nihayetinde o mevzunun kaybedeni belli.

...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2018 : 12 Şubat 2016, 11:07:37 »
Haklısın, benim hatırladığım Veysel'in ve Bobby'nin birer bloğu var, eder 9. Belki hatırlamadığım da vardır.

Boby'ninki sayılmış sanırım. 7 blok Udoh, 1 blok Boby ama ben Vesely'nin en az 1 bloğu olduğunu net hatırlıyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #2019 : 12 Şubat 2016, 11:12:58 »
Geçen sene dixon en gıcık kaptıgım adamdı, birçok kişi için de öyledir muhtemelen. Adamı egosu yüksek sokak basketçisi gözüyle izlerdim. Acayip yanılmışım ; karakter on numara çıktı. Bogdan ile top paylaşımları, maç başlarında topu pota altına indirmesi, takımı oynatma istegi beni şaşırtıyor. Sezon başı takımdan kopuktu, o kucaklamadan sonra hayata döndü . hızlı hucumarı 3lükle bitirmesi orgazm etkisi yaratıyor, bugun potalı soktu gene aynı şekilde.. Genel olarak bugun kötü günündeydi ama..

hickman'ın dönüşü ve bogdan'ın sorumlugu alması takıma cok iyi geldi.Barışın oyuna girdiginde elinden geleni yaptıgını biliyorum savunmada da olumlu buluyorum. Süresi artar mı biraz bilemem ama udoh cıkarken cok yorulmustu..Sakatlık bela olmasın da..

Top 16 da iyi sinyaller veriyoruz ama cok gaza gelmemek lazım. Diğer grubu keyifle izlemek var artık ..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2020 : 12 Şubat 2016, 11:16:17 »
Arkadaş bu kadar güzel ve keyifli maçın içine illa limon sıkan olacak .... Ömer mevzusu nedir ya .... Bırak koçu vs ... Bu seyirci bile sana bu kadar destek olurken kendini bitirmek niye .... Açıkçası kendi adıma artık gelişsin süre alsın demem, bence kiralansın ... Gelişmedikçe bu takıma euroleague yolunda katkı yapamaz, gelişince de kaçma niyeti var... Boşa emek harcanmasın artık .... Fenerbahçe'de kariyer yapmak isteyenlerin önü açılsın, bu seyirciye armaya saygısızlıktır resmen ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2021 : 12 Şubat 2016, 11:20:42 »
Malaga maçı sonrası, Fenerbahçe Euroleague Notları :

Malaga'yı yenerek 100. galibiyetimizi aldık. Bu maçların 51 tanesi Zeljko Obradoviç yönetiminde kazanıldı.

Malaga'yı yenerek yine Obradoviç'e ait olan 9 maç üst üste kazanma rekorumuzu egale ettik.

Bir önceki 9 maçlık galibiyet serimiz, içeride oynanan bir Malaga maçından sonra bitmişti. Allah muhafaza!

Melih Mahmutoğlu ve Bobby Dixon, Malaga maçıyla, 200 sayı barajını geçen 22. ve 23. oyuncularımız oldu

Bobby Dixon, Malaga maçında yaptığı 5 asistle Goudelock'ı geride bırakarak, bu alanda 12. sıraya yükseldi.

Ekpe Udoh, Malaga maçında yaptığı 7 blokla N.Bjelica'yı geride bırakarak, bu alanda 5. sıraya yükseldi.

Malûm, tarihimizin en çok blok yapan ilk 5 oyuncusundan iki tanesi şu an takımda : Ekpe Udoh & Jan Vesely

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2022 : 12 Şubat 2016, 11:23:05 »
Boby'ninki sayılmış sanırım. 7 blok Udoh, 1 blok Boby ama ben Vesely'nin en az 1 bloğu olduğunu net hatırlıyorum.
aynen dostum, Onur abim de dediği gibi Kuzminskas smaça giderken veysel onun beynine vermişti , o bloğu yazmamışlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2023 : 12 Şubat 2016, 11:42:49 »
Malaga maçı sonrası, Fenerbahçe Euroleague Notları :

Malaga'yı yenerek 100. galibiyetimizi aldık. Bu maçların 51 tanesi Zeljko Obradoviç yönetiminde kazanıldı.

Malaga'yı yenerek yine Obradoviç'e ait olan 9 maç üst üste kazanma rekorumuzu egale ettik.

Bir önceki 9 maçlık galibiyet serimiz, içeride oynanan bir Malaga maçından sonra bitmişti. Allah muhafaza!

Melih Mahmutoğlu ve Bobby Dixon, Malaga maçıyla, 200 sayı barajını geçen 22. ve 23. oyuncularımız oldu

Bobby Dixon, Malaga maçında yaptığı 5 asistle Goudelock'ı geride bırakarak, bu alanda 12. sıraya yükseldi.

Ekpe Udoh, Malaga maçında yaptığı 7 blokla N.Bjelica'yı geride bırakarak, bu alanda 5. sıraya yükseldi.

Malûm, tarihimizin en çok blok yapan ilk 5 oyuncusundan iki tanesi şu an takımda : Ekpe Udoh & Jan Vesely

Barış hocam, bu bilgilerin tamamına nasıl ulaşabilriz, mesela en çok blok yapan oyuncularımız kimler (bence kesin lavrinovic de var ilk 5 içinde), asistlere, ençok sayı atanlara vs ?

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2024 : 12 Şubat 2016, 12:48:14 »