Koça, oyunculara, taraftara, hepsine helal olsun. İnanılmaz mücadele etti takım. Çok sert savunma yaptık ve Real Madrid'i düzen dışına çıkardık. Ben Real Madrid'in 2 hücum üst üste istediği seti oynayabildiğini hatırlamıyorum. Maç boyunca da maksimum 4 ya da 5 kez istedikleri gibi hücum etmişlerdir.
Her oyuncu elinden gelenin fazlasını yaptı ama Datome ve Udoh'u diğer oyunculardan ayrı tutuyorum. Udoh'un her atışı bozması, ilk yarı Reyes'e potayı karartması... Her deliği kapatmaya çalıştı. Hücumda da en etkili oyuncumuzdu. Faul problemine girmese 20 sayıyı bulurdu büyük ihtimalle.
Datome de adeta bana kapak yapar gibi 3 numarada çok iyi oynadı.Özellikle savunmada diğer maçların aksine hiç geçilmedi ve yardım savunmasını çok iyi yaptı. Hücumda top onda fazla kalmadığında; yani bitirici olarak kullandığımız zaman çok faydalı. Hala 4 numarada kullanılmasını istiyorum o ayrı konu. Hem alanı daha iyi açarız hem de oyun sıkıştığında Datome'nin bire birlerinden daha çok ekmek yeriz. Obradovic'i de anlıyorum kısa rotasyonunu sadece 4 oyuncunun üstüne yıkmak istemiyor, bu yüzden sıkıştığımız anlar veya maç sonları dışında 3 numara oynatıyor. Bir sebep de şu olabilir: Rakip kısaları savunurken zaman zaman adam değiştiriyoruz. Vesely veya Udoh'u kısa oyuncu üzerinde bırakıyoruz ve bu durum pota altında ribaund zaafiyeti oluşturuyor.(Kısalara ve 4 numaraya büyük iş düşüyor.) Bjelica gibi elit bir ribauntçumuz olmadığı için koç kısa rotasyonunda daha iyi ribaund alan oyuncuları kullanmak istiyor olabilir. Ki bu açıdan bakınca mantıklı da. Hickman dönünce kısa rotasyonu nasıl olacak onu bir görmek lazım.
Şunu da söyleyip bitireyim. Obradovic'in dünyada verim alamayacağı bir oyuncu yok galiba.

En önemli maçta Barış'ın verdiği şu katkı inanılmaz. Maça etki etti resmen.